Mihajlovic kończy??
- alexxxks
- Juventino
Według doniesień z Włoch Sinisa Mihajlovic zakończy piłkarską karierę w Lazio. Pomocnik ma podpisać jednoroczny kontrakt.
Dotychczasowa umowa wygasa pod koniec trwającego sezonu. Oznacza to, że po przedłużeniu kontraktu Mihajlovic miałby grać w zespole ze Stadio Olimpico do czerwca 2005 roku.
PS. no dobrze by było żeby całe Lazio zakończyło juz kariere, nie miał by kto grać!!

Dotychczasowa umowa wygasa pod koniec trwającego sezonu. Oznacza to, że po przedłużeniu kontraktu Mihajlovic miałby grać w zespole ze Stadio Olimpico do czerwca 2005 roku.
PS. no dobrze by było żeby całe Lazio zakończyło juz kariere, nie miał by kto grać!!

Moja jedyna miłość to...Juve!!!!!!!! :-)
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Z etgo co ja wiem to on jest obrońcą a nie pomocnikiem.
Jego czas już się skończył trzeba już kończyć, Ferrarę niestety też to czeka jeszcze może 2-3 sezony i koniec.
Jego czas już się skończył trzeba już kończyć, Ferrarę niestety też to czeka jeszcze może 2-3 sezony i koniec.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- RadeKas
- Juventino
Ciro konczy swoja wspaniala kariere juz po tym sezonieADAMJUVENTUSPL pisze:Z etgo co ja wiem to on jest obrońcą a nie pomocnikiem.
srali muszki będzie wiosna
- BianconeriFan
- Juventino
Trochę za szybko........ szkoda by było... może zmieni decyzję...RadeKas pisze:Ciro konczy swoja wspaniala kariere juz po tym sezonieADAMJUVENTUSPL pisze:Z etgo co ja wiem to on jest obrońcą a nie pomocnikiem.
Jego czas już się skończył trzeba już kończyć, Ferrarę niestety też to czeka jeszcze może 2-3 sezony i koniec.![]()
![]()
- 3d_man
- Juventino
hehe nie zegnajcie jeszcze Sinisy - przeciez bedzie gral w Lazio jeszcze w przyszlym sezonie
hehh niektorzy zawodnicy sa jak wino - im starsi tym lepsi - Sinisa, Ciro, Maldini

hehh niektorzy zawodnicy sa jak wino - im starsi tym lepsi - Sinisa, Ciro, Maldini
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- Neo
- Juventino
on podpisze nowy kontrakt ale o zakonczeniu kariery nic nie mowi ... w jednym wywiadzie wczytalem ze chce grac w pilke do 38 roku zycia .... poza tym on ma 34 lata a nie 36 ..... 

You take the blue pill...
...the story ends, you wake up in your bed and believe...
...whatever you want to believe.
You take the red pill...
...you stay in Wonderland...
...and I show you how deep the rabbit hole goes.
...the story ends, you wake up in your bed and believe...
...whatever you want to believe.
You take the red pill...
...you stay in Wonderland...
...and I show you how deep the rabbit hole goes.
- Desperado---ALEX
- Juventino
ten zawodnik juz miał piekne chwile wiec watpie zeby miał jeszcze taka forme jaka prezentował kiedys
- Michał Wachacki
- Juventino
Szkoda Ferrary. Zawsze będzie mi się kojarzył z Juve
!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!