Koszulki na sezon 2010/2011
- tabo89
- Juventino
Po prezentacji strojów Barcy widać, że na projekty, które pojawiają się jako przecieki a nawet gotowe już niby koszulki trzeba patrzeć z przymrużeniem oka.
I całe szczęście ba patrząc na te z ząbkami to od razu mi się robi nie teges.
A tak gdyby przełożyć stroje Barcy na nasze to byłoby całkiem całkiem.

Domowa to klasyka, pasy, herb z gwiazdkami i jakoś ładnie wkomponowany BetClic.

Barca ostatnio ciągle ma wyjazdówke w dosyć krzykliwym kolorze, był oczo## źółty, pomarańczowy.. teraz jest to co jest ale nie o to chodzi.. chodzi o koncepcje.
Jeśli chodzi o kolor to idąc tym tropem, że mieliśmy złoto i srebro to teraz powinien być jakiś fajny brąz i w to wkomponowane tak jak Barca ma barwy klubowe czyli w tym pasie na klatce czarno-biały pas.

Bramkarska w porządku, chociaż Gigi zawsze lubiał sam powiedzieć jakie barwy chce mieć.
Propozycja kibiców po tej prezentacji jest taka:

I jak dla mnie jest okej.
Pewnie w ciągu tych kilku dni powstanie kilka przeróbek FCB na Juve więc czekamy jak to będzie wyglądać.
I całe szczęście ba patrząc na te z ząbkami to od razu mi się robi nie teges.
A tak gdyby przełożyć stroje Barcy na nasze to byłoby całkiem całkiem.

Domowa to klasyka, pasy, herb z gwiazdkami i jakoś ładnie wkomponowany BetClic.

Barca ostatnio ciągle ma wyjazdówke w dosyć krzykliwym kolorze, był oczo## źółty, pomarańczowy.. teraz jest to co jest ale nie o to chodzi.. chodzi o koncepcje.
Jeśli chodzi o kolor to idąc tym tropem, że mieliśmy złoto i srebro to teraz powinien być jakiś fajny brąz i w to wkomponowane tak jak Barca ma barwy klubowe czyli w tym pasie na klatce czarno-biały pas.

Bramkarska w porządku, chociaż Gigi zawsze lubiał sam powiedzieć jakie barwy chce mieć.
Propozycja kibiców po tej prezentacji jest taka:

I jak dla mnie jest okej.
Pewnie w ciągu tych kilku dni powstanie kilka przeróbek FCB na Juve więc czekamy jak to będzie wyglądać.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
W sieci pojawiły się nowe projekty. Szybko, bez owijania w bawełnę :-D

Tyle kombinacji z tymi koszulkami, a dla mnie wystarczyły by proste, bez żadnych zbędnych bajerantów koszulki, oczywiście z cieńszymi pasami. Te z sezonu 2008/2009 jakoś mało mi się podobały. Najważniejsze też by pas środkowy był czarny.

Tyle kombinacji z tymi koszulkami, a dla mnie wystarczyły by proste, bez żadnych zbędnych bajerantów koszulki, oczywiście z cieńszymi pasami. Te z sezonu 2008/2009 jakoś mało mi się podobały. Najważniejsze też by pas środkowy był czarny.
- Simi
- Qualità Juventino
Te koszulki kojarzą mi się z kiedyś wyjazdowymi bodaj Borussi Dortmund.Mati1990 pisze:W sieci pojawiły się nowe projekty. Szybko, bez owijania w bawełnę :-D
Ja po cichu liczę, na podobne projekty co do naszych barw, na wzór Barcy.
- Eric6666
- Juventino
mi się podobają wyglądają jakby były rysowane w Paintcie:DMati1990 pisze:W sieci pojawiły się nowe projekty. Szybko, bez owijania w bawełnę :-D
a tak na serio podobały mi się kiedyś stroje Sevilli jak mieli coś alla kreskówkowe numery na koszulkach
- Mateuszello
- Juventino
One były rysowane w PAINT'cieEric6666 pisze:mi się podobają wyglądają jakby były rysowane w Paintcie:DMati1990 pisze:W sieci pojawiły się nowe projekty. Szybko, bez owijania w bawełnę :-D
- evilboy
- Juventino
Nie ma to jak wzajemne zrozumienie :rotfl:Mateuszello pisze:One były rysowane w PAINT'cieEric6666 pisze:mi się podobają wyglądają jakby były rysowane w Paintcie:DMati1990 pisze:W sieci pojawiły się nowe projekty. Szybko, bez owijania w bawełnę :-D
Fajne projekty, to oficjalne NIKE'a?
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nieprawda. Domówki mają być w czarne i białe pasy, a nie białe i czarne.Hyde pisze:Zgadzam się, potwierdzone infoPodobno domowe koszulki mają być w białe i czarne pasy.
Ma ktoś jakieś informacje już o strojach kiedy ma być prezentacja ? Ostatnimi latami pojawiała się notka czego można się spodziewać, jakiej kolorystyki, grubości pasów itd. Nawet na oficjalnej stronie pojawiła się informacja o terminie prezentacji ( rok temu bodajże 22 lipca ? )
Ale chyba w tym roku prędko nie ujrzymy strojów, chyba że lada dzień znajdą sponsora na wyjazdowe ( bo chyba ma to jakiś wpływ ).
- tabo89
- Juventino
Nie ma jak na razie żadnych informacji co do prezentacji nowych koszulek. Na pewno jest to spowodowane tym, że nie znamy jeszcze drugiego sponsora, który jest niezbędny do tej prezentacji. Być może także tak jak w przypadku Barcy zarząd chce połączyć prezentację koszulki z prezentacją jakiegoś nowego nabytku.
Tym czasem kolejne propozycje kibiców co do wyjazdówki wzorowane na czerwonej z 2005 roku zdaje się:

I wizualizacja Gigiego w nowej bramkarskiej z PESa:

Tym czasem kolejne propozycje kibiców co do wyjazdówki wzorowane na czerwonej z 2005 roku zdaje się:

I wizualizacja Gigiego w nowej bramkarskiej z PESa:

- mnowo
- Qualità Juventino
Druga za bardzo wali po oczach granatem - trochę mniej saturacji i byłoby ok
Choć nadal najbardziej podobają mi się te z wyjazdówką w poziome pasy, póki co są najlepsze. Do tych z zygzakami długo musiałbym się chyba przyzwyczajać.

- Kuben
- Juventino
Ta czerwona od Tabo raczej odpada. Chyba, że przenieśliby herb na pierś, bo gdzieś musi się zmieścić sponsor, a przez herb na środku 'BetClic' musiałby się znajdować gdzieś nad pępkiem
Co do strojów Katalończyków. Bardzo ładne domowe, wyjazdowe jak zwykle oczopiz... zbyt wyraziste
(czyżby zespół na wyjazdach był mało zgrany i kolory koszulek miały im pomagać w odróżnieniu np. Messiego od Kanoute
). A bramkarskie: :rotfl: Co to jest ?! Prędzej do Juve by pasowała kolorystyka, no ale cóż, Nike słynie z totalnego bezguścia
Zobaczymy, byle 'Najki' nie odstawiło chały...

Co do strojów Katalończyków. Bardzo ładne domowe, wyjazdowe jak zwykle oczopiz... zbyt wyraziste

Tak było rok temu ('Vifono' i prezentacja Diego ? Poprawcie jak się mylę) i tak zapewne będzie i teraz.tabo89 pisze:Być może także tak jak w przypadku Barcy zarząd chce połączyć prezentację koszulki z prezentacją jakiegoś nowego nabytku.
Zobaczymy, byle 'Najki' nie odstawiło chały...
Ostatnio zmieniony 23 maja 2010, 12:27 przez Kuben, łącznie zmieniany 1 raz.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus