Wszystko o Fiorentinie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2010, 21:36

NO jak na razie Fiora przegrywa z Sampa 0:2, sczerze mowiac to zawodnicy Prandelliego nie pokazuja sie ze zbyt dobrej strony. Sampa nam odskakuje... Pazzini znow gola strzelil, dobrze radzi sobie Andrea Poli, mlody zawodnik a miesza obroncow jak trzeba.

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2010, 22:44

Nie wiem co się dzieje z violą, ale ostatnio słabiutko grają, dołują cały czas. "Jak dobrze pójdzie" to spadną na 13 miejsce w tabeli, jeśli Chievo pokona słaiutką Sienę, a raczej na to się zanosi, chociaż nigdy nic nie wiadomo, no i jak Parma wygra z Lazio, chociaż tutaj nie wiem może Lazio nie przegra tego meczu i zadziała efekt nowej miotły. Viola gra taką samą padakę jak my ostatnio, no chociaż z romą to oni przeważali, ale gościom sprzyjało szczęście. Jednakże również z taką grą dostaną w LM oklep od Bawarczyków, bo oni od feralnego meczu z nami wygrywają teraz każdy mecz. Chociaż tutaj nie wyrokuję, bo Serie A i LM, to dwie różne bajki i nie takie tam cuda się zdarzały. Z dwojga złego w tym dwumeczu po cichu liczę, że zwycięży włoska drużyna, bo Bayernu nie znoszę. I dodając do tego meczu, Doria chyba znowu złapała świetną formę z początku sezonu, teraz odnotowali 4 wygrany mecz z rzędu, chociaż nazwy pokonanych drużyn nie powalają może na kolana, ale cóż u nas taka seria byłaby jak deszcz na pustyni. No i Pazzini odnotował 12 trafienie, gra o niebo lepiej niż nasz Amauri, bo rusza się na tym boisku i żyję, a nasz Brazyliero stoi jak panienka i czeka aż mu nakryją do stoliczka. No i jeszcze gra Vargasa była słaba i jeszcze viola chce 25 mln za niego :angry: toż to kpina. Jeśli nasi znowu przystaną na tą bajeczną propozycję jak z Melo to ja nie mam pytań :!:

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 21:37

Czyżby jednak Fiora przyczynila sie do tego ze jednak bedziemy mieli 4 miejsca w LM???:P:

Obrazek
playmaker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 21:46

Mam nadzieję :) Gdybym miał wybrać drużynę która wygrałaby LM to najbardziej chciałbym Fiorentinę :))

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 22:24

3-2 :pray: mam nadzieje , że jeszcze dadzą rade ustrzelić 4 gola

EDIT: 3-2..awans Bayernu :? szkoda...teraz prawdopodobnie Viola będzie rozpamiętywać wynik 1 meczu wypaczony przez sędziego

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 22:48

no szkoda szkoda :x Fiora zarabisty mecz rozegrala! Skubany Bayern znowu szczescie mial

Obrazek
Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 22:54

no szkoda szkoda Fiora zarabisty mecz rozegrala! Skubany Bayern znowu szczescie mial
Nie szczescie tylko niesamowitego Robbena. I pomyslec, ze byl do wyjecia za wlasciwie psi grosz. :roll:

Make friends for life or make hardcore enemies!
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 22:59

I pomyśleć, że z naszymi lekarzami / Vinovo, grałby może przez 1/4 sezonu :P
BTW. Van Buyten dziś = :doh:

Obrazek
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 23:13

Szkoda mi Violki trochę, nie kochamy się z Fioletowymi, ale to naprawdę ciekawa, fajnie poukładana przez Prandellego drużyna, z fenomenalnym Joveticiem na czele. W lidze im nie idzie, miałem nadzieję, że obronią w Champions League honor włoskiej piłki. Nestety, powtórki tego, co dokonał Liverpool nie będzie.
Gol Robbena genialny. Van Buyten beznadziejny.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
playmaker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2010, 22:45

Brawo Viola, liczę że jeszcze wywalczą miejsce w LE. A swoją drogą Napoli już chyba całkowicie straciło szansę na LM.

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2010, 23:23

Szkoda Violi że tak szybko odpadli w CL, bo zasługiwali na awans bardziej od Bawarczyków.

Napoli już chyba straciło nadzieję na Ligę Mistrzów, po przegranym meczu z Viola, 1 : 3 (Lavezzi, Gilardino 2x, Jovetic).

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2010, 23:26

Jovetić znowu szalał, z tego co widziałem w skrócie. Ten chłopak jest genialny, niemalże doskonały. Nie dość, że fenomenalnie utalentowany, to jeszcze, mimo młodego wieku, potrafi ciągnąć grę, brać ją na swoje barki, liderować.

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2010, 23:52

Łukasz pisze:Jovetić znowu szalał, z tego co widziałem w skrócie. Ten chłopak jest genialny, niemalże doskonały. Nie dość, że fenomenalnie utalentowany, to jeszcze, mimo młodego wieku, potrafi ciągnąć grę, brać ją na swoje barki, liderować.
Ktoś potrafił mu zaufac, i widac on się odpłaca wyśmienitą grą. Szkoda że nikt w Turynie nie potrafi zaufac Giovinco.

Sądzę że w to lato będzie duża kolejka po usługi Joveticia.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2010, 08:49

Simi pisze: Ktoś potrafił mu zaufac, i widac on się odpłaca wyśmienitą grą.
Tak, tylko prawda jest też taka, że na jego korzyść działa absencja Mutu. Jovetić po prostu musi grać.

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2010, 10:52

Corvino zaczął się rozkręcać najpierw stery po Prandellim przejął Sinisa Mihajlović potem Viola zakupiła Gaetano D'Agostino a teraz Boruca, ciekaw jestem czy oznacza to odejście Freya tym bardziej, żeArtur w ACF będzie zarabiać 1.5 mln euro rocznie czyli tyle samo co Francuz.

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
ODPOWIEDZ