KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- Mateuszello
- Juventino
Chociaż nie brałem udziału w poprzedniej akcji z koszulkami, ale pamiętam, że tam zostało parę koszulek i Faja wstawiał na allegro itp. Więc może teraz ci się poszczęści. Napisz do niego na PW.Radgos pisze:Lekko się spóźniłem, wcześniej nie miałem się okazji tym zająć, a byłbym zainteresowany zamówieniem koszulki/dwóch. Czy będzie druga edycja tej akcji?
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- faja69
- Juventino
Panowie, musimy się jeszcze trochę wstrzymać, oni dalej czekają na domówienie tych koszulek,
tak jak wcześniej wspominałem ze w stedmanie muszą zamawiać, bo nie mieli tyle na stanie, ta druga marka tych koszulek "JD" mieli na stanie i były by od ręki, no ale chcieliście abyśmy zostali przy Stedmanie i jeszcze parę dni musimy poczekać... niestety..
jak tylko będzie coś wiadomo dam znać.
tak jak wcześniej wspominałem ze w stedmanie muszą zamawiać, bo nie mieli tyle na stanie, ta druga marka tych koszulek "JD" mieli na stanie i były by od ręki, no ale chcieliście abyśmy zostali przy Stedmanie i jeszcze parę dni musimy poczekać... niestety..
jak tylko będzie coś wiadomo dam znać.

- Mateuszello
- Juventino
Szkoda, bo już myślałem, że pojadę na wyjazd w koszulce, trudno...
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Mateuszello
- Juventino
Ja właśnie na Węgrach już nie przyszpanujeBuri pisze:obym zdołał przyszpanować koszuleczką na wakcjach w sierpniu ;]

Pokazało bym im się co i jak
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- faja69
- Juventino
jestem jestem, ehh żadne kanary, w pracy kocioł, teraz mam 3 wesela pod rząd.. no i co najgorsze nie dostałem urlopu na zlot...
mam i dobre wiadomości, koszulki będą prawdopodobnie wysłane DO MNIE, w poniedziałek, także musicie mi tez dać pare dni na wysłanie tego.. także spokojnie,
przypominam aby wysyłać adresy do wysyłki osób które jeszcze tego nie zrobiły, i proszę nie wysyłać ponownie adresów - to do osób które już to zrobiły bo zrobi mi się małe zamieszanie!
mam i dobre wiadomości, koszulki będą prawdopodobnie wysłane DO MNIE, w poniedziałek, także musicie mi tez dać pare dni na wysłanie tego.. także spokojnie,
przypominam aby wysyłać adresy do wysyłki osób które jeszcze tego nie zrobiły, i proszę nie wysyłać ponownie adresów - to do osób które już to zrobiły bo zrobi mi się małe zamieszanie!

- WADMIN
- Juventino
Jaja ja na twojim miejscu po szykował bym sobie juz koperty i po wypisywał potem bedziesz miał szybciej ;]
Na zawsze wierny biało-czarnym barwom!!! JUVENTUS Per Sempre!!!
"Hej, hej, życie to bajka, gdy wiatr szumi na wantach."
"Hej, hej, życie to bajka, gdy wiatr szumi na wantach."
- Kurczi
- Juventino
WADMIN pisze:Jaja ja na twojim miejscu po szykował bym sobie juz koperty i po wypisywał potem bedziesz miał szybciej ;]
wystarczy czytaćfaja69 pisze:jestem jestem:), właśnie przygotowuje koperty... napisali mi ze koszulki powinny być gdzieś w następnym tygodniu, spore zamówienie było i nie mieli tyle koszulek, pisałem o tym wcześniej, ze przy stedmanie muszą zamawiać.. także bądźcie cierpliwi