Czarna robota....
- Chmura
- Juventino
Nie wiem czy zauważyliście ale najlepsi defensywni pomocnicy czyli tzw. ludzie od czarnej roboty to czarnoskórzy. Przykładem mogą być tutaj : Viera, Davids, Mekalele, czy nawet Appiah. Jak myślicie dlaczego tak jest??. Czy to jest związane z kolorem skóry??. Może murzyni maja to w genach
.
P.S. Nie chcialbym żeby ta wypowiedz zostala potraktowana jako rasistowska i każdego kto poczuje się nią urażony z góry przepraszam.

P.S. Nie chcialbym żeby ta wypowiedz zostala potraktowana jako rasistowska i każdego kto poczuje się nią urażony z góry przepraszam.
Juve Rulezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
East Side Is The Best !!!
East Side Is The Best !!!
- Ironek
- Juventino
To tylko zbieg okoliczności, ale nie tylko czarnoskórzy piłkarze są jednymi z najlepszych defensywnych pomocników na świecie jest też SURMA
, nie no jest dobry, ale w Polsce a tak na poważnie to uważam, że to tylko zbieg okoliczności.

- laeti74
- Juventino
OK! Wierzymy, wierzymy, wierzymyazzurra pisze:Że też zauwazyłeś taką zależność... Dla mnie to są dobrzy zawodnicy i tyle. Kolor skóry nie ma tu nic do rzeczy.

Poważnie to ja też nie uważam, żeby kolor skóry miał coś z tym wspólnego.
- Martin
- Juventino
Oczywiscie BIGGI nie mogl sobie podarowac i bylby chory gdyby nie skomentowal bledu azuriany!!!! Zobaczcie ile wypowiedzi dotyczy tematu a ile tego ze azuriana zle wdusila przycisk wyslij. No panowie! Jak tak dalej pojdzie to 90% forum to beda zwykle smieci!! Opanujcie sie troche. Zwlaszcza BIGGI!
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- azzurra
- Qualità Juventina
Martin! Ja jestem Azzurra! Kiedy przestaniecie mnie wszyscy mylić z Azzurrianą? Nas sa tu dwie! Podobne nicki ale dwie różne osoby :twisted:
Dzięki za usunięcie zbędnych wiadomości. Jeszcze raz przepraszam i postaram się aby się to więcej nie powtórzyło.
Dzięki za usunięcie zbędnych wiadomości. Jeszcze raz przepraszam i postaram się aby się to więcej nie powtórzyło.
- BIGGI
- Qualità Juventino
To oczywiście też skomentujeMartin pisze:Oczywiscie BIGGI nie mogl sobie podarowac i bylby chory gdyby nie skomentowal bledu azuriany!!!! Zobaczcie ile wypowiedzi dotyczy tematu a ile tego ze azuriana zle wdusila przycisk wyslij. No panowie! Jak tak dalej pojdzie to 90% forum to beda zwykle smieci!! Opanujcie sie troche. Zwlaszcza BIGGI!

A tak na poważnie.....wracając do murzynów, mam znajomego w USA który z ręką na sercu moze potwierdzić ze murzyni to lenie, ale jednak jak przyłożą sie do roboty to sukces goni sukces.....są wytrzymali przez to słońce 8)