Chamstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
laeti74

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 11:48

Hybryd pisze:kibice Lazio to same pedaly i rasisci ty do nich grzecznie a oni pokazuja swoj ubogi jezyk
ich to najlepiej zlapac i ozenic z kosa :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ty za to wykazałeś się teraz wielkim intelektem. Żal mi Cię :(

adrian11c

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 12:49

chamstwo chamstwo i jeszcze raz chamstwo to jest nie do pomyślenia!!!!w domu razem z bratem jesteśmy zagorzałymi fanami ja JUVE on INTERU (nio tak :( )i nie ma chamstwa siedzimy na necie i raz po raz zerkamy na wynik to JUVE to INTERU i zero haselek typu ty fiu... , poje... czy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>... sie na r..j !!!!co prawda drzemy sie na siebie jak inter gra z JUVE ale kulturalnie .... nie rozumie tych z Lazio !oni są jacyś iNNi

"Każdego dnia nie tylko raz , trzeba żyć na pełny gaz" /K.Koźwicki/
3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 01:30

Johnny777 pisze:
juve20 pisze: 3d_Man już przeprosił za swoje zachowanie,w innym poście.Nie ma sensu się już więcej obrażać bo obawiam się że moze się tu posypać dużo nieprzyjemnych słów ,a szkoda byłoby się kłócić we własnym gronie :evil:
....oki, dotarłem już do przeprosin, ale wczoraj czytając tego posta na którego zareagowałem to aż mnie "trzepło", bo akurat 3d_man wydawał się jednym z kulturalniejszych i znających się na piłce "kibiców innowierców" na tym forum. Dlatego taka a nie inna reakcja. Ale już się wszystko wyjaśniło z czego się bardzo cieszę :-D .

P.S. Tylko przeglądając forum Lazio uderzyło mnie określenie którym opisywani są kibice Juve: "judentini"....Dlaczego polscy kibice równają do najniższego poziomu i utwierdzają te plotki o rasizmie wśród laziali? :evil:
eee tam nie przesadzaj - moze 2-3 razy sie zdarzylo (tak wlasciwie to czy jest to przejaw rasizmu ?? czy żydzi to osobna rasa ??)

co do rasizmu/nazizmu/faszyzmu/itp. w Lazio to zgodze sie w pelni z osoba ktora napisala ze sympatycy klubu to przekroj calego spoleczenstwa i nie ma sensu generalizowac.
Natomiast niewiem czemu ale wszelkie rasistowskie i nie tylko wybryki fanow Lazio sa od razu wyolbrzymiane i naglasniane przez prase, podczas gdy jesli taki sam "popis" dadza kibice np romy (boys) to jest to wrecz gleboko ukrywane na ostatniej stronie... (mowie powaznie :!: )

co do tego ze Mussolini (juz ocene tego czlowieka sobie daruje, choc wcale nie jest taka jednoznaczna jak by nas uczyli na lekcjach historii) niby byl kibicem Lazio to pragne panstwa poinformowac ze klub asroma powstal na wyrazny ROZKAZ PNF (Partito NazionalFascista) - wnioski wyciagnijcie sami...

ps
JAK TO SIE STALO ZE TRAFIAM NA TEN TEMAT DOPIERO TERAZ ????

pps
zapomnialbym jeszcze dodac ze mamy najladniejsza curve i najlepszych/najwierniejszych kibicow (kibicow nie piknikow :!: ) :
ostatni mecz z Chievo - maglia day:

Obrazek

Obrazek

mam nadzieje ze nie za duze te zdjecia...

ppps
i jeszcze cos - malo sie o tym mowi, bo lepiej zawsze pokazywac zle zachowanie niz prawidlowe wzorce, ale kibice Lazio bardzo czesto (napewno czesciej niz asromy) organizuja rozne zbiorki dobroczynne / charytatywne (ostatnio zwlaszcza na domy dziecka).

pppps
wybaczcie ze porownuje zawsze do asromy (a nie np Juve), ale to w koncu sasiedzi i najlepiej do nich przyrownac wszelka dzialalnosc fanow (no i do tego oni zawsze sie tak lubia chwalic ile ich nie jest w tym Rzymie...)

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 11:38

3d_man .....na tych "judentini" natrafiłem wchodząc na forum z linka który ktoś dał do zobaczenia jakie "bydło" zrobił na waszym forum jeden z fanów Juve (wiadomo o kogo chodzi...) i tam to raczej często się zdażało....no cóż.. :? Właściwie nie powinienem mówić o rasizmie, a o antysemityzmie (to i tak ta sama "półka"...) co nie zmienia że Ci "fani" równają w dół, a nie wierzę że wszyscy są tacy. Jednak jak ktoś wejdzie tylko na jeden topic (bo trafił przypadkiem) to potem wyrabia sobie opinię (no cóż...bardzo subiektywną...wiem) i potem informacja leci w świat, że niby Laziali są tacy a tacy...Chodzi mi głownie o to żeby polscy fani nie równali do najgorszych opinii jakie docierają do nas z zagranicy....
Ufff......ale posta usadziłem..... :D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 12:38

3_dman chyba niewidziałeś kibiców JUVE :twisted: :twisted: Naprawdę cudo, niewiem czy Lazio moze się równać :twisted: niebędę wklejał na forum bo niechcę szpanować naszymi kibicami, my nic nierobimy dla poazku :wink: 8) A po 2 pewnie zaraz zamiat zdjęćbędą boskie krzyżyki :D

Obrazek
Nero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 12:56

Zdjęcia z Curva Nord są imponujące. Gdzie Juventusowi do Lazio pod tym względem. Ultras na Juve zupełnie nędzne, aż wstyd. Juve powinno mieć silne grupy ultras.

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 13:35

Ładne foty :)
Chciałbym zobaczyć jakieś ultrasowe ekipy Juve, ma ktoś może zdjęcia ???

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Sergi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 października 2003, 10:33

Tyle mówicie o Lazio... popatrzcie na znaczek klubu. Czy to Wam czegoś nie przypomina?

E' BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
ODPOWIEDZ