Osłabienie Węgrów
- kouba
- Qualità Juventino
Jak poinformowało "Tempo", po środowym, wieczornym treningu okazało się, że w meczu z Polską w reprezentacji Węgier nie wystąpi Csaba Feher, któremu wciąż dokucza ból kontuzjowanej nogi.
W czasie zajęć poważnego urazu kolana doznał z kolei Zsolt Low, ofensywnie grający, lewy pomocnik.
nie są to może czołowi gracze Węgrów ale jakieś osłabienie jest, ja jednak myśle że wygraja z nimi w sobote
źródło www.sport.onet.pl
W czasie zajęć poważnego urazu kolana doznał z kolei Zsolt Low, ofensywnie grający, lewy pomocnik.
nie są to może czołowi gracze Węgrów ale jakieś osłabienie jest, ja jednak myśle że wygraja z nimi w sobote

źródło www.sport.onet.pl
- kouba
- Qualità Juventino
czemuJohnny777 pisze:Jakoś nie sądzę aby nawet to naszym pomogło w zwycięstwie... :evil:

czyba pesymistąOlszan pisze:Wiecie wszyscy pewnie że jestem potymistą ale myśle ze wygramy

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Osłabienie to zawsze osłabienie, zawsze się gra trudniej, myślę że wygramy 3-1 bo dwóch bramkach Saganowskiego i jednym Rasiaka.
Ale i tak nasza gra w Euro zakończy się na barażach

Ale i tak nasza gra w Euro zakończy się na barażach
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero