KATOWICE I OKOLICE||wspólne granie
- drozdi
- Juventino
Mogę Ci pożyczyć swoje to nie problem. Przyjdź ja pogadam też z kuzynem i jak coś to się ustali na miejscu wszystko. Nie wiem czemu, ale JFH mi nie odpisuje na gg... jak nie zgłoszą się to jest alternatywa - Lucas pisał, że Bayern chce z nami zagrać.

- drozdi
- Juventino
My tu się dogadujemy, a JFH nie odpisuje :? jest nas na tyle, że można by nawet zagrać "wewnętrzny" sparing tylko ktoś musiałby ogarnąć termin w niedzielę rano...
1.drozdi
2.ziem
3.deejay
4.włoski
5.Paolo Meossi *
6.kuzyn drozdiego
7.kuri 8)
8.MeHoweck
9.bom *
10.Radek_88 *
11.Kingofthehill
12.tanhayi
13.kacek_
14.juverm
...
1.drozdi
2.ziem
3.deejay
4.włoski
5.Paolo Meossi *
6.kuzyn drozdiego

7.kuri 8)
8.MeHoweck
9.bom *
10.Radek_88 *
11.Kingofthehill
12.tanhayi
13.kacek_
14.juverm
...
Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2010, 10:07 przez drozdi, łącznie zmieniany 1 raz.

- Radek_88
- Qualità Juventino
To Slowian nie jest jeszcze zarezerwowany?? Szczerze mowiac nie sledze watku caly czas, ale bylem pewien, ze skoro ktos sie zabral za zbieranie ludzi, to termin tez mamy zarezerwowany..
Teraz szczerze mowiac watpie, ze uda nam sie zalatwic cos na niedziele o przyzwoitej porze. No chyba, ze pogoda tak wykruszyla ludzi, ze bedzie cos wolnego..
Teraz szczerze mowiac watpie, ze uda nam sie zalatwic cos na niedziele o przyzwoitej porze. No chyba, ze pogoda tak wykruszyla ludzi, ze bedzie cos wolnego..
- Radek_88
- Qualità Juventino
Skoro nie odpowiada to nie jest chyba az tak trudno zadzwonic na Slowian i samemu zarezerwowac, a nie czekac, az zrobi to ktos kogo nie ma?drozdi pisze:no JFH miał załatwić, ale nie odpowiada mi na gg...
Dzis zamkniete, jutro zadzwonie i zapytam o wolny termin na niedziele. A no i sam nie wiem jeszcze czy w niedziele w razie czego bede.
- Kuri
- Juventino
nie no jak tak sprawa wyglada to, jesli uda sie cos na niedziele zalatiwc, skladam wniosek:P aby kazdy kto ma grac sie wypowiedzial czy woli Szpil z Chelsea czy miedzy nami.
Ja jestem za szpilem wewnetrznym bo duzo chetnych.
Ja jestem za szpilem wewnetrznym bo duzo chetnych.