KOSZULKI POLO JUVENTUSU
Jak dla mnie bomba
Zapewne też bym się pisał
Jeśli chodzi o logo to właśnie ono dodaje tego czegoś tej polówce. Nie jest takie standardowe i wygląda spoko. Ja bym chciał dokładnie taki wzór jak jaki jest na pierwszej stronie.

Jeśli chodzi o logo to właśnie ono dodaje tego czegoś tej polówce. Nie jest takie standardowe i wygląda spoko. Ja bym chciał dokładnie taki wzór jak jaki jest na pierwszej stronie.
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2010, 10:29 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Filip
aczkolwiek nie wiem czy prawdziwe logo Juve nie było by lepsze 
Jestem za jak najbardziej, chętnie kupie!

Jestem za jak najbardziej, chętnie kupie!

- marek.siedlce
- Juventino
super pomysł. jeśli będziesz je robił to bez zastanowienia biorę obie wersje. A co do logo... te wygląda dość ciekawie, aczkolwiek jeśli będzie oficjalny herb Klubu to też będzie super
FORZA JUVE !!!
- drozdi
- Juventino
Wszyscy tak się upominacie o ten herb... moim zdaniem jest git bo to przynajmniej jakaś "odskocznia" od tego co jest zawsze (tj. herb, 1897 i gwiazdki)... Nigdy nie będzie tak żeby PRAWIE wszyscy byli zadowoleni :?

- Filip
Robić akcje robić! :-) Za nie długo wakacje a chętnie bym Włochy odwiedził w takiej koszulce 

- Skrzekacz
- Juventino
a mi sie wlasnie one podobaja ze wzgledu na to logo. Taka odskocznia od tego co widnieje na kazdej koszulce zwiazanej z Juve. Osobiscie, nic w nich bym juz nie zmienial. Oczywiscie tez jestem chetny... na kupno tych koszulek rzecz jasna:-D
Tłumaczenie słowa złodziej:
polski- złodziej; angielski- thief; czeski- zloděj; dunski-tyv; francuski- voleur, niemiecki- Dieb, wloski- inter
polski- złodziej; angielski- thief; czeski- zloděj; dunski-tyv; francuski- voleur, niemiecki- Dieb, wloski- inter