Włochy-Azerbejdżan
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Jaki obstawiacie wynik tego meczu.
Ja myślę że będzie 4-0 dla Włoch, hat-trick Miccolego i gol Di Vaio
Ja myślę że będzie 4-0 dla Włoch, hat-trick Miccolego i gol Di Vaio
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Gość
Kto wygra? nie trzeba pytac!!! wynik jest wiadomy!!!! FORZA JUVE!!!!!! FORZA ITALIA PER SEMPRE!!!!!!!!!!! :!: :!: :!:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ten mecz musi postawić kropkę na i oraz przypieczętować awans Włochów z 1 miejsca. Innej możliwości nie widzę 8) to będzie wysokie zwycięstwo podopiecznych Trapationiego, liczę na bramkę jakiegoś naszego zawoddnika 8)
Forza Italia!
Forza Italia!

- juveluck
- Juventino
Mecz z teoretycznie slabym rywalem i to u siebie. Itali musi go wygrac i zapewnic sobie awans do Euro. Nie wyobrazm sibie innego wyniku jak pewnej wygranej Wlochow. Narazie jednak nic nie mowie i nie zapeszam, czekam na mecz

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Włosi wygrają wysooooooooko!!!!!!!! Mecz bez większej historii przyjdzie walec i wyrówna

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Johnny777
- Juventino
No i po meczu... :twisted: 4-0 dla Azzurrich ofkors.. :twisted: No i gol Marco Di Vaio napełnia moje biało-czarne serce nadzieją na wiele bramek w ataku Juve :!: :twisted:
Z kronikarskiego obowiązku:
1-0 Vieri (16')
2-0 Inzaghi (24')
3-0 MARCO DI VAIO (64')
4-0 Inzaghi (cóż...znowu
89')
Z kronikarskiego obowiązku:
1-0 Vieri (16')
2-0 Inzaghi (24')
3-0 MARCO DI VAIO (64')
4-0 Inzaghi (cóż...znowu
- swiergot
- Juventino
Di Vaio mógł strzelić jeszcze jedną w samej końcówce, ale młotek Inzaghi zamiast dograć do niego pierdyknął w piłkę Panu Bogu w okno... A Marco stał sam przed pustą bramką... No nic. Zambro szalał na całej lewej stronie, niezmordowany aż do ostatniego gwizdka. Gigi dużo roboty nie miał, nawet pozwalał sobie na dosyć ekperymentalne zagrania, jak okiwanie napastnika Azerbejdżanu na linii 5 metrów :-D Camor chyba zbyt na luzie do tego podszedł, bo zagrania w akcjach ofensywnych często były niecelne, ale dotrwał do 86 minuty. Ogólnie jest super :!:

- Juverulez!
- Juventino