KAPCIE JUVENTUSU
- Dybala 4ever
- Juventino
Witajcie! Dawno żadnej akcji na forum nie było
, ostatnio chodził mi po głowie pomysł zrobienia kapci z Juve, tylko że nie wiem gdzie można znaleźć takową firmę,która wykonuje na zamówienie i jeszcze jakby się znalazło w dobrej cenie firmę, to jeszcze pozostaje projekt. Chciałem z Juvestore.com, ale cena za wysyłkę jest drakońska i się nie opyla, tak więc lepiej w Polsce takie coś zrobić.
Kapcie Juve
Tylko na JS.com znalazłem, ale wydaje mi się, że lepsze by były z węższym biało-czarnym pasem i z herbem na środku, a napis JUVENTUS na podeszwie mógłby być tak jak tu
.
Kapcie Juve
Tylko na JS.com znalazłem, ale wydaje mi się, że lepsze by były z węższym biało-czarnym pasem i z herbem na środku, a napis JUVENTUS na podeszwie mógłby być tak jak tu
- FilipSzewa
- Juventino
Oczywiście jestem za, ten pomysł z paskami, herbem itd. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ale...
Jak już mówiąc o jakiejś akcji to wolałbym vlepy czy jakieś inne cudo
Jak już mówiąc o jakiejś akcji to wolałbym vlepy czy jakieś inne cudo

- Fersztyk_szn
- Juventino
Mi się marzą flagi,takie żeby można było na ścianie powiesić...bo nie jestem pewien, ale chyba nie było takowych?
- tanhayi
- Juventino
błagam....było już o tym milion razyJak już mówiąc o jakiejś akcji to wolałbym vlepy czy jakieś inne cudo
Co do kapci, mówie..nie, brzydkie, po prostu brzydkie. Inny projekt? Zobaczymy. Na razie nie. Szczypek ma racje, flaga, akcji z flagami nie było(bynajmniej za mojego bycia tutaj ; wiem akcji z kapciami też), a flaga? fajnie wygląda. Ogólnie wg mnie...lepszy pomysł. Krawaty? Były. Szkło? Jak mówiłeś, niestety upadło.
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Jestem na nie. 

- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
mi tez nie za bardzo sie podobaja
a moze wymyslec slipy z logiem interu w takim miejscu gdzie wszyscy mamy ten klub
.... aa sami sie domyslcie
a moze wymyslec slipy z logiem interu w takim miejscu gdzie wszyscy mamy ten klub

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- Dybala 4ever
- Juventino
Ludzie ja tylko przykład kapci podałem z Juvestore, bo nigdzie nie znalazłem takowych, poza tym można zrobić projekt i się wtedy wybierze najlepszy, poszuka się firmy która mogłaby wykonać takie coś i się wtedy pomyśli co dalej, a ci co nie chcą kapci to po co się wypowiadają, jak nie chcą ich sprawa, ja chcę wiedzieć tak wstępnie kto byłby zainteresowany, a potem by się pomyślało co dalej.
- Giovinco#20
- Juventino
- Myzarel
- Juventino
Kapcie Juve? To mi już lekką przesadą zalatuje... Tak jak kolega wyżej chce krawat !!! 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Giovinco#20
- Juventino