Frey bramkarzem Bayernu?
- KwiAtek
- Juventino
Francuski bramkarz Sebastien Frey jest przymierzany do zastąpienia Olivera Kahna w Bayernie Monachium.
34-letni Kahn ma coraz większe problemy ze wzrokiem, a poza tym koledzy w drużynie mają go dość, po tym jak ciągle obarcza ich winą za puszczone przez siebie bramki.
Frey, mający 23 lata jest związany umową z klubem ze Stadio Tardini do 2006 roku, ale działacze Parmy stwierdzili, że sprzedaliby byłego golkipera Juventusu za odpowiednią cenę.
Źródło: www.lechsport.pl
to on byl w Juventusie

34-letni Kahn ma coraz większe problemy ze wzrokiem, a poza tym koledzy w drużynie mają go dość, po tym jak ciągle obarcza ich winą za puszczone przez siebie bramki.
Frey, mający 23 lata jest związany umową z klubem ze Stadio Tardini do 2006 roku, ale działacze Parmy stwierdzili, że sprzedaliby byłego golkipera Juventusu za odpowiednią cenę.
Źródło: www.lechsport.pl
to on byl w Juventusie

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Z tego co ja wiem to Frey grał w Interze a później przeszedł do Parmy.
Uwarzm że Bayern słusznie robi że chce go kupić, według mnie młody Franuz już teraz powinien zastąpić nie tylko Kahna w Bayernie ale też Bartheza w rep. Francji.
Uwarzm że Bayern słusznie robi że chce go kupić, według mnie młody Franuz już teraz powinien zastąpić nie tylko Kahna w Bayernie ale też Bartheza w rep. Francji.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- juve21
- Juventino
Już teraz się mowi że Frey jest lepszym bramkarzem niż Batrhez. I z pewnością to będzie dobry transfer Bayernu. Ja też nie przypominam sobie aby kiedykolwiek reprezentował on barwy Juventusu.ADAMJUVENTUSPL pisze:Z tego co ja wiem to Frey grał w Interze a później przeszedł do Parmy.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- JuveQL
- Juventino
No we Włoszech Frey gral tylko w Interze, Parmie i rok na wypożyczeniu w Veronie...byl kupiony zdaje sie z Cannes.
Co do jego przejscia Z Parmy do Bayernu to jestem zdecydowanie na nie!!!! Bardzo nie lubie, gdy dobrzy pilkarze, a takim na pewno jest Frey, opuszczają Włochy :evil: :evil: :evil: A tym bardziej ze on ma przejsc do Bayernu, którego nienawidze :evil: :evil: :evil:
Nie nie i jeszcze raz nie!!!!!!!!!!
PS. to jest mój drugi ulubiony bramkarz....oczwiscie za Buffonem
Co do jego przejscia Z Parmy do Bayernu to jestem zdecydowanie na nie!!!! Bardzo nie lubie, gdy dobrzy pilkarze, a takim na pewno jest Frey, opuszczają Włochy :evil: :evil: :evil: A tym bardziej ze on ma przejsc do Bayernu, którego nienawidze :evil: :evil: :evil:
Nie nie i jeszcze raz nie!!!!!!!!!!
PS. to jest mój drugi ulubiony bramkarz....oczwiscie za Buffonem
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Szkoda mi troche Kahna, ale z drugiej strony robi sie słaby, więc niech wyzdrowieje i niech wraca(albo nawet spoko by było jak by klub zmienił bo tam go nie traktują z szacunkiem!!)
- juveluck
- Juventino
Kahn popadl w taki konflikt z innymi graczami Bayernu i dzialaczami, ze wydaje mi sie rzecza niemozliwa aby zostal tam na nastepny sezon. A to kto bedzie jego zstapeca to sie okaze w letnim Mercato. Bo kandydatow napewno bedzie wielu i czy akurat Frey jest glownym to nie wiem

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Alexxxxx
- Juventino
Letnimjuveluck pisze:Kahn popadl w taki konflikt z innymi graczami Bayernu i dzialaczami, ze wydaje mi sie rzecza niemozliwa aby zostal tam na nastepny sezon. A to kto bedzie jego zstapeca to sie okaze w letnim Mercato. Bo kandydatow napewno bedzie wielu i czy akurat Frey jest glownym to nie wiem

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- matiso
- Juventino
Powinien zostac w Italii bo to naprawde swietny bramkarz,zasluguje na to zeby wystepowac w najsilniejszej lidze swiata a nie kopac pilke w brzydkiej lidze niemieckiej.Mam nadzieje ze nie przejdzie do Bayernu.