KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- tabo89
- Juventino
Jeszcze jest trochę czasu więc jak będę wiedział na 100% to dam znać co biorę.
Może żeby się nie powtarzać zacytuje kolegę
Może żeby się nie powtarzać zacytuje kolegę
I jeszcze sam siebieMateuszello pisze:(...) ile kosztuje SAM koszt koszulki/SAM koszt wysyłki?
Co z nimi? Bo ta czarna lista miała być taką swego rodzaju karą i zarazem przestrogą dla innych.. Ale jeśli wyjdzie tak, że ona nic nie znaczy to traci swój sens.. tak mi się zdaję. :doh:tabo89 pisze:Na liście zauważyłem także 2 osoby, które widnieją na naszej "czarnej liście" (blads, bartekoo2)
- blads
- Juventino
Wytłumacz mi o co ci chodzi w tym momencie? Robisz mase zamieszania zawsze o wszystko, które jest nieadekwatne do chwili...Jestem na liście bo tak samo jak ty jestem zainteresowany koszulką więc nie wiem o co chodzi, widocznie faja się na to zgadza więc w czym problem? Nie wiem o którą twoją akcję do mnie pijesz bo już nie pamiętam sytuacji, z tego co wiem z jedną był problem ale wszystko zostało załatwione. Jeżeli już sobie mnie na jakąś liste wpisujesz to racz mnie o tym powiadomic następnym razem żebym wiedział na czym stoje to raz, dwa za co tyle w temacie ode mnietabo89 pisze:Jeszcze jest trochę czasu więc jak będę wiedział na 100% to dam znać co biorę.
Może żeby się nie powtarzać zacytuje kolegęI jeszcze sam siebieMateuszello pisze:(...) ile kosztuje SAM koszt koszulki/SAM koszt wysyłki?Co z nimi? Bo ta czarna lista miała być taką swego rodzaju karą i zarazem przestrogą dla innych.. Ale jeśli wyjdzie tak, że ona nic nie znaczy to traci swój sens.. tak mi się zdaję. :doh:tabo89 pisze:Na liście zauważyłem także 2 osoby, które widnieją na naszej "czarnej liście" (blads, bartekoo2)
- kulek87
- Juventino
- Bartlomiej JT
- Juventino
Projekt 1
Biała
rozmiar L
1 sztuka
Biała
rozmiar L
1 sztuka
Dzikus
- tabo89
- Juventino
Jego pytałem o to, nikogo innego. Jeśli się na to zgadza, wporządku, niech napisze, że osoby z czarnej listy mogą brać udział w akcjach i czarna lista to tylko pic na wodę.blads pisze:(...) widocznie faja się na to zgadza więc w czym problem?
Akurat nie po mojej akcji zostałeś wpisany na czarną listę, tylko po czapkach i rękawiczkach u faji. Tą listę stworzyłem razem z nim i jeśli z nim załatwiałeś to on by Cię z niej usunął. Mi przesyłał aktualną listę po t-shirtach i nadal tam jesteś.blads pisze:Nie wiem o którą twoją akcję do mnie pijesz bo już nie pamiętam sytuacji, z tego co wiem z jedną był problem ale wszystko zostało załatwione.
Chyba sam powinieneś wiedzieć kiedy nie wywiązujesz się z umowy i nie wpłacasz kasy mimo, że zapisujesz się na listę...blads pisze:Jeżeli już sobie mnie na jakąś liste wpisujesz to racz mnie o tym powiadomic następnym razem żebym wiedział na czym stoje
- faja69
- Juventino
tak to mój błąd.. wybaczcie za całe zamieszanie.. ale blads nie powinien na niej być.., co do bartekoo2 , to rzeczywiście nie zauważyłem, że się zapisał, i tu również moje niedopatrzenie. być może już wpłacił pieniądze i troche było by nie fair jeśli bym go teraz usunął.. podobny przypadek z Wadminem, i dario1987juve, nie wpłacili za czapki i rękawiczki, ale wpłacili za t-shirty, dlatego postanowiłem dać im jeszcze jedną szansę...
to ja trochę wprowadziłem zamieszanie..
to ja trochę wprowadziłem zamieszanie..

- tabo89
- Juventino
Czyli to jednak trochę taki pic.. Ktoś nie wpłaci sobie i oleje jedną akcję bo mu nie zależy, następna będzie taka, że będzie mu zależało - wpłaci i to, że jest na czarnej liście się nie liczy.. Trochę inny miał być jej cel. Użytkownicy mieli nie dopuszczać żeby się na niej znaleźć, my mielibyśmy wtedy mniej problemów z uganianiem się za nimi.
Ale skoro można być na liście i nic to nie daje to każdy może sobie na niej być. No nic.. zrobisz jak chcesz, ja trochę inaczej do tego podchodzę, jak będę organizował jeszcze coś to trochę inaczej to będzie wyglądało.
blads'a jeśli poczuł się urażony przepraszam, uwierz, że to nie było nic osobistego
Jeszcze bym poprosił o odpowiedź na to
Ale skoro można być na liście i nic to nie daje to każdy może sobie na niej być. No nic.. zrobisz jak chcesz, ja trochę inaczej do tego podchodzę, jak będę organizował jeszcze coś to trochę inaczej to będzie wyglądało.
blads'a jeśli poczuł się urażony przepraszam, uwierz, że to nie było nic osobistego
Jeszcze bym poprosił o odpowiedź na to
Mateuszello pisze:(...) ile kosztuje SAM koszt koszulki/SAM koszt wysyłki?