Frey bramkarzem Bayernu?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 22:31

Francuski bramkarz Sebastien Frey jest przymierzany do zastąpienia Olivera Kahna w Bayernie Monachium.

34-letni Kahn ma coraz większe problemy ze wzrokiem, a poza tym koledzy w drużynie mają go dość, po tym jak ciągle obarcza ich winą za puszczone przez siebie bramki.

Frey, mający 23 lata jest związany umową z klubem ze Stadio Tardini do 2006 roku, ale działacze Parmy stwierdzili, że sprzedaliby byłego golkipera Juventusu za odpowiednią cenę.

Źródło: www.lechsport.pl

to on byl w Juventusie :?: :wink:

Obrazek

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 22:54

KwiAtek pisze:
to on byl w Juventusie :?: :wink:

Obrazek
no właśnie grał w JUVE 8) 8) 8) ???

a co do Freya to myślę, że działacze Bayernu zrobią bardzo dobrze jak go do siebie ściągnął, bo ten kahn to jest już- pfe

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 02:21

nie przypominam go sobie w Juve
ale Beayern na pewno dokona slusznego wybory zatrudniajac mlodego Francuza

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 06:43

Z tego co ja wiem to Frey grał w Interze a później przeszedł do Parmy.

Uwarzm że Bayern słusznie robi że chce go kupić, według mnie młody Franuz już teraz powinien zastąpić nie tylko Kahna w Bayernie ale też Bartheza w rep. Francji.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 08:06

ADAMJUVENTUSPL pisze:Z tego co ja wiem to Frey grał w Interze a później przeszedł do Parmy.

Uwarzm że Bayern słusznie robi że chce go kupić, według mnie młody Franuz już teraz powinien zastąpić nie tylko Kahna w Bayernie ale też Bartheza w rep. Francji.
Już teraz się mowi że Frey jest lepszym bramkarzem niż Batrhez. I z pewnością to będzie dobry transfer Bayernu. Ja też nie przypominam sobie aby kiedykolwiek reprezentował on barwy Juventusu.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 08:21

No we Włoszech Frey gral tylko w Interze, Parmie i rok na wypożyczeniu w Veronie...byl kupiony zdaje sie z Cannes.

Co do jego przejscia Z Parmy do Bayernu to jestem zdecydowanie na nie!!!! Bardzo nie lubie, gdy dobrzy pilkarze, a takim na pewno jest Frey, opuszczają Włochy :evil: :evil: :evil: A tym bardziej ze on ma przejsc do Bayernu, którego nienawidze :evil: :evil: :evil:

Nie nie i jeszcze raz nie!!!!!!!!!!

PS. to jest mój drugi ulubiony bramkarz....oczwiscie za Buffonem :wink:

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 18:08

Szkoda mi troche Kahna, ale z drugiej strony robi sie słaby, więc niech wyzdrowieje i niech wraca(albo nawet spoko by było jak by klub zmienił bo tam go nie traktują z szacunkiem!!)

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 18:33

obydwoje są słabi, a bayern lepiej juz nie gadać :!: :evil:

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 15:05

Kahn popadl w taki konflikt z innymi graczami Bayernu i dzialaczami, ze wydaje mi sie rzecza niemozliwa aby zostal tam na nastepny sezon. A to kto bedzie jego zstapeca to sie okaze w letnim Mercato. Bo kandydatow napewno bedzie wielu i czy akurat Frey jest glownym to nie wiem

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 21:08

juveluck pisze:Kahn popadl w taki konflikt z innymi graczami Bayernu i dzialaczami, ze wydaje mi sie rzecza niemozliwa aby zostal tam na nastepny sezon. A to kto bedzie jego zstapeca to sie okaze w letnim Mercato. Bo kandydatow napewno bedzie wielu i czy akurat Frey jest glownym to nie wiem
Letnim :?: Mi się wydaje, że beda chcieli go już zastapić w zimowym okresie transferowym.Szczerze mowiąć dawne gwiazdy Bayernu stały się antygwuazdami pieniądze i sława poudezały im do głowy i to boli dodać przykłady Matheusa czy Effenberga, ateraz jeszcze Kahn. Frey może przejść byle nie do Bayernu to był wielki klub, ale się już skończył... A Frey by sie tam zamarnował tak mysle :idea:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
matiso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 października 2003, 16:10

Powinien zostac w Italii bo to naprawde swietny bramkarz,zasluguje na to zeby wystepowac w najsilniejszej lidze swiata a nie kopac pilke w brzydkiej lidze niemieckiej.Mam nadzieje ze nie przejdzie do Bayernu.

ODPOWIEDZ