KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- EjsI
- Juventino
Poważnie? Jak dla mnie rozmiarówka jest standardowa - wszystkie koszulki, które kupowałem przez Internet miały ją taką samą albo podobną. Może źle mierzysz?maciek_11 pisze:Ja także mam problem z dobraniem rozmiaru. Zazwyczaj noszę coś pomiędzy M a L, a z tej rozmiarówki wychodzi, że zamawiam S. Mam tylko nadzieję, że będzie ok... Ale co jeśli nie?
- faja69
- Juventino
a więc tak... dzisiaj doszło jeszcze kilka wpłat, z wiadomości które dostałem to jeszcze kilka osób dzisiaj wpłaciło, ale nie sa na zielono,
jutro składam zamówienie na koszulki, także nie ma już możliwości zapisywania się, jeśli ktoś, kto jest zapisany na liście wpłaci, jutro, to jeszczę mogę dopisać na zielono, bo i tak oni chcą jeden dwa dni na przygotowanie sobie matryc, i zawsze mogę "domówić" dwie czy trzy koszulki więcej, ale to tylko już dla osób które są zapisane na listę,
osoby które nie wysłały mi jeszcze swojego adresu bardzo proszę o podesłanie na PW, nie biorę adresów z przelewu, gdyż w poprzedniej akcji z koszulkami, były sytuacje, że kogoś nie było już pod tym adresem, albo przelew robił, kolega, czy ktoś inny i mieliście do mnie pretensje. dlatego wysyłam na taki adres jaki mi wysyłacie na PW,
aha dzisiaj już nie mam zmieniać, rozmiarów o które prosicie na PW, jutro zostanie to poprawione na liście, także bez obaw.
jutro składam zamówienie na koszulki, także nie ma już możliwości zapisywania się, jeśli ktoś, kto jest zapisany na liście wpłaci, jutro, to jeszczę mogę dopisać na zielono, bo i tak oni chcą jeden dwa dni na przygotowanie sobie matryc, i zawsze mogę "domówić" dwie czy trzy koszulki więcej, ale to tylko już dla osób które są zapisane na listę,
osoby które nie wysłały mi jeszcze swojego adresu bardzo proszę o podesłanie na PW, nie biorę adresów z przelewu, gdyż w poprzedniej akcji z koszulkami, były sytuacje, że kogoś nie było już pod tym adresem, albo przelew robił, kolega, czy ktoś inny i mieliście do mnie pretensje. dlatego wysyłam na taki adres jaki mi wysyłacie na PW,
aha dzisiaj już nie mam zmieniać, rozmiarów o które prosicie na PW, jutro zostanie to poprawione na liście, także bez obaw.

- maciek_11
- Juventino
Po trzykroć mierzyłem i się nie pomyliłemEjsI pisze:Poważnie? Jak dla mnie rozmiarówka jest standardowa - wszystkie koszulki, które kupowałem przez Internet miały ją taką samą albo podobną. Może źle mierzysz?maciek_11 pisze:Ja także mam problem z dobraniem rozmiaru. Zazwyczaj noszę coś pomiędzy M a L, a z tej rozmiarówki wychodzi, że zamawiam S. Mam tylko nadzieję, że będzie ok... Ale co jeśli nie?

Jeśli będzie ok to S jest w sam raz
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2010, 13:02 przez maciek_11, łącznie zmieniany 1 raz.
- faja69
- Juventino
a wiec tak, zamówienie złożone, zaliczka wpłacona, także już reszta w rękach firmy, na wykonanie zlecenia chcą ok 1,5 tygodnia, a więc tak jak mówiłem wysyłka powinna być na początku lipca.
kto jeszcze nie jest zaznaczony na zielono a wpłacił dzisiaj lub wczoraj to nic się nie dzieje.
przypominam że nie można już się zapisywać!
osoby które nie wysłały mi jeszcze swojego adresu bardzo proszę zrobić to jak najszybciej! i jeszcze jak by ktoś chciał zmienić rozmiar to do jutra do godz. 20 można to zrobić, po tym czasie, kto jaki ma rozmiar przy swoim nicku taki zamawiam!
kto jeszcze nie jest zaznaczony na zielono a wpłacił dzisiaj lub wczoraj to nic się nie dzieje.
przypominam że nie można już się zapisywać!
osoby które nie wysłały mi jeszcze swojego adresu bardzo proszę zrobić to jak najszybciej! i jeszcze jak by ktoś chciał zmienić rozmiar to do jutra do godz. 20 można to zrobić, po tym czasie, kto jaki ma rozmiar przy swoim nicku taki zamawiam!

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
OWNED :rotfl:maciek_11 pisze:To były długie negocjacje, jeszcze z Secco, ale w końcu wynegocjowaliśmy umowę na logo Juve. Płacimy w ratach przez 5 lat
Co by off-topa nie było:
Na zielono jestem, rozmiary prawidłowe, adres wysłałem na PW. Czekam na koszulki, mam nadzieję, że się w nich nie utopie.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!