Czarna robota....
- bartol
- Juventino
Święta racja. Nie ma reguły kto jest lepszy. To tylko przypadek, że wymieniono murzynów.ForzaJuve pisze:Nie wydaje mi sie zeby kolor skory mial jakies znaczenie w grze, wymieniles tylko nielicznych defensywnych pomocnikow, a Gattuso, Tacchinardi, Gerard, Keane, C.Zanetti![]()
![]()
JUVE RULLEZ!!!

- livinglegend
- Juventino
Bo nikt nie ma takiejkondycji i wytrzymalosci jak Murzynki. I wlasnie dlatego oraz dlatego ze stworzyli rap piekny ich kochamy
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dlaczego czarnoskórzy zawodnicy są od czarnej roboty? Hm.. myślę, że to zwykły zbiek okolicznoąści i tyle
Poprostu to dobrzy zawodnicy , którzy grają na tych pozycjac ha tak sie złożyło, że są ciemnej karnacji i tyle

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Murzyn czy biały co za różnica??----->oni poprostu mają lepszą kondycje od białych.Inna skóra to jest bardzo duża różnica w organiżmie człowieka inaczej pracują gruczoły, a czarna skóra jest przezwyczajona do gorąca czyli potu, można powiedzieć wiec czarni są wyrażnie lepsi od nas, ale nei ma sie co martwić my mamy lepszych napastników od nich!!

- RadeKas
- Juventino
A Treze i Henry. Sa tez Cisse, Kluivert, Van Hooidonk, Hasselbaink, Wiltordwicior pisze:Murzyn czy biały co za różnica??----->oni poprostu mają lepszą kondycje od białych.Inna skóra to jest bardzo duża różnica w organiżmie człowieka inaczej pracują gruczoły, a czarna skóra jest przezwyczajona do gorąca czyli potu, można powiedzieć wiec czarni są wyrażnie lepsi od nas, ale nei ma sie co martwić my mamy lepszych napastników od nich!!![]()
![]()
srali muszki będzie wiosna
- JuveQL
- Juventino
masz racje...jak sie w dziecinstwie za gepardami ganiało to potem ta szybkośc zostajeYari pisze:Zgodze sie z kilkoma osobami że murzyni mają lepszą kondycje. Nie dziwota że murzyni są najszybszymi ludźmi świata:):)

- Alexxxxx
- Juventino
Ja myśle, że nie powinno się mowić "Murzyni" to samo w sobie rasitowskie. Nie ważne jaki kolor skóry ma człowiek. Każdy człowiek jest ze sobą rowny , bez względu na nic. Ja mysle, że najlepszymi mrówkami sa Makalele, Davids, Taccha,Parotta,Zenetti i Appiach( a jak inaczej zawodnicy Włoch i Juve górują). Nawet napastnicy robią czarną robote np. Marek Saganowski 

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- PIECIA
- Juventino
Myślę że poprostu tak wyszło. Lippi nie patrzył na barwę skóry tylko na umiejętności związane z ich grą. Takie jest moje zdanie. :evil:
Uwielbiam Juventus Turyn!!!!!
I jego zawodnika "Alessandro Del Piero"
I jego zawodnika "Alessandro Del Piero"
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
no to Crespo, Mutu, Makkay, Del Piero :-D :-D , Totti,Van Nisterlooy, Raul, Morientes,RadeKas pisze:A Treze i Henry. Sa tez Cisse, Kluivert, Van Hooidonk, Hasselbaink, Wiltordwicior pisze:Murzyn czy biały co za różnica??----->oni poprostu mają lepszą kondycje od białych.Inna skóra to jest bardzo duża różnica w organiżmie człowieka inaczej pracują gruczoły, a czarna skóra jest przezwyczajona do gorąca czyli potu, można powiedzieć wiec czarni są wyrażnie lepsi od nas, ale nei ma sie co martwić my mamy lepszych napastników od nich!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- RadeKas
- Juventino
No to umowmy sie ze jest ich po rowno :-Dwicior pisze:no to Crespo, Mutu, Makkay, Del Piero :-D :-D , Totti,Van Nisterlooy, Raul, Morientes,RadeKas pisze:A Treze i Henry. Sa tez Cisse, Kluivert, Van Hooidonk, Hasselbaink, Wiltord![]()
![]()
![]()
![]()
srali muszki będzie wiosna
- Łukasz
- Juventino
Tacchinardi czarny nie jest, a jest jeśli nie lepszy od nich, to przynajmniej porównywalny.
- Wojtom
- Juventino
a ja mysle inaczej ..... czarnoskórzy byli zawsze wytrwalsi od bialych np. biegi , praca(przymusowa) , i mysle ze kondycyjnie murzyni są lepsi od bialych (ale nie bardzo duzo)BIGGI pisze:Nie sądze, murzyni są z natury leniwi...

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Dionizos
- Juventino
Jest jeszcze jeden mega wymiatacz o czarnym kolorze skory, mianowicie Zalayeta! Żartuje oczywscie, Danubio nadaje sie do kopania rowow. A co do wplywu koloru skory na klase pilkarska...to raczej cos takiego nie istnieje. Kazdy ma swoje wady i zalety.