KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- Darius19
- Juventino
Słuchaj Faja wie co robi więc nie mów mu co ma robić. Zresztą on już wcześniej pisał, że koperty ma już przygotowane.WADMIN pisze:Jaja ja na twojim miejscu po szykował bym sobie juz koperty i po wypisywał potem bedziesz miał szybciej ;]
FORZA JUVE
- Darius19
- Juventino
Ja się wcale nie spinam tylko nie lubię jak ktoś wymaga od innych cudów w tym przypadku żądacie od faji aby przysłał wam koszulki jak sam ich jeszcze nie dostał od producenta. Troszkę cierpliwości.WADMIN pisze:@Darius19 spoko co sie tak spinasz , zapomniałem o tym ze faja juz to pisał
FORZA JUVE
- Axel
- Juventino
Na polówkę chyba każdy czeka z niecierpliwością
ale za to przyjemność będzie większa gdy wreszcie do drzwi zadzwoni jegomość z paczuszką...z której papier zerwę nim jeszcze pokwituję odbiór 
Faja odwala kawał dobrej roboty - także mi osobiście czekanie nie przeszkadza ani trochę, tym bardziej, że poślizg nie jest z jego winy.

Faja odwala kawał dobrej roboty - także mi osobiście czekanie nie przeszkadza ani trochę, tym bardziej, że poślizg nie jest z jego winy.
"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- faja69
- Juventino
no panowie, jutro mają wysyłać koszulki, także pewnie na czwartek- piątek będą u mnie, i od następnego tygodnia ruszamy z wysyłką, być może uda mi się jeszcze coś w sobotę wysłać ale nie obiecuje, bo nie wiem czy przyjmują paczki w sobote.
co do pytań, bo ktoś już mi wysylał wiadomość czy musi dopłacić zeby paczka była priorytetowa, nic nie trzeba dopłacać, wszytskie paczki wysyłam priorytetem!
aha oczywiście jak dojdą koszulki cyknę fotki, no chyba ze nie chcecie..
co do pytań, bo ktoś już mi wysylał wiadomość czy musi dopłacić zeby paczka była priorytetowa, nic nie trzeba dopłacać, wszytskie paczki wysyłam priorytetem!
aha oczywiście jak dojdą koszulki cyknę fotki, no chyba ze nie chcecie..