Reprezentacja Polski - sparingi
- deszczowy
- Juventino
Nic specjalnie wielkiego Krasić nie pokazał. Nie chciało mu się, czy nasz lewy obrońca był taki dobry? :rotfl:
- AVE JUVE!!!
- Juventino
skutecznosc naszej reprezentacji jak Juventusu
- Wojtek
- Juventino
Murawa zrobiła swoje :roll: Krasic miał tam pare ładnych przejść dośrodkowań...180 minut gry i bez bramki i z tyłu i z przodu :doh: Szkoda bo w I połowie mogilśmy coś strzelić druga połowa należała do Serbów
Komentator na TVP mówił że Man Utd interesuje sie Krasicem o Juve nie wspomniał :doh:
Mam nadzieje że uda się wkońcy strzelić z Hiszpanią
Komentator na TVP mówił że Man Utd interesuje sie Krasicem o Juve nie wspomniał :doh:
Mam nadzieje że uda się wkońcy strzelić z Hiszpanią
- MichałJuve
- Juventino
Profesjonalista powinien umieć grać na każdej murawie. Co do meczu 1 połowie niezła, były przebłyski a 2 słabiutka.<<W@jTEk>> pisze:Murawa zrobiła swoje :roll
- Wojtek
- Juventino
dzisiaj z Hiszpanią
bardzo fajnie że zagramy z mistrzami europy :!:
skład Polski na mecz:
4-3-3 Tomasz Kuszczak - Grzegorz Wojtkowiak, Michał Żewłakow, Kamil Glik, Dariusz Dudka - Sławomir Peszko, Rafał Murawski, Adrian Mierzejewski - Jakub Błaszczykowski, Robert Lewandowski, Dawid Nowak.
ehh...znowu Nowak gra ? szkoda bo ostatnio nic nie pokazał wolałbym Sobeicha
A hiszpania zagra w najmocniejszym składzie, torres już będzie grał...
uważam że będzie remis
2:2 wiem za chwile ktoś powie że Polska jest bez szans ale ja wierze w nich 

skład Polski na mecz:
4-3-3 Tomasz Kuszczak - Grzegorz Wojtkowiak, Michał Żewłakow, Kamil Glik, Dariusz Dudka - Sławomir Peszko, Rafał Murawski, Adrian Mierzejewski - Jakub Błaszczykowski, Robert Lewandowski, Dawid Nowak.
ehh...znowu Nowak gra ? szkoda bo ostatnio nic nie pokazał wolałbym Sobeicha

A hiszpania zagra w najmocniejszym składzie, torres już będzie grał...
uważam że będzie remis

- flying_birds
- Juventino
Czy ktoś wie, co to za pacan bredzi cały czas o tym, jak to nasi biedni piłkarze wciąż się uczą?
- ketraB
- Juventino
ja nie wiem, ale ma trochę racjiflying_birds pisze:Czy ktoś wie, co to za pacan bredzi cały czas o tym, jak to nasi biedni piłkarze wciąż się uczą?
to młody zespół, który nigdy nie grał przeciwko zespołom klasy światowej
ten mecz to dobra nauczka

- Lypsky
- Juventino
Miro Trzeciak. Człowiek uczy się przez całe życie.flying_birds pisze:Czy ktoś wie, co to za pacan bredzi cały czas o tym, jak to nasi biedni piłkarze wciąż się uczą?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- deszczowy
- Juventino
6 - 0 w 84 minucie. Hiszpania to bogaty kraj, skoro na treningi wybierają się do Polski.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Rację miał w momencie, gdy stwierdził, że lepszy jest wysoko przegrany mecz z Hiszpanią, po którym można się czegokolwiek nauczyć niż wysoko wygrany mecz z San Marino, który będzie jedynie pięknym widowiskiem na jedną stronę.triada pisze:ja nie wiem, ale ma trochę racjiflying_birds pisze:Czy ktoś wie, co to za pacan bredzi cały czas o tym, jak to nasi biedni piłkarze wciąż się uczą?
6:0. Spodziewałem się, że nam trochę strzelą i że my nic nie strzelimy, ale Hiszpania to jeden z faworytów do wygrania imprezy w RPA. Miejmy nadzieję, że to, co było dzisiaj nie pójdzie w las. Mieliśmy przecież kilka dobrych momentów w grze, ale różnica poziomów ogromna.