Koszulki na sezon 2010/2011
- zebol
- Juventino
http://store.nike.com/index.jsp?cp=EUNS ... pid-324137Mati1990 pisze:
http://store.nike.com/index.jsp?cp=EUNS ... pid-324137
To jest to samo bo z tej włoskiej strony nie umiałem tego otworzyć?
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- Marian.
- Juventino
Tak to jest to samo.
Ja mam nadzieję, że nie zafundują nam tych obrzydliwych zygzaków. Chciałbym też by pasy były trochę szersze niż w tym sezonie i na koszulce przeważał kolor czarny, tak jak w sezonie 2002/2003.
Co to wyjazdówek. Może niebieskie, żółte?
Ja mam nadzieję, że nie zafundują nam tych obrzydliwych zygzaków. Chciałbym też by pasy były trochę szersze niż w tym sezonie i na koszulce przeważał kolor czarny, tak jak w sezonie 2002/2003.
Co to wyjazdówek. Może niebieskie, żółte?

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Tak.zebol pisze:http://store.nike.com/index.jsp?cp=EUNS ... pid-324137Mati1990 pisze:
http://store.nike.com/index.jsp?cp=EUNS ... pid-324137
To jest to samo bo z tej włoskiej strony nie umiałem tego otworzyć?
Trzeba się już przyzwyczajać do tej koszulki, ponieważ jak już dali taki model na oficjalną, to nie powinno się za wiele zmienić. Dojdzie sponsor do tego, to może nie będzie tak źle, choć te zygzaki takie wiejskie.
Tak jak wcześniej napisałem na plus czarne spodenki i skarpety. Nareszcie jakaś odmiana, a czarne spodenki i skarpety kojarzą mi się dobrze ( np. sezon 2003 ). Druga sprawa, że białe mi już troszkę się znudziły, czas na odmianę, niech białe teraz będą "alternatywą".
- Kuben
- Juventino
Ścierwo...
Niech Ktoś poszuka czy są kubraczki dla dzieci w barwach interu, wtedy możemy porównać, czy czeka Nas to samo. Nie od dziś wiadomo, że amerykanie to naród nieudaczników, ale żeby zrobić koszulkę najbardziej utytułowanego Włoskiego klubu, jednego z najbardziej rozpoznawalnych i najlepszych teamów na świecie na wzór jakiegoś swetra od Rumunów z bazaru to jest szczyt. Ja cały czas wierzę w to, że te kloce nie zrobią koszulek tego samego kroju dla 2 potentatów Serie A.
Boże, wytrwajmy jakoś do końca tego kontraktu z najki i potem podpiszmy kontrakt z Adidasem
Niech Ktoś poszuka czy są kubraczki dla dzieci w barwach interu, wtedy możemy porównać, czy czeka Nas to samo. Nie od dziś wiadomo, że amerykanie to naród nieudaczników, ale żeby zrobić koszulkę najbardziej utytułowanego Włoskiego klubu, jednego z najbardziej rozpoznawalnych i najlepszych teamów na świecie na wzór jakiegoś swetra od Rumunów z bazaru to jest szczyt. Ja cały czas wierzę w to, że te kloce nie zrobią koszulek tego samego kroju dla 2 potentatów Serie A.
Boże, wytrwajmy jakoś do końca tego kontraktu z najki i potem podpiszmy kontrakt z Adidasem

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Tharp
dla dzieci sa tylko nasze domowe* i wyjazdowe barcelony.[RA]MACIUS pisze:Ścierwo...
Niech Ktoś poszuka czy są kubraczki dla dzieci w barwach interu, wtedy możemy porównać, czy czeka Nas to samo.
* - (slowo klucz domowe, jest wyraznie napisane "Juventus HOME", moim zdaniem na 99% mniej wiecej takie bedziemy mieli)
Jak juz pisalem nie sa az takie zle, przypominaja fajny sezon 05/06, ale za te zygzaczki to bym zadzgal.
- pan Zambrotta
- Juventino
Wiem, że na forum udzielam się by pisać głupoty, ale tym razem napiszę coś mądrego.

To jest po prostu miejsce na guziki, na zapięcie dla małych dzieci. Tego NA BANK nie będzie w "normalnych" strojach.

To jest po prostu miejsce na guziki, na zapięcie dla małych dzieci. Tego NA BANK nie będzie w "normalnych" strojach.
- JuveR
- Juventino
Może jednak Agnelli stwierdzi, że naszym piłkarzynom też się to przyda?pan Zambrotta pisze:To jest po prostu miejsce na guziki, na zapięcie dla małych dzieci. Tego NA BANK nie będzie w "normalnych" strojach.
- slay_mac
- Juventino
Dokładnie, spójrzcie na to. Nie zmienia to faktu, że szlaczki nie zachwycają.pan Zambrotta pisze:Wiem, że na forum udzielam się by pisać głupoty, ale tym razem napiszę coś mądrego.
- Trezeguet 17
- Juventino
Fakt faktem , nie kupie !!
- Filippo911
- Juventino
Jak dla mnie to wygląda na rzep , koniec końców to zapięcie żeby dzieciak mógł głowę przełożyć (jak to przedmówcy zauważyli).pan Zambrotta pisze:To jest po prostu miejsce na guziki, na zapięcie dla małych dzieci. Tego NA BANK nie będzie w "normalnych" strojach.
Kolorystyka z przewagą ciemnego ujdzie , ale te 'ząbki' - straszne , a jeszcze straszniejsze jest to , że tak pewnie będzie wyglądać pierwszy komplet strojów

F.
- Mateuszello
- Juventino

Widząc te dziecięce koszulki Barcelony stwierdziłem, że Juventus raczej będzie miał te z ząbkami. Skoro koszulka Barcy jest identyczna jak ta dziecięca to my chyba również będziemy mieli identyczną :płaczę:
- pan Zambrotta
- Juventino
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
czyli jezeli w domowych przewaza czerń to stroje wyjazdowe prawdopodobnie będą białe. Te z barwami Włoch.pan Zambrotta pisze:Panowie nie wiem jak Wy, ale jestem zadowolony z naszych strojów.
Wiecie czemu?
DO ŁASK WRACAJĄ CZARNE SPODENKI
PO-EZ-JA