Koszulki na sezon 2010/2011

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Adiquattro

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lipca 2010, 00:19

Co jak co ale ten Boniperti młody to niech lepiej sie wyrobi na dobrego piłkarza bo z taka buzka to drugi CR z niego bedzie ; p

bladzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2010, 00:22

Adiquattro pisze:Co jak co ale ten Boniperti młody to niech lepiej sie wyrobi na dobrego piłkarza bo z taka buzka to drugi CR z niego bedzie ; p
Co jak co ale buźkę ma ładniejszą od CR ;) :D
A co do koszulek to domowe mogą być :P ale wyjazdowe trochę za słabe.

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2010, 00:35

Domówki ok- ładne- z daleka nie widać ząbków. Wyjazdówki- przykład jak można <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> fajny projekt.

Ale gdyby dało się bez sponsora, to kupię. Nie często można dostać białą koszulkę Juve :)

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2010, 00:38

Szkoda ze na prezentacjii i na Juvestore te koszulki wygladaja inaczej. Na prezentacjii "naklejka" Betclic konczyla sie na czarnym pasie i z tad ten kontrast ktory daje wrazenie ze logo sponsora jest naklejone. Natomiast na Juvestore "nalejka" konczy sie tam gdzie jest bialy pas i tam sponsor ladnie sie komponuje z reszta. Zobaczymy jak to niby ma byc.

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
Adiquattro

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lipca 2010, 00:46

bladzio pisze:
Adiquattro pisze:Co jak co ale ten Boniperti młody to niech lepiej sie wyrobi na dobrego piłkarza bo z taka buzka to drugi CR z niego bedzie ; p
Co jak co ale buźkę ma ładniejszą od CR ;) :D
A co do koszulek to domowe mogą być :P ale wyjazdowe trochę za słabe.
No niech tylko gra na takim poziomie to w ogole bedzie nice ; ]

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lipca 2010, 23:40

Ktoś coś pisał, że Blanc się wypowiadał na temat sponsora na wyjazdówkach, że nie powinien on bezcześcić flagi Italii. Przecież to najki zbezcześciło flagę jakimiś ząbkami(chyba, że mieli na myśli, że ona miała powiewać, ale coś im nie wyszło :smile: )

Czcionka: mi się podoba(podobną ma reprezentacja Holandii. Chociaż u nich jest ona bardziej kwadratowa) Dla mnie czcionka jest najlepszych punktem na +(nie wliczając czarnych spodenek), ale widziałem też posty, które mówiły "BLEEE"
Chyba nie ma osoby, która polubiła by zzą b kkk i

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2010, 10:05

Obrazek

Zobaczcie tylko jaką koszulke ma Diego na treningu jak dla mnie dwa razy lepsza od naszej wyjazdowej :whistle:

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2010, 11:06

<<W@jTEk>> pisze:Obrazek

Zobaczcie tylko jaką koszulke ma Diego na treningu jak dla mnie dwa razy lepsza od naszej wyjazdowej :whistle:
Taka nie robi szału, ale przynajmniej siary nie robi...

montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2010, 12:20

Daje wszystkim haters'om dwa-trzy mecze ligowe i zapomnicie co pisaliście o koszulkach. To nie rewia mody. Nie są lepsze od poprzednich ale Nike musi robić coś nowego/innego($) więc za sezon mogą być jakieś trapezy czy inne stożki na koszulkach. Najważniejszy jest herb:)

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2010, 09:13

Nie wiem czy zwróciliście uwagę na koszulki, w których występują piłkarze na treningach i chodzą w Pinzolo. O ile białe (jak ta Diego powyżej) są całkiem okej o tyle na każdym innym kolorze logo BetClic wygląda tragicznie. Jest chyba na prawdę naklejane na ostatnią chwilę a przecież już od dawna znaliśmy sponsora. Amatorszczyzna...

Przykład:
Obrazek

Widać to doskonale na różnych przykładach w galeriach z treningu, do których linki są na JP:
http://www.corrieredellosport.it/Fotoga ... llenamenti
http://www.tuttosport.com/foto/calcio/m ... ti+tattici

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 05 lipca 2010, 09:38

z pewnoscia jest to wybor sponsora ze ma byc na bialym tle ich czerwono-szary napis, a ze inaczej niz "cerata" sie tego nie da raczej zrobic to wyglada gowniano i juz

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2010, 10:34

Koszulki jak dla mnie tragedia. Tyczy się to domówek jak i wyjazdowych trykotów. Całe szczęście, że tych ząbków na pasiaku nie widać z większej odległości, gorzej z białymi...

Najfajniejsze, to te białe z treningów, reszta w ogóle mi się nie podoba... Ehh..

W dodatku logo sponsora to jak wspomniał tabo, to "amatorszczyzna" pełną gębą.

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2010, 10:44

Dziwi mnie dlaczego zawsze musimy mieć na osobnym tle sponsora?;/ Barcelona, Inter też grają w pasiakach, a jakoś potrafią znaleść taką czcionkę napisów, że odróżniają się od trykotu... Strasznie brzydko to wygląda fuuuuu....

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
EjsI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2010, 12:15

Maly pisze:z pewnoscia jest to wybor sponsora ze ma byc na bialym tle ich czerwono-szary napis, a ze inaczej niz "cerata" sie tego nie da raczej zrobic to wyglada ### i juz
Jeśli tak faktycznie jest, to zawsze można było wrzucić owe logo w jakąś ramkę ala New Holland z obramowaniem, na pewno efekt byłby lepszy od efektu naprasowanki, który możemy "podziwiać" teraz.

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2010, 20:54

Moim zdaniem bardzo fajnie się prezentują no może wyjazdówkę mogli by trochę ulepszyć ( za jaskrawe kolory), a jak dla kogoś tragedia cóż są gusta i guściki. Po za tym to nie wybieg mody oni mają grać w piłkę a nie ładnie wyglądać niech się martwi Cris o nowe koszulki Realu a nie my:)

ODPOWIEDZ