Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- Robert 10
- Juventino
witam. znacie moze jakies strony internetowe gdzie znajde chetnych ludzi aby wykonali mi naglowek strony ? proawdze strone internetowa jednego z klubow i potzrebowalbym prosty naglowek ( herb i napis na fajnym tle ) .
znacie moze takie strony gdzie moglbym o to zapytac? albo moze ktoś bylby chetny do pomocy ?
znacie moze takie strony gdzie moglbym o to zapytac? albo moze ktoś bylby chetny do pomocy ?
- gruzin_juve
- Juventino
czy w 54 sekundzie pprzed Mourinho siedzi Fabregas czy ja mam przywidzenia?
CIAO IL CAPITANO
- Wojtek
- Juventino
Może ktoś z was używa AllPlayera ? mam pytanie odnoścnie tego programu.
Zawsze kiedy otwieram filmik to jest rozmiar powiedzmy 480x270. A ja chce żeby po otwarciu filmików był odrazu rozmiar powiedzmy 960x600 żebym nie musiał ręcznie powiększac.
Mam nadzieje że wiecie o co chodzi, może da się jakoś to ustawić? Może ktoś coś wie na ten temat...
Zawsze kiedy otwieram filmik to jest rozmiar powiedzmy 480x270. A ja chce żeby po otwarciu filmików był odrazu rozmiar powiedzmy 960x600 żebym nie musiał ręcznie powiększac.
Mam nadzieje że wiecie o co chodzi, może da się jakoś to ustawić? Może ktoś coś wie na ten temat...
- C-Bart
- Juventino
Jeśli chodzi o pełny ekran (bo chyba ustawienia konkretnej wielkości okna to nie ma):
Opcje -> Ustawienia -> Opcje odtwarzania i tam w "Dodatkowych opcjach" zaznaczasz "Start filmu w trybie FullScreen". Ewentualnie możesz wybrać też inną opcje jak np. "Dopasuj rozmiar okna do rozmiaru filmu".
Opcje -> Ustawienia -> Opcje odtwarzania i tam w "Dodatkowych opcjach" zaznaczasz "Start filmu w trybie FullScreen". Ewentualnie możesz wybrać też inną opcje jak np. "Dopasuj rozmiar okna do rozmiaru filmu".
- tabo89
- Juventino
Od 25 marca br. mają eBayPaulCone pisze:Orientuje się może ktoś, czy w Grecji działa jakiś portal na wzór e-bay'a / allegro?
http://www.eim.ebay.gr/
- mb_1897
- Juventino
cygi pisze:Może i głupie pytanie, ale co by się działo jakby przykładowo na mistrzostwach w jednej grupie wszystkie mecze zakończyły się wynikiem bezbramkowym?
Także, rzut monetą nie jest tak mało prawdopodobny jakby się mogło wydawać:DPrzy równej liczbie punktów o miejscu w grupie decyduje kolejno: lepsza różnica bramek i większa ilość goli strzelonych we wszystkich meczach grupowych. Jeśli dwa lub więcej zespołów mają identyczny bilans we wszystkich trzech powyższych kategoriach, o kolejności decyduje wynik bezpośredniego meczy pomiędzy zainteresowanymi drużynami. jeśli w tym przypadku był remis, decyduje losowanie.
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- stahoo
- Juventino
Jak poprawnie wyrzucić aut? :lol: Dziś na meczu kumpel 3 razy źle wyrzucał.
Niby trzeba zza głowy, nie odrywając nóg od ziemi. Ale to chyba nie wszystko, bo kolega tak na oko robił. Są jeszcze jakieś wytyczne (moment wypuszczenia piłki itp)?
Niby trzeba zza głowy, nie odrywając nóg od ziemi. Ale to chyba nie wszystko, bo kolega tak na oko robił. Są jeszcze jakieś wytyczne (moment wypuszczenia piłki itp)?
- Wojtek
- Juventino
może poskoczył ? mój kumpel tak przeważnie rzuca oczywiście jest to źle.
tak przy okazji:
PS.Mam pytanie, chce się zarejstorwać na allgoals.pl ale za chiny nie umiem :? Próbuje już 20 minut i nic co jest grane ? może ktoś jest tam zarejstrowany. Pierwszy raz nie umiem się zarejstorwać WTF? :roll:
tak przy okazji:
PS.Mam pytanie, chce się zarejstorwać na allgoals.pl ale za chiny nie umiem :? Próbuje już 20 minut i nic co jest grane ? może ktoś jest tam zarejstrowany. Pierwszy raz nie umiem się zarejstorwać WTF? :roll:
- Wojtek
- Juventino
ja mam pytanie odnośnie ustawień domyślnych Opery
popusłem sobie coś w operze ( nie będę już wymieniał co) ale chce powrócić ustawienia domyślne Opery, szukałem w necie nic nie znalazłem...jakieś pomysły ?
popusłem sobie coś w operze ( nie będę już wymieniał co) ale chce powrócić ustawienia domyślne Opery, szukałem w necie nic nie znalazłem...jakieś pomysły ?
- tabo89
- Juventino
<<W@jTEk>> pisze:ja mam pytanie odnośnie ustawień domyślnych Opery

http://www.searchengines.pl/Opera-Przyw ... 30008.html
Możesz też tak prościej - odinstaluj, usuń folder z zapisanymi ustawieniami i zainstaluj ponownieMożesz drastycznie przywrócić całą domyślną konfigurację w ten sposób:
- przejdź do "C:\Documents and Settings\uzytkownik\Dane aplikacji\Opera" - (start --> uruchom --> dane aplikacji), zmień nazwę katalogu opera na opera_ (jest to backup starych ustawień)
- uruchom przeglądarkę, będzie mieć domyślne ustawienia a folder z ustawieniami się odbuduje.
Skopiuj pliki bookmarks.adr oraz wand.dat z folderu opera_ w celu przywrócenia zakładek i zapamiętanych haseł.