Turcja - Anglia Bedzie BOJKOT ???
- BIGGI
- Qualità Juventino
Angielska federacja piłkarska nie przywróciła do składu reprezentacji Rio Ferdinanda, który został od niej odsunięty za nie pojawienie się podczas kontroli antydopingowej.
Przedstawiciel Football Association, Paul Barber, powiedział, że trwają rozmowy z piłkarzami, którzy wstawiają się za piłkarzem Manchesteru United, który poddał się testom antydopingowym z 36-godzinnym opóźnieniem (wynik nie wykazał obecności środków dopongujących w organiźmie). Jednak mimo to przyznał, że FA "nie jest przygotowana do odwołania odsunięcia piłkarza od kadry".
Piłkarze grożą zbojkotowaniem spotkania z Turcją, jeśli na mecz nie pojedzie Rio Ferdinand
Oznaczałoby to oddanie meczu walkowerem, a walka toczy sie o 1. miejsce w grupie.
zrodło : pilkanozna.pl i sport.onet.pl
Lepiej zeby zagrali i Anglia wygrała bo wole mecz Turcja - Polska w barażach niż Anglia - Polska 8)
Przedstawiciel Football Association, Paul Barber, powiedział, że trwają rozmowy z piłkarzami, którzy wstawiają się za piłkarzem Manchesteru United, który poddał się testom antydopingowym z 36-godzinnym opóźnieniem (wynik nie wykazał obecności środków dopongujących w organiźmie). Jednak mimo to przyznał, że FA "nie jest przygotowana do odwołania odsunięcia piłkarza od kadry".
Piłkarze grożą zbojkotowaniem spotkania z Turcją, jeśli na mecz nie pojedzie Rio Ferdinand
Oznaczałoby to oddanie meczu walkowerem, a walka toczy sie o 1. miejsce w grupie.
zrodło : pilkanozna.pl i sport.onet.pl
Lepiej zeby zagrali i Anglia wygrała bo wole mecz Turcja - Polska w barażach niż Anglia - Polska 8)
- nookie
- Juventino
Turcja pany!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Naprawdę nie wiem co wyniknie z tej afery z Ferdinandem. Mimo to będzie to spore osłabienie dla anglików ale czy to wystarczy , żeby pokonać Turków? Anglicy muszą szybko rozwiązać ten kłopot bo będzie z nimi nieciekawie jak napisał Biggi. Ja osobiście wolę Turków, s losy Angli mnie nieobchodzą
Dla ważne jest tylko to co się dzieje w JUVE 8)

Dla ważne jest tylko to co się dzieje w JUVE 8)

- BianconeriFan
- Juventino
Oj, jedyna... choć na dłuższą metę, myślę, że lepiej by było, gdyby Polacy nie awansowali... nie byłoby wstydu...kouba pisze:to chyba jedyna szansa żeby awansowali :!:BIGGI pisze:Własnie wyczytalem ze skutkiem tego moze być dyskwalifikacja Anglii baraży.....moze Polska dostanie WOLNY LOS Hę ?????