Słaba skutecznośc Jedenastek
- nookie
- Juventino
Ja tam wierze..to mozliwe..teraz coraz czesciej karne sa bronione..nie mam pojecia dlaczego..moze dlatego ze pilkarze tego w ogole ne trenuja..a bramkarze za to tak...i to widac na boisku...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja też Nistelrooya nie lubię, ale żadnemu piłkarzowi nie życże niestrzelenia jedenastki to jest jedna z rzeczy która dla piłkarza jest bardzo denerwójąca, no chyba że bramkarz obroni.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Alexxxxx
- Juventino
Po co się śmjejesz nie kapuje twojego zachowania.Pierw ochrzaniamy kibiców Milanu i Realu, że tak o nas mowią, a teraz sam im ubliżasz.( sorki, ale niemogłem się pochamować. Bardzo bym chciał van Nistelroya u nas. To by było coś. Zła passa zawsze mija...
Ps. Unas karne zawsze bedzie strzelał Alex
Ps. Unas karne zawsze bedzie strzelał Alex
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- kouba
- Qualità Juventino
właściwie to tak, bo go wypieprzą za tracenie szans na bramki, a u nas nie ma szans strzelać karniakówHybryd pisze:slyszalem ze marnuje karne jak najety ale to dla nas nie najlepiej jesli mialby przejsc do JUVEkouba pisze:coś mi sie nie chce wierzyć :?

- Ironek
- Juventino
A co strzelanie karnych ma z przejściem do JUVE, przecieżś u nas zawsze ALEX karne strzela, a z resztą jeśli by nie strzelał to LIPPI by mu nie dał strzelać.Hybryd pisze:slyszalem ze marnuje karne jak najety ale to dla nas nie najlepiej jesli mialby przejsc do JUVEkouba pisze:coś mi sie nie chce wierzyć :?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Kolega ma rację, rzeczywiście Ruud w tym seoznie nienajlepiej strzela ,,11'', jego skuteczność nie błyszczy. Szczególnie dał plamę w meczu z Arenalem, no lae to problem MU
Co do naszych wykonawców, to Del Piero, jednen z najlpeszych ezekutorów , ,,11'', taki spokój ma tylko on :twisted: Potrafi też stzrelić Treze, wszystakie strzelił prócz tego najważniejszego w finale
Di Vaio też dobrze strzela

Co do naszych wykonawców, to Del Piero, jednen z najlpeszych ezekutorów , ,,11'', taki spokój ma tylko on :twisted: Potrafi też stzrelić Treze, wszystakie strzelił prócz tego najważniejszego w finale