KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- Mateuszello
- Juventino
ZazdrośnikKiepura pisze:przyznaje, ze nie przeczytalem calego tematu, ale niech ktos kompetentny sie wypowie: jak zdobyliscie zgode na produkcje gadzetu z zastrzezonym znakiem (w tym przypadku LOGO)??
powaznie pytam...
Nie możemy tego powiedzieć(napisać) :naughty:
- maciek_11
- Juventino
Obawiam się, że się spóźniłeśDarius19 pisze:Ja poproszę Wzór 1 czarną.
Kolego, co Ty mi chcesz od młodziaków ubliżać? Dzięki, niestety latka lecą i na żywo oszukać wieku się nie da, ale w internecie widzę zawszeKiepura pisze:macku, daj szanse wypowiedziec sie starszym i zapewne bystrzejszym kolegom i nie zasmiecaj wlasnego forum.
ponawiam pytanie...
I może to Ty nie zaśmiecaj naszego forum...

- Kiepura
- Milanista
widze, ze nie doczekam sie normalnej odpowiedzi. szkoda
w zwiazku z powyzszym, domniemuje, ze to zwykly plagiacik... tak na dziko, eh
ten wasz fc zawsze poprawia mi humor!!
pozdro!

pozdro!
mimo wszystko, po tych wpisach co czytalem ja bym sie nie chwalil/cieszylmaciek_11 pisze:Kolego, co Ty mi chcesz od młodziaków ubliżać? Dzięki, niestety latka lecą i na żywo oszukać wieku się nie da, ale w internecie widzę zawsze

- kaczy19FJ
- Juventino
Kiepura pisze:przyznaje, ze nie przeczytalem calego tematu, ale niech ktos kompetentny sie wypowie: jak zdobyliscie zgode na produkcje gadzetu z zastrzezonym znakiem (w tym przypadku LOGO)??
powaznie pytam...
Skąd Ty się urwałeś chłopie?. Na to pytanie wolę nie odpowiadać.
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
nuta zazdrości?Kiepura pisze:widze, ze nie doczekam sie normalnej odpowiedzi. szkoda
pozdro!
mimo wszystko, po tych wpisach co czytalem ja bym sie nie chwalil/cieszylmaciek_11 pisze:Kolego, co Ty mi chcesz od młodziaków ubliżać? Dzięki, niestety latka lecą i na żywo oszukać wieku się nie da, ale w internecie widzę zawsze
- stahoo
- Juventino
Mylisz się. A myślisz, że za co będzie sfinansowany transfer Krasića? Secco to twarda sztuka w negocjacjach... Nie chciał zejść poniżej 15 000 000 €...Kiepura pisze: w zwiazku z powyzszym, domniemuje, ze to zwykly plagiacik... tak na dziko, eh

Sorka, nie czytałem, kolega już odpowiedziałmaciek_11 pisze:To były długie negocjacje, jeszcze z Secco, ale w końcu wynegocjowaliśmy umowę na logo Juve. Płacimy w ratach przez 5 lat

- STAN
- Juventino
to miło, że poprawiamy Ci humor, dodam tylko, iż owe koszulki nie produkuje nasz zabawny FC, pozdrowieniaKiepura pisze:widze, ze nie doczekam sie normalnej odpowiedzi. szkoda
pozdro!
- tomekleon18
- Juventino
ale sobie niektórzy w h*ja polecieli , około 25 osób nie zaznaczonych na zielono. Jeśli nie wiecie,że kupicie na 100% to po co się zgłaszacie i robicie problemy faji69 . Niekompetentni Ci "kibice" naszego klubu . wrrr
- Mateuszello
- Juventino
Przynajmniej nie będą robić kłopotów na następnych aukcjach(CZARNA LISTA :twisted: )tomekleon18 pisze:ale sobie niektórzy w h*ja polecieli , około 25 osób nie zaznaczonych na zielono. Jeśli nie wiecie,że kupicie na 100% to po co się zgłaszacie i robicie problemy faji69 . Niekompetentni Ci "kibice" naszego klubu . wrrr
Będą mieli nauczkę