KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- faja69
- Juventino
słuchajcie jest taka sprawa.. mam całkiem sporo wpłat od osób które w żaden sposób nie moge zidentyfikować, ani nie ma takiego nicku na forum, albo jest przekręcony przez panią na poczcie..
także bardzo proszę osoby które wpłaciły a nie są na zielono o przesłanie dowodów wpłat na mejla lub na PW, lub wiadomość ze swoimi danymi czyli imie i nazwisko, abym mógł Was zidentyfikować...
druga sprawa to to że niektóre osoby zapisywały się na dwie sztuki a wpłaciły za jedną, także mnie o tym informujcie! wiem że sporo osób też wpłaciło i pewnie ich wpłaty zostaną zaksięgowane w poniedziałek.
PROSZĘ JESZCZE RAZ! OSOBY KTÓRE WPŁACIŁY I NIE SĄ NA ZIELONO NA LIŚCIE O WIADOMOŚĆ NA PW LUB MEJLA!, WYSYŁAJCIE DOWODY WPŁAT, ZDJĘCIA, SKANY, PDFY co kolwiek co potwierdza waszą wpłatę!
także bardzo proszę osoby które wpłaciły a nie są na zielono o przesłanie dowodów wpłat na mejla lub na PW, lub wiadomość ze swoimi danymi czyli imie i nazwisko, abym mógł Was zidentyfikować...
druga sprawa to to że niektóre osoby zapisywały się na dwie sztuki a wpłaciły za jedną, także mnie o tym informujcie! wiem że sporo osób też wpłaciło i pewnie ich wpłaty zostaną zaksięgowane w poniedziałek.
PROSZĘ JESZCZE RAZ! OSOBY KTÓRE WPŁACIŁY I NIE SĄ NA ZIELONO NA LIŚCIE O WIADOMOŚĆ NA PW LUB MEJLA!, WYSYŁAJCIE DOWODY WPŁAT, ZDJĘCIA, SKANY, PDFY co kolwiek co potwierdza waszą wpłatę!

- mateusz1897
- Juventino
Pieniądze przelane. Też mam mBank więc powinny już być na twoim koncie. W takim razie proszę o dopisanie do listy:
projekt 1, biały, L
projekt 1, biały, L
- pinturicchio87
- Juventino
projekt-1, czarna, rozmiar-XL
projekt-1,biała, rozmiar-L
projekt-1,biała, rozmiar-L
Forza Juve & Alex!!!
- faja69
- Juventino
jutro wieczorkiem na spokojnie zaaktualizuję listę, także spokojnie...
jeśli rzeczywiście wpłaciłeś to jutro się na niej znajdziesz,
dziennie dostaje ok 50 wiadomości na PW, naprawdę nie na wszystkie mam czas odpisywać, ja też pracuję, mam rodzinę i nie siedzię ciągle przed komputerem..
jeśli rzeczywiście wpłaciłeś to jutro się na niej znajdziesz,
dziennie dostaje ok 50 wiadomości na PW, naprawdę nie na wszystkie mam czas odpisywać, ja też pracuję, mam rodzinę i nie siedzię ciągle przed komputerem..

- livinglegend
- Juventino
Dwie: obie projekt #1 XL, biała i czarna.
- juventini22
- Juventino
Panowie powiedzcie mi jedną sprawe, bo pisalem do fai 69 ale mi nie odpisal, rozumiem pewnie nie ma czasu , wiec pytamn was, bo mierzylem sie i my wyszlo rozmiar 56 na 70, wiec M, ale w tabeli podanej pisze ze to na wzrost 170 cm a ja mam 200cm wiec jak to wy mierzycie???????? Bo dlugosc koszulki to mam 70 cm a szerokosc 56, i to rozmiar M wedlug tabeli wychodzi, tym czasem moje normalne koszulki maja XXL