Koszulki na sezon 2010/2011
- gruzin_juve
- Juventino
oo ja te bramkarskie to jak targowe ortaliony sprzed 15 lat
domówki ujdą w tłoku
kurde czy na wyjazdówkach też są zęby? mam nadzieje że mnie wzrok zawodzi..siara troche moim zdaniem

domówki ujdą w tłoku
kurde czy na wyjazdówkach też są zęby? mam nadzieje że mnie wzrok zawodzi..siara troche moim zdaniem
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2010, 11:13 przez gruzin_juve, łącznie zmieniany 1 raz.
CIAO IL CAPITANO
- PrzemasJuve
- Juventino
a moj ty smutku...oby nike splajtowalo za takie lajna!!
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- pan Zambrotta
- Juventino
cudnie, czarne spodenki !!!!!!!!!!!
wyjazdówki wyglądają ubogo, niczym koszulki treningowe
a bluza bramkarska przypomina mi mundial w 1998 :lol:
wyjazdówki wyglądają ubogo, niczym koszulki treningowe
a bluza bramkarska przypomina mi mundial w 1998 :lol:
- JuveR
- Juventino
No to jednak porażka... Po co w domowej ten jakby kołnierzyk? Logo też pięknie wprasowali. Liczyłem chociaż na wyjazdówkę solidną, a tutaj też tą flagę Włoch postrzępili kij wie na co.
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2010, 11:15 przez JuveR, łącznie zmieniany 1 raz.
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Zaraz wrzuce cale nagranie takze spokojnie.
Co do sponsora na wyjazdowkach wydaje mi sie ze te sprawy nie zostaly jeszcze dopiete i stad nie bylo go na prezentacji.
Co do sponsora na wyjazdowkach wydaje mi sie ze te sprawy nie zostaly jeszcze dopiete i stad nie bylo go na prezentacji.
- Il Storico
- Juventino
Ogółem to gorszych strojów jeszcze nie widziałem. Domówkę ratuje przewaga czerni, ale poza tym to wygląda to jak tania podróbka z targu za 20 zł.
Wyjazdowe tyłem całkiem fajne. Tyłem. Z przodu tania podróbka tarczy Scudetto ( :lol: ), do tego poprzecinana.
Strój bramkarski przemilczmy.
Tak bardzo chciałem nie kupować nic z koszmarnego sezonu 2009/10 i czekałem na prezentacje. Jak widać będę musiał jednak uzbroić się w jeszcze większą cierpliwość, bo żeby osiągnąć efekt strojów 10/11 wystarczy pójść na targ i wydać te 20-25 zł. Żadnej różnicy.
P.S. Czekam na treningowe
Wyjazdowe tyłem całkiem fajne. Tyłem. Z przodu tania podróbka tarczy Scudetto ( :lol: ), do tego poprzecinana.
Strój bramkarski przemilczmy.
Tak bardzo chciałem nie kupować nic z koszmarnego sezonu 2009/10 i czekałem na prezentacje. Jak widać będę musiał jednak uzbroić się w jeszcze większą cierpliwość, bo żeby osiągnąć efekt strojów 10/11 wystarczy pójść na targ i wydać te 20-25 zł. Żadnej różnicy.
P.S. Czekam na treningowe