Wspólna akcja przeciw Piłka.pl
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
A ja prosiłbym, aby każdy robił to, co chce.xam pisze:Prosiłbym wszystkich fanów Juve o zaprzestanie komentowania jakiegokolwiek news'a o Juventusie.
Proponuję podejść do tego tematu z dystansem i najzwyczajniej na świecie olać to, co dzieje się w tamtym środowisku. Chociażby dlatego, że pani Agnieszka stylizuje się na Mourinho, czyli lubi jak się mówi o niej, nie ważne co. Najlepiej więc dać sobie spokój, jak ktoś chce tam pisać czy komentować i akceptuje to buractwo to tylko jego sprawa.
Były swego czasu podobne tematy na forum:
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=17381
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=9808
To wszystko z mojej strony, dziękuje.
- xam
- Juventino
No cóż nie wiedziałem, że rozmowa o Pilka.pl toczyła się już tutaj 

- deszczowy
- Juventino
A może, panowie, zamiast wylewać swoje żale na forum, i przekrzykiwać się kto już nigdy i już w ogóle, to pokuśmy się o jakiś oficjalny proteścik...?
- xam
- Juventino
Przecież tam jest miejsce publiczne. Każdy ma wolność słowa, więc redakcja nie może kasowac komentarzy grupy kibiców Juve.
Ale ja się na tym nie znam
Ale jak ktoś by im psikusa zrobił, podmieniając indeksy strony
Wtedy wchodzisz na pilka.pl a tam zamiast strony, jest wielki obrazek z logo Juve 
2 POST:
Agnieszka już skasowała temat na Pilka .PL
Ale się zabezpieczyłem i zrobiłem screena
Normalnie komuna!
http://i48.tinypic.com/2hn6jw5.png
Ale ja się na tym nie znam

Ale jak ktoś by im psikusa zrobił, podmieniając indeksy strony

2 POST:
Agnieszka już skasowała temat na Pilka .PL
Ale się zabezpieczyłem i zrobiłem screena

Normalnie komuna!
http://i48.tinypic.com/2hn6jw5.png
- EjsI
- Juventino
xam pisze:Przecież tam jest miejsce publiczne. Każdy ma wolność słowa, więc redakcja nie może kasowac komentarzy grupy kibiców Juve.
Muszę Cię rozczarować, ale ktoś kiedyś ładnie powiedział, że na forach nie ma i nigdy nie będzie demokracji, bo niby dlaczego? Tak samo Ty teoretycznie masz prawo mówić/pisać (prawie) wszystko, tak samo administrator strony ma prawo u siebie robić wszystko, co mu się żywnie podoba, bo niby kto mu tego zabroni? Proszę Cię, nie bądźmy śmieszni.
Żeby to było takie proste... :wzdech:xam pisze:Ale jak ktoś by im psikusa zrobił, podmieniając indeksy stronyWtedy wchodzisz na pilka.pl a tam zamiast strony, jest wielki obrazek z logo Juve
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Jak masz na to jakiś konkretny pomysł to z przyjemnością się przyłączę!deszczowy pisze:A może, panowie, zamiast wylewać swoje żale na forum, i przekrzykiwać się kto już nigdy i już w ogóle, to pokuśmy się o jakiś oficjalny proteścik...?
- xam
- Juventino
Ale administracja nie ma określone czy odpowiada za komentarze czy nie.EjsI pisze:xam pisze:Przecież tam jest miejsce publiczne. Każdy ma wolność słowa, więc redakcja nie może kasowac komentarzy grupy kibiców Juve.
Muszę Cię rozczarować, ale ktoś kiedyś ładnie powiedział, że na forach nie ma i nigdy nie będzie demokracji, bo niby dlaczego? Tak samo Ty teoretycznie masz prawo mówić/pisać (prawie) wszystko, tak samo administrator strony ma prawo u siebie robić wszystko, co mu się żywnie podoba, bo niby kto mu tego zabroni? Proszę Cię, nie bądźmy śmieszni.
Żeby to było takie proste... :wzdech:xam pisze:Ale jak ktoś by im psikusa zrobił, podmieniając indeksy stronyWtedy wchodzisz na pilka.pl a tam zamiast strony, jest wielki obrazek z logo Juve
Internet to już nie świat bez karności, teraz w modzie jest wnoszenie o rozprawy z przyczyn obrazy na forum/stronie.
- Brutalo
- Juventino
Przekaz jest prosty. Na całym JuvePoland jest zarejestrowanych 24230 użytkowników. Nie ma jednego hakera, który złamał by ten pseudoinformacyjny portal ? agnieszka jest... agasucks :lol:xam pisze:Żeby to było takie proste... :wzdech:EjsI pisze:Ale jak ktoś by im psikusa zrobił, podmieniając indeksy stronyWtedy wchodzisz na pilka.pl a tam zamiast strony, jest wielki obrazek z logo Juve