Zarty, Dowcipy, Kawały
- gruzin_juve
- Juventino
fuuj...w sumie to już wcześniej pokazał jak się świnia bawi :roll:<<W@jTEk>> pisze:On to zjadł?! Bllllleeeeeeeeeeee...Dobrze że nie oglądałem przy jedzeniu bo byłoby tak :ewerthon pisze:Widzieliście trenera niemieckiego podczas meczu? Nie radzę oglądać przy jedzeniu :lol:
CIAO IL CAPITANO
- Azazel
- Juventino
- myszka88
- Juventino
Przychodzi baba do lekarza a lekarz chodzi jak Korzeniowski :lol:
Przychodzi baba do lekarza i dostaje wytyczne aby kazdego dnia brała po 6 łyzeczek syropu przez cały miesiac . Baba wraca po miesiacu i lekarz sie pyta czy brała 6 łyzeczek a ona na to nie Panie doktorze bo miałam w domu tylko 3 łyzeczki.
Głupie co nie? 8)
Przychodzi baba do lekarza i dostaje wytyczne aby kazdego dnia brała po 6 łyzeczek syropu przez cały miesiac . Baba wraca po miesiacu i lekarz sie pyta czy brała 6 łyzeczek a ona na to nie Panie doktorze bo miałam w domu tylko 3 łyzeczki.
Głupie co nie? 8)
- sisman
- Juventino
aż zmalały mi jądra.myszka88 pisze:Przychodzi baba do lekarza a lekarz chodzi jak Korzeniowski :lol:
Przychodzi baba do lekarza i dostaje wytyczne aby kazdego dnia brała po 6 łyzeczek syropu przez cały miesiac . Baba wraca po miesiacu i lekarz sie pyta czy brała 6 łyzeczek a ona na to nie Panie doktorze bo miałam w domu tylko 3 łyzeczki.![]()
Głupie co nie? 8)
Day after day I'm getting better and better.
- Azazel
- Juventino
- deszczowy
- Juventino
- romek20.20
- Juventino
dlaczego w kfc nie ma papieru toaletowego?
bo tam jest tak wszystko dobre, że palce lizać
bo tam jest tak wszystko dobre, że palce lizać