Gigi zostaje w Juve, Edgar tez ??
- BIGGI
- Qualità Juventino
Gigi Buffon nie opuści Juve dla Chelsea. Takiego zdania jest agent piłkarza, Silvano Fabbi. "To normalne, że właściciel Chelsea, chciałby mieć w swoim składzie najlepszych piłkarzy na świecie. Gigi właśnie takim jest, ale nie ma mowy o jego przejściu. Wszystkie te dyskusje to hipotetyczne sytuacje i nie mają one żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości. Gigi zostaje w Juventusie."
źródło : JP
Sytuacja Davidsa, mimo codziennych, nowych pogłosek, nadal nie jest jasna i klarowna. Ostatnio sam zainteresowany, jak i sprawca trwającego od miesięcy zamieszania, Edgar Davids oświadczył, że w Juventusie czuje się świetnie.
"Nie wiem skąd bierze się całe to zamieszanie. Powtórzę to jeszcze raz: jestem szczęśliwy w Juve." Były gracz Milanu i Ajaxu jest bacznie obserwowany przez kilka angielskich klubów m.in. Chelsea.
JP
źródło : JP
Sytuacja Davidsa, mimo codziennych, nowych pogłosek, nadal nie jest jasna i klarowna. Ostatnio sam zainteresowany, jak i sprawca trwającego od miesięcy zamieszania, Edgar Davids oświadczył, że w Juventusie czuje się świetnie.
"Nie wiem skąd bierze się całe to zamieszanie. Powtórzę to jeszcze raz: jestem szczęśliwy w Juve." Były gracz Milanu i Ajaxu jest bacznie obserwowany przez kilka angielskich klubów m.in. Chelsea.
JP
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Tego że Gigi zostaje w Juve to byłem pewien, ale z tym Davidsem to ja już nie wiem niedawno gadali że był na rozmowach z Romą, a teraz on sam mówi że jest sczęśliwy w Juve, mam nadzieję że to drugie jest prawdą.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Johnny777
- Juventino
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
następny temat
:!: :!:
Przecież było wiadomo że Giggi zostaje...a sytuacja Davidsa wyjaśni się do końca wtedy kiedy Edek.........odejdzie. Tak, bo dopóki będzie w Juve to tak długo będą trwały spekulacje i kuszenie Holendra ofertami. :?
następny temat

Przecież było wiadomo że Giggi zostaje...a sytuacja Davidsa wyjaśni się do końca wtedy kiedy Edek.........odejdzie. Tak, bo dopóki będzie w Juve to tak długo będą trwały spekulacje i kuszenie Holendra ofertami. :?
- BIGGI
- Qualità Juventino
Ciesz sie ze nie założyłem tematu a'la "CZY DAVIDS POWINIEN ZOSTAĆJohnny777 pisze::evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
następny temat![]()
:!: :!:
Zawsze to coś nowego....
- juveluck
- Juventino
To tylko gadanie nic nie znaczy. Z jeden strony moze tak mowic a z drugiej zrobi cos innego. Nie ukrywam jednak ze wlalo to troche nadzieji w moje serca. A co do poglosek o Buffonie to w nie nie wierze wogole. On napewno zostanie

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
To że Gigi się nie da wołami wytargać z Juve to wiemy
No ale ta wypowiedź Davidsa no no daje jeszcz nadzieję

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....