KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- Machonej1897
- Juventino
panowie tak narzekacie na te sciagacze ale zobaczycie ze jak bedziecie isc ulica w koszulce i jak bedzie wam przylegała do bicepsa to bedziecie sie lepiej z tym czuli
- Skrzekacz
- Juventino
Ja mam 37 i u mnie dobrze sie uklada. Kolega ma 43 i sam mowi ze nigdy nie kupuje takich koszulek bo wyglada w nich komicznie. Mysle ze do tego typu rekawow najlepiej miec w przedziale 32-40.johnq pisze:To ile powinno być w bicepsie żeby koszulki ze ściągaczem się nadawały?![]()
Nie używałem jeszcze takich koszulek także sam nie wiem co o tym myśleć
Tłumaczenie słowa złodziej:
polski- złodziej; angielski- thief; czeski- zloděj; dunski-tyv; francuski- voleur, niemiecki- Dieb, wloski- inter
polski- złodziej; angielski- thief; czeski- zloděj; dunski-tyv; francuski- voleur, niemiecki- Dieb, wloski- inter
- alekssidePL
- Juventino
wpisz mnie na liste bo już wpłaciłem nawet ;palekssidePL pisze:Witam, chciałbym zamówić 1 koszulkę.
wzór: 1
kolor: czarny
rozmiar: L
"Kiedy jesteś częścią Juve, jesteś zobligowany do zrobienia wszystkiego, by wygrać za każdym razem. To, o czym mogę zapewnić, to że zbudujemy Juventus, który będzie walczył o scudetto."
- Radzio1962
- Juventino
TO chociaż podaj jakie będą w obwodzie te ściągacze żebyśmy mogli zmienić rozmiar jc ;d 

- johnq
- Juventino
To nie bardzo może podpasować pode mnieSkrzekacz pisze:Ja mam 37 i u mnie dobrze sie uklada. Kolega ma 43 i sam mowi ze nigdy nie kupuje takich koszulek bo wyglada w nich komicznie. Mysle ze do tego typu rekawow najlepiej miec w przedziale 32-40.johnq pisze:To ile powinno być w bicepsie żeby koszulki ze ściągaczem się nadawały?![]()
Nie używałem jeszcze takich koszulek także sam nie wiem co o tym myśleć

- KielbikJUVE
- Juventino
No na mnie też nie
A tak poza tym to koszulka powinna być bawełniana

- Prusor
- Juventino
Przychylam się do opinii większości iż bez ściągaczy byłyby lepsze koszulki aczkolwiek faja69 napisał że te z firmy SG mają lepszy nadruk a jeśli będzie bublowaty to po kilku praniach się popsuje ;p
;]
;]
No Del Piero No Party Noo !..
- marek.siedlce
- Juventino
a powiedzcie jak to jest z długością tej koszulki? od którego miejsca na górze to mierzyć?
FORZA JUVE !!!
- cygi
- Juventino
Nie wydaje mi się.Adi12345 pisze:Przychylam się do opinii większości iż bez ściągaczy byłyby lepsze koszulki aczkolwiek faja69 napisał że te z firmy SG mają lepszy nadruk a jeśli będzie bublowaty to po kilku praniach się popsuje ;p
;]
To jak? Zapadła decyzja? Bo nie wiem czy się zapisywać..
- Bianconeri89
- Juventino
Ale coś wydziwiacie z tymi ściągaczami - to nie są jakieś ściągacze które tak opinają łapę że odcinają przepływ krwi w tętnicach - formują jedynie lekko rękaw aby lepiej pasował do ramienia - przez co się lepiej prezentuje. Już nie przesadzajcie że macie takie obwody ramienia że wam szwy będą pękać...