KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- PrzemasJuve
- Juventino
po dlugich namysleniach...
L czarna projekt nr 2! a co..niech bedzie raz inaczej...
poprosze o wpis:)
L czarna projekt nr 2! a co..niech bedzie raz inaczej...
poprosze o wpis:)
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- EjsI
- Juventino
Moja mała sugestia - jeśli możesz może dopisz faja do ankiety obok numerów projektów słownie, która to wersja (np. projekt nr 1 - herb, projekt nr 2 - logo).
Ja się piszę na czarną L, niezależnie od tego, który projekt wygra.
Ja się piszę na czarną L, niezależnie od tego, który projekt wygra.
- faja69
- Juventino
niestety nie...Dylan pisze:faja69 Jest opcja, żeby jedną sztuke lub kilka jeżeli ktoś jeszcze byłby zainteresowany, zrobić bez loga i herbu z przodu koszulki tylko z samym napisem na tyle JUVENTUS ?
Ja już nie mogę zmienić opcji ankiety... przepadło:)EjsI pisze:Moja mała sugestia - jeśli możesz może dopisz faja do ankiety obok numerów projektów słownie, która to wersja (np. projekt nr 1 - herb, projekt nr 2 - logo).

- tabo89
- Juventino
Trzeba by się zgłosić do jakiegoś miłego moderatora czy admina i wtedy jest to chyba wykonalnefaja69 pisze:Ja już nie mogę zmienić opcji ankiety... przepadło:)EjsI pisze:Moja mała sugestia - jeśli możesz może dopisz faja do ankiety obok numerów projektów słownie, która to wersja (np. projekt nr 1 - herb, projekt nr 2 - logo).
- CzarnyZkultury
- Juventino
kolor biały XL
- faja69
- Juventino
jeśli będzie naprawdę duże zainteresowanie to zrobimy dwie wersje z logiem i herbem, ale musi być po ok 100 szt z obu wzorów... dlatego kto się waha jaki wzór to niech się zapisuje, może akurat uzbiera się taka ilość....

- Skrzekacz
- Juventino
no dobra, to w razie jakby zostal zatwierdzony projekt nr 2 to zamawiam
L-ke zarowno w kolorze bialym jak i czarnym
L-ke zarowno w kolorze bialym jak i czarnym
Tłumaczenie słowa złodziej:
polski- złodziej; angielski- thief; czeski- zloděj; dunski-tyv; francuski- voleur, niemiecki- Dieb, wloski- inter
polski- złodziej; angielski- thief; czeski- zloděj; dunski-tyv; francuski- voleur, niemiecki- Dieb, wloski- inter