BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Dagmara
- Juventino
A żeby to takie proste było. Dziś jestem już m.in. po kosmicznej zerówce, na jutro muszę ogarnąć niemało na kolejną (czyt. zrobić ściągibiałas pisze:@Dagmara, ja też mam zakuwania od <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ale na meczu będęnie pierdziel, wpadaj

Miłego oglądania i do następnego.
- Winner
- Juventino
Mnie dziś jednak też nie będzie mam jutro zaliczenie i jeszcze muszę sprawę z praktykami załatwić. Zostały 4 dni żeby się na zlot zapisać więc wpłacać i dawać znać kto się wybiera.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Judzio
- Juventino
Pisałem dla Białasa, że jutro nie mam jak. Zakończenie sezonu %%%%%%%%%%%%%%%%
Ale na ostatni meczyk jak najbardziej się piszę, trzeba się zorientować jak tam wyjazd do Lublina, PKS ? PKP ? I ile osób ostatecznie jedzie
Ale na ostatni meczyk jak najbardziej się piszę, trzeba się zorientować jak tam wyjazd do Lublina, PKS ? PKP ? I ile osób ostatecznie jedzie

- Winner
- Juventino
Dobra napisze w tym temacie: mógłby ktoś napisać jeśli wie kto jedzie na zlot(ile nas jest osób).Bo zadeklarowały się chyba 5 osoby(Ja,Judzi,Białas,Magic,Tigmar?)i chyba Dagmara. Nikt więcej nie pisał a czasu coraz mniej i trzeba przedyskutować transport .Można się umówić w przyszłym tygodniu albo w ten weekend każdy chyba z 30 minut znajdzie. A jak nie to poprzez forum czy też gg.
Propozycje:
PKP-Czas jazdy ok 5 godz 30 min.
Godziny pociągów:6:00,8:15;10:00;12:00 cena normalny 54zł ulgowy ok 35zł ten o 8:15 64zł bo to IR i TLK a reszta 2 TLK.
Ten o 10 chyba najlepszy najmniej czekania na przesiadkę i znośna godzina odjazdu i przyjazdu. Minus pociągu to to że nie wiem czy ten bus do Firlej stamtąd jeździ.
PKS-Czas jazdy ok6 godzin
Godziny odjazdów:6:40,9:35;13:35 cena normalny 40-43zł ulgowy 32-35zł
Bus dojeżdża na dworzec z którego jeżdżą te busy do firlej zdaje się.
Bus-czas jazdy 4godz 30 min (Firma globo transport)http://www.netsprint.pl/serwis/card?id= ... autokarowe
Godziny odjazdu 7:45 cena 43 zł
To tyle co udało mi się znaleźć
Edit: Jest lista osób na zlot więc znalazłem na niej:Białasa,Judzia,Magika,Gorna,Dagmarę i siebie.
Propozycje:
PKP-Czas jazdy ok 5 godz 30 min.
Godziny pociągów:6:00,8:15;10:00;12:00 cena normalny 54zł ulgowy ok 35zł ten o 8:15 64zł bo to IR i TLK a reszta 2 TLK.
Ten o 10 chyba najlepszy najmniej czekania na przesiadkę i znośna godzina odjazdu i przyjazdu. Minus pociągu to to że nie wiem czy ten bus do Firlej stamtąd jeździ.
PKS-Czas jazdy ok6 godzin
Godziny odjazdów:6:40,9:35;13:35 cena normalny 40-43zł ulgowy 32-35zł
Bus dojeżdża na dworzec z którego jeżdżą te busy do firlej zdaje się.
Bus-czas jazdy 4godz 30 min (Firma globo transport)http://www.netsprint.pl/serwis/card?id= ... autokarowe
Godziny odjazdu 7:45 cena 43 zł
To tyle co udało mi się znaleźć
Edit: Jest lista osób na zlot więc znalazłem na niej:Białasa,Judzia,Magika,Gorna,Dagmarę i siebie.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
należałoby się ogarnąć co do formy dojadu na zlot. mi ogólnie bez różnicy czym, ale jak spojrzałem na PKS do Lublina ( http://www.pks.bialystok.pl//polaczenia ... &wariant=0 ) to się okazało, że przejeżdza przez Firlej. myślę, że to najlepszy pomysł. co o tym sądzicie?
- Dagmara
- Juventino
Chyba nie muszę przypominać, że wolę pks
Choć tym razem mogę mieć trochę kłopotów z tanim przejazdem, ale warto spróbować. W razie czego dostosuję się, jeśli bardzo będziecie chcieli jechać pociągiem.
I ja nie widzę jakoby ten pks, podany wyżej przez białasa, miał się zatrzymywać w Firleju...
Wolałabym też raczej jechać tym późniejszym, po 9.

I ja nie widzę jakoby ten pks, podany wyżej przez białasa, miał się zatrzymywać w Firleju...
Wolałabym też raczej jechać tym późniejszym, po 9.
- białas
- Juventino
tak, jak wcześniej pisałem PKS nie zatrzymuje się w Firleju, więc mamy 2 wyjścia:
1. zakupienie biletu do Lubartowa (normalny ok. 37 zł., ze zniżką studencką ok. 30 zł) i wtedy Dagmara bierze kierowcę na piękne oczy i zatrzymuje się w Firleju i wtedy mamy rzut beretem do ośrodka albo
2. kupujemy bilet do Lubartowa i tamże wysiadamy a potem łapiemy jakiś lokalny PKS zmierzający do Firleja.
co Wy na to? czy jednak pociąg, o którym nic się nie dowiadywałem?
proszę o połączenie postów
1. zakupienie biletu do Lubartowa (normalny ok. 37 zł., ze zniżką studencką ok. 30 zł) i wtedy Dagmara bierze kierowcę na piękne oczy i zatrzymuje się w Firleju i wtedy mamy rzut beretem do ośrodka albo
2. kupujemy bilet do Lubartowa i tamże wysiadamy a potem łapiemy jakiś lokalny PKS zmierzający do Firleja.
co Wy na to? czy jednak pociąg, o którym nic się nie dowiadywałem?
proszę o połączenie postów