Koszulki na sezon 2010/2011
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Ja uzywam tylko remote upload, predkosc nie jest zla - do 500 kb/s. Zdjecia pewnie zaraz beda na Tutto albo Gazzetta ale moge wrzucic.
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2010, 12:07 przez JuveLethal, łącznie zmieniany 1 raz.
- Monte Cristo
- Juventino
Domowe moga byc, te zabki wygladaja lepiej niz myslalem. Logo Betclic ochydnie wkomponowane w stroj. Mam nadzieje ze to zmienia.
Wyjazdowa masakra. Fatalna. Katastrofa. Tragedia. Zauwazcie ze nie ma na niej sponsora, to jak to wkoncu z tym bedzie?
Bramkarska przypomina troche ta z 05/06... moze byc.
Wyjazdowa masakra. Fatalna. Katastrofa. Tragedia. Zauwazcie ze nie ma na niej sponsora, to jak to wkoncu z tym bedzie?

Bramkarska przypomina troche ta z 05/06... moze byc.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Kingofthehill
- Juventino
mi pobieralo ok 5 minut 
coz maninger mogl sie poczuc jak za mlodu w tym stroju

coz maninger mogl sie poczuc jak za mlodu w tym stroju

- luks_wgs
- Juventino
no dokładnie...ale żeby nie wyróżniać się z tłumu powinniśmy napisać taki post:wagner pisze:ooohoho ... ile tu mamy jacykowów ! :rotfl: :rotfl: :rotfl: a ja myślałem że kibic juve jest tylko doradcą finansowym, księgowym, prezesem, taktykiem i trenerem w jednym, a tu proszę jacy styliści :rotfl:
"masakra

Ostatnio zmieniony 02 lipca 2010, 12:17 przez luks_wgs, łącznie zmieniany 1 raz.
- mnowo
- Qualità Juventino
@pan Zambrotta: mieliśmy się wstrzymać z jęczeniem, teraz już można?
Długo chyba się będę przyzwyczajał... a ta czcionka to już w ogóle jakaś masakryczność stosowana. A myślałem, że z przyjemnością wydam kasę na aktualny strój...

Długo chyba się będę przyzwyczajał... a ta czcionka to już w ogóle jakaś masakryczność stosowana. A myślałem, że z przyjemnością wydam kasę na aktualny strój...
- KondzioJuveFans
- Juventino
koszulki najgorsze w histori klubu a sezon będzie najlepszy ! ;D
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- K.
- Juventino
- Wojtek
- Juventino
też o tym pomyślałem w tamtym roku bardzo fajne koszulki sezon najgorszy w historii, teraz koszulki najgorsze sezon najlepszy chociaż na upartego coś fajnego w nich idze zanaleśćKondzioJuveFans pisze:koszulki najgorsze w histori klubu a sezon będzie najlepszy ! ;D
- tylko juve
- Juventino
Macie jakieś większe zdjecia bo musze się przyjżeć tym koszulką.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
W newsie nie zauważyłem że domówki zamiast prostych pasów mają jakieś "ząbki" co to ma być ? Do tego logo betclick jakby je wprasowali albo przyszli chwile przed prezentacją, w ogóle się nie komponuje z całością. Wyjazdówka może być. Nazwiska i numery jakieś kwadratowe. Eh nie dają nam powodów do zadowolenia z czegokolwiek już od dłuższego czasu.kyle666 pisze:Dokładnie.Kingofthehill pisze:mi pobieralo ok 5 minut
Jak komuś wygodniej przez YT to proszę.
- Rottweill
- Juventino
- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Wg mnie to z tych koszulek najlepsza jest czcionka i numer. Te z ostatniego i przedostatniego sezonu niesamowicie mnie wkurzały.
Domowa - logo betclic wprasowane niczym w paincie, niepotrzebne zygzaki, które psują ogólny efekt. Koszulka wykonana bez pomysłu i sztampowa. Mam nadzieję że wersja pucharowa będzie bronić honoru jak ta sprzed dwóch lat, w przeciwieństwie do tej sprzed roku...
Wyjazdówka - podobała mi się. Zanim zobaczyłem zbliżenie na te zygzaki. Też projektanci Nike się nie opracowali przy tym 'cudzie'
FUJ
Bramkarska - Lepiej przemilczeć.
Domowa - logo betclic wprasowane niczym w paincie, niepotrzebne zygzaki, które psują ogólny efekt. Koszulka wykonana bez pomysłu i sztampowa. Mam nadzieję że wersja pucharowa będzie bronić honoru jak ta sprzed dwóch lat, w przeciwieństwie do tej sprzed roku...
Wyjazdówka - podobała mi się. Zanim zobaczyłem zbliżenie na te zygzaki. Też projektanci Nike się nie opracowali przy tym 'cudzie'
FUJ
Bramkarska - Lepiej przemilczeć.

- pan Zambrotta
- Juventino
masz talon na jęczenie na najbliższe 24hmnowo pisze:@pan Zambrotta: mieliśmy się wstrzymać z jęczeniem, teraz już można?![]()
Nie podoba mi się, jak "nalepili" białym plastrem logo Betclica :lol: kolor i czcionka napisów i numeru także pozostawia wiele do życzenia.
Chcę zobaczyć Dzeko w tym stroju.
- Winner
- Juventino
Z daleka domowe ujdą ale ten kołnierzyk i czcionka napisów strasznie słabe. Natomiast wyjazdowa przez te "zęby" porażka na całej linii. Najlepiej wygląda strój bramkarza.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.