KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- faja69
- Juventino
tak jak poprzedniej akcji, nie bedzie wersji próbnej, ale będę robił zamówienie u tego samego producenta co były T-Shirty. także o jakość polówek się nie martwie.tabo89 pisze:Odbiegając na razie od wzoru i tym podobnych rozważań pytanie zasadnicze - czy będzie wersja próbna?

- PrzemasJuve
- Juventino
hmm no to zobaczymy co i jak..trzeba sie dogadac jeszcze
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- faja69
- Juventino
myślę że można się już wstępnie zapisywać na koszulki, cena to ok 45zł (już z wliczoną przesyłką) materiał 100% bawełna, koszulki albo fruit of the loom, lub stedman.
to jest już ostateczny projekt, po przemyśleniach i dyskusjach doszedłem do wniosku, że nie ma co przemyślać..

to jest już ostateczny projekt, po przemyśleniach i dyskusjach doszedłem do wniosku, że nie ma co przemyślać..

- michal_os
- Juventino
piszę się wstępnie na czarna rozmiar M. Mam jeszcze pytanie, jaki planujesz dać krój koszulki? będzie to coś w stylu koszulek z poprzedniej akcji? bo jednak wolałbym krój standardowy z lekko dłuższymi rękawami, ale jak nie to ok.
- Skrzekacz
- Juventino
no wlasnie mnie tez zastanawia taka nagla decyzja. Powinna byc ankieta, szczegolnie, ze po przejrzeniu wszystkich stron tego tematu, wydawalo mi sie iz wiekszosc bylaby za pierwszym wzorem. Tez poprzednia wersje bralbym na slepo w obydwu kolorach, a teraz sie zastanawiam czy w ogole zamawiac. No coz... pozostaje sie z tym pogodzic. Przynajmniej mam nad czym myslec dzisiajDravil pisze:Niestety wersja z logiem odpadła a szkoda. Mogłaby być chociaż jakaś ankieta. Obecnie ta koszulka różni się od poprzedniej tylko tym napisem z tyłu. No trudno trzeba zrezygnować.

Tłumaczenie słowa złodziej:
polski- złodziej; angielski- thief; czeski- zloděj; dunski-tyv; francuski- voleur, niemiecki- Dieb, wloski- inter
polski- złodziej; angielski- thief; czeski- zloděj; dunski-tyv; francuski- voleur, niemiecki- Dieb, wloski- inter