KOSZULKI POLO JUVENTUSU

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

którą wersję wybierasz?

Czas głosowania minął 06 czerwca 2010, 15:57

projekt nr 1 - herb
183
69%
projekt nr 2 - logo
84
31%

Liczba głosów: 267
marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 14:19

Ja bym wziąl oba kolory. rozmiar l badź xl, zależy jaka będzie rozmiarówka

FORZA JUVE !!!
Ziółi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 14:28

Biała, jeśli rozmiarówka tak jak ostatnio, to L

artur_89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 14:41

Piszę się na białą L-kę :smile:

faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 14:42

ankieta jest bezużyteczna bo biorą w niej udział osoby które nawet nie mają zamiaru zapisać się na koszulkę... zadecydowałem tak, bo znowu będziemy się sprzeczać miesiąc który wzór mamy wybrać i jak dojdzie co do czego to lato się skończy... mój wybór dlaczego ma być taki wzór a nie inny przekonał mnie juveluck.. cytuje" To co dałeś w projekcie, to jak z herbu albo koszulki torino. Trzeba pamiętać, że są pewne symbole, są zarezerwowane dla poszczególnych klubów. Gwarantuje ci, że nie znajdziesz koszulki Juventusu z takim bykiem. Nie chciał byś chyba, żeby twoje koszulki okiem Włocha albo kogs oblatanego w tematyce wydawały się mieszanką czegoś między Juventusem a torino, a niestety na chwile obecna tak to wygląda"

Obrazek
artur_89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 14:47

Ja jestem za zwykłym herbem, bo takowej nie posiadam, a jednak prostota jest bardzo ładna. I cena tez bardzo przystępna.

blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 14:49

Ja bym wzial biala i czarna XL albo XXL, prosilbym o dokladne wymiary rozmoarow.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 15:03

Ja także zrezygnuje ze względu na projekt, który mi się po prostu nie podoba. Taki obyty.

Rozumiem jednak Twoją decyzje, faja, na to co wybrałeś będzie prawdopodobnie najwięcej chętnych. Pozdrawiam.

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 15:11

Dopisz mnie faja. Wezmę, póki co nie podałeś jeszcze dokładnych rozmiarów tak więc wezmę S-ke lub M-kę. Czarna.

Skrzekacz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 15:17

faja69 pisze:ankieta jest bezużyteczna bo biorą w niej udział osoby które nawet nie mają zamiaru zapisać się na koszulkę... zadecydowałem tak, bo znowu będziemy się sprzeczać miesiąc który wzór mamy wybrać i jak dojdzie co do czego to lato się skończy... mój wybór dlaczego ma być taki wzór a nie inny przekonał mnie juveluck.. cytuje" To co dałeś w projekcie, to jak z herbu albo koszulki torino. Trzeba pamiętać, że są pewne symbole, są zarezerwowane dla poszczególnych klubów. Gwarantuje ci, że nie znajdziesz koszulki Juventusu z takim bykiem. Nie chciał byś chyba, żeby twoje koszulki okiem Włocha albo kogs oblatanego w tematyce wydawały się mieszanką czegoś między Juventusem a torino, a niestety na chwile obecna tak to wygląda"
Tak myslalem ze decyzja podjeta przez OPINIE jednej osoby. Celowo podkresilem to slowo. Otoz na herbie Torino, owszem widnieje byk, ale w troche innej postaci graficznej.

Herb Torino:
Obrazek

Byk, ktorego umiesciles w pierwszej wersji NIE WIDNIEJE na zadnym oficjalnym herbie/koszulce/logo klubu torino. Dlaczego? Pan Juveluck to juz wytlumaczyl
Trzeba pamiętać, że są pewne symbole, są zarezerwowane dla poszczególnych klubów.
Byk w tej postaci jest symbolem zarezerwowanym dla poszczegolnego klubu jakim jest Juventus. Jedynym klubem ktory ma prawo go uzywac jest wlasnie Juventus. Dla porownania

ObrazekObrazek
Gwarantuje ci, że nie znajdziesz koszulki Juventusu z takim bykiem
Ja juz znalazlem :dance: jak wyzej napisalem, byk pochodzi z oficjalnego herbu Juventusu wiec koszulki Juventusu z takim bykiem nosza m.in. nasi pilkarze na spotkaniach/prezentacjach/treningach (nosz sami zdrajcy, brak szacunku do klubu), nosza tysiace kibicow na meczach, no i Ty bedziesz nosil kiedy kupisz ta koszulke w tej czy poprzedniej wersji, bo na obydwu byk taki sie znajduje.

Jak widzisz, faja69, ulegles manipulacji, trzeba byc bardziej asertywnym i do konca bronic swoich racji 8)

Tłumaczenie słowa złodziej:
polski- złodziej; angielski- thief; czeski- zloděj; dunski-tyv; francuski- voleur, niemiecki- Dieb, wloski- inter
Ciro85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 15:30

Masz racje Skrzekacz
Co ciekawe po wstąpieniu do JPC dostałem naklejkę z takim właśnie bykiem czarnym z koroną.

Warto sie jednak według mnie zastanowić nad tym pierwszym projektem.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 15:33

Szukałem, ale nie znalazłem - herb wyszywany czy jak?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 15:37

nadruki tak jak w poprzedniej akcji z t-shirtami będzie wykonana techniką sitodruku, niech się wypowiedzą osoby które zakupiły t-shirt odemnie o jakośći nadruku. moim zdaniem jakość świetna, i taka sama będzie tutaj

Obrazek
Dravil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 15:46

Owszem jakość poprzedniej koszulki bardzo dobra( jedynie guziki mi się urwały). A wracając do tego loga. Proponowałbym jednak ankietę, wiem, że dużo osób zagłosuje które i tak nie kupią jednak daje to ogólny wgląd o opinie. Należy również zaznaczyć żeby osoby nie zainteresowane nie brały udziału w ankiecie. Po prostu ta koszulka z herbem łudząco przypomina poprzednią.

Obrazek
faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 15:54

Dravil pisze:Owszem jakość poprzedniej koszulki bardzo dobra( jedynie guziki mi się urwały)
chyba pomyliły ci sie akcje:) w t-shirtach nie było guzików:)

a więc dobrze ankieta trwa 2 dni.

Obrazek
Bezimienny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2010, 16:08

Zagłosował na projekt pierwszy, bo jest lepszy poprostu.
Zapisz mnie:
Czarna L 1szt.

Zgadzam się z tym co napisał Skrzekacz. Na herbie Juventusu jest byk, a nie jak niektórzy sądzą zebra, więc nie rozumiem oburzenia, że koszulka ma logo Torino lub cos w tym stylu.

Kurka jaki błąd. Zagłosowałem na pierwszy projekt, a nie spojrzałem na pierwszą stronę. Oczywiście chce koszulke z tym innym logiem ( tj. projekt 2 ). Mea culpa. Mea culpa.

Edit.
Faja usuń znak zapytania, biorę niezależnie od wyniku ankiety.
Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2010, 16:21 przez Bezimienny, łącznie zmieniany 3 razy.

ODPOWIEDZ