Liga Mistrzów 2009/2010
- zebol
- Juventino
Ten sam mourinho który jak prowadził chelsea to narzekał że przeciwnicy stawiają przed nim autobus,ale jak to się mówi kobieta zmienną jest.Łukasz pisze:Ten mecz, ten. Powiedz, co z tego, że Bayern prowadził grę, skoro to Inter strzelał bramki? Mur z tyłu, 3 kontry, 2 bramki i po imprezie. Tak gra Mourinho. To przykre, ale skuteczne.zebol pisze: hahaha zwycięstwo w pełni zasłużone to ty chyba inny mecz oglądałeś.

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- cerb
- Juventino
Gratulacje z mojej strony dla Mourinho - gość ma naprawde głowe do taktyki i transferów, w 2 lata potrafił z przeciętnej drużyny zrobić maszynę do wygrywania.
włosi nie mają co sie przejmowac bo wkoncu to nie druzyna wloska wygrala a brazylijsko-argentynska patrzac na sklad interu...
Ps. jak zwykle znawcy włoskiej piłki Pan borek i Boniek wypowiadali kompletne głupoty podczas meczu - "tak właśnie grają włosi.. typowe włoskie catenachio .. słaba jakość gry ale dobra obrona" k..rwa przeciez z 11 podstawowych piłkarzy i trenera zaden nie jest włochem - ogarnijcie sie ludzie!
włosi nie mają co sie przejmowac bo wkoncu to nie druzyna wloska wygrala a brazylijsko-argentynska patrzac na sklad interu...
Ps. jak zwykle znawcy włoskiej piłki Pan borek i Boniek wypowiadali kompletne głupoty podczas meczu - "tak właśnie grają włosi.. typowe włoskie catenachio .. słaba jakość gry ale dobra obrona" k..rwa przeciez z 11 podstawowych piłkarzy i trenera zaden nie jest włochem - ogarnijcie sie ludzie!
- oliver
- Juventino
Zgadzam się zwycięstwo interku zasłużone tak jak zwycięstwo z Barcą. To, że ktoś prowadzi grę, utrzymuje się przy piłce i bije głową w ...Łukasz pisze:Ten mecz, ten. Powiedz, co z tego, że Bayern prowadził grę, skoro to Inter strzelał bramki? Mur z tyłu, 3 kontry, 2 bramki i po imprezie. Tak gra Mourinho. To przykre, ale skuteczne.zebol pisze: hahaha zwycięstwo w pełni zasłużone to ty chyba inny mecz oglądałeś.

Najczarniejszy rok na kartach historii Juve i to na naszych oczach. :płaczę:
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- charles
- Juventino
brawo dla osób które chciały zwycięstwa interu by ratować LM dla Włoch..
przeklęty dzień. łzy cisną się do oczu. Mulera za tą setkę i grę to pieszo powinni do Monachium wysłać. to zdarza się raz na 40 lat by takie coś jak inter wygrało LM na szczęście kolejnego razu może już nie dożyjemy.. masakra
setki milinów lata czekania a tak na prawdę chodziło tylko by ściągnąć JM..
jeszcze raz gratulacje dla osób sympatyzujących przedstawicielowi Seria A w tym finale.. możecie teraz oglądać te dantejskie sceny jakie miały miejsce po końcowym gwizdku..
na szczęście JM odejdzie do realu i miejmy nadzieje że za kilka lat wszystko wróci do normy..
Finał i bez barcelony potrafi być piękny piłkarsko a już na pewno kibicowsko bo już kilka ładnych lat nie było takiego meczu z takimi kibicami.
co za rok.. nigdy więcej takiego sezonu..
przeklęty dzień. łzy cisną się do oczu. Mulera za tą setkę i grę to pieszo powinni do Monachium wysłać. to zdarza się raz na 40 lat by takie coś jak inter wygrało LM na szczęście kolejnego razu może już nie dożyjemy.. masakra

jeszcze raz gratulacje dla osób sympatyzujących przedstawicielowi Seria A w tym finale.. możecie teraz oglądać te dantejskie sceny jakie miały miejsce po końcowym gwizdku..
na szczęście JM odejdzie do realu i miejmy nadzieje że za kilka lat wszystko wróci do normy..
Finał i bez barcelony potrafi być piękny piłkarsko a już na pewno kibicowsko bo już kilka ładnych lat nie było takiego meczu z takimi kibicami.

Ostatnio zmieniony 22 maja 2010, 23:49 przez charles, łącznie zmieniany 2 razy.
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- bartekoo2
- Juventino
Rasisto :ozebol pisze:hahaha zwycięstwo w pełni zasłużone to ty chyba inny mecz oglądałeś.Naprawdę nie spodziewałem się ,że dożyję momentu w którym inter z błaznem(mourinho) i całym cyrkiem(materazzi) lub zoo(balotelli,muntari) zdobędzie potrójną koronę.A tak swoją drogą to lm nie zdobyli włosi bo grał tylko jeden i to tylko 3 minuty.Łukasz pisze:Historia z Biblii się nie powtórzyła. Dawid przegrał z Goliatem... Cóż, gratulacje Interiści, zwycięstwo w pełni zasłużone.
Błazen Mourinho? :doh:
Zazdrość przysłania Ci myślenie.
- sk1le
- Juventino
Świetny Milito, świetny Inter, zasłużone zwycięstwo. Jestem ciekawy czy Mourinho nadal będzie trenerem Interu czy odejdzie do Realu
. Jeśli działacze Bayernu zainwestują w jakichś porządnych obrońców to w następnej edycji LM mogą również bardzo daleko zajść.

- Brutalo
- Juventino
inter wyeliminował ciężkich rywali po drodze do finału, zagrał w nim lepszy mecz i wygrał CL. Jestem.... w szoku. inter zdobył potrójną koronę. Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Ten zakompleksiony i złodziejski inter wygrał Serie A, Coppa Italia i Champions League... Niby wszystko przez JM, ale zawodnicy grają jak zaprogramowani....
Pierwszy raz w życiu zazdroszczę czegoś interowi. A raczej kogoś. Jose Mourinho. Przy całym jego zepsuciu, prowokatorstwie, chamstwie i pozerstwie, jest obecnie najlepszym trenerem na świecie.
Oby odszedł do Realu :C
Pierwszy raz w życiu zazdroszczę czegoś interowi. A raczej kogoś. Jose Mourinho. Przy całym jego zepsuciu, prowokatorstwie, chamstwie i pozerstwie, jest obecnie najlepszym trenerem na świecie.
Oby odszedł do Realu :C
- zebol
- Juventino
" Tuż po zakończeniu finału Ligi Mistrzów, w którym Inter Mediolan pokonał 2:0 Bayern Monachium, trener Interu Jose Mourinho, powiedział, że odchodzi z klubu. Najprawdopodobniej zostanie szkoleniowcem Realu Madryt.
- Moja praca skończona. Napisałem z Interem nową historię. Teraz znajdę motywację w innym wielkim klubem. Granie przeciwko FC Barcelonie w Hiszpanii, będzie wielkim wyzwaniem - powiedział na antenie "Rai Sport".
- Spędziłem wspaniały czas w Interze, ale świat włoskiej piłki mi nie odpowiada. Nie lubiłem komentarzy ze strony prezydentów, trenerów i gazet. Ale zawsze będę lubił Inter. Chciałbym jednak podziękować włoskiej piłce, bo uczyniła mnie lepszym trenerem - powiedział.
W 2004 roku, gdy Mourinho wygrał LM z FC Porto, tuż po meczu podpisał kontrakt z Chelsea Londyn."
źródło onet.pl
- Moja praca skończona. Napisałem z Interem nową historię. Teraz znajdę motywację w innym wielkim klubem. Granie przeciwko FC Barcelonie w Hiszpanii, będzie wielkim wyzwaniem - powiedział na antenie "Rai Sport".
- Spędziłem wspaniały czas w Interze, ale świat włoskiej piłki mi nie odpowiada. Nie lubiłem komentarzy ze strony prezydentów, trenerów i gazet. Ale zawsze będę lubił Inter. Chciałbym jednak podziękować włoskiej piłce, bo uczyniła mnie lepszym trenerem - powiedział.
W 2004 roku, gdy Mourinho wygrał LM z FC Porto, tuż po meczu podpisał kontrakt z Chelsea Londyn."
źródło onet.pl
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- Lypsky
- Juventino
14.03.
16.03Lypsky pisze: CL wygra Inter, to drużyna absolutnie galaktyczna.
dziękuję, dobranoc.Lypsky pisze: Teraz CSKA, następnie jakiś Arsenal i mój scenariusz - galaktyczny Inter zwycięzcą CL, ziści się!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- juve1987
- Juventino
to najgorszy wynik jaki mógł pojawić się na tablicy sądowej, boję się że ze względu na to co osiągnał "wielki" Inter uniknie on kary w procesie sądowym, lub kara ta będzie jakąś farsą dla zamknięcia ust ludziom dążącym do sprawiedliwości...
- AVE JUVE!!!
- Juventino
nawet jakby nie wygral LM to watpie aby jakies surowe kary go spotkaly jesli wogole spotkaja , niema co sie oszukiwacjuve1987 pisze:to najgorszy wynik jaki mógł pojawić się na tablicy sądowej, boję się że ze względu na to co osiągnał "wielki" Inter uniknie on kary w procesie sądowym, lub kara ta będzie jakąś farsą dla zamknięcia ust ludziom dążącym do sprawiedliwości...
- bartekoo2
- Juventino
Brawo, doskonale obstawiłeś, następnym razem podaj nam swoje typy, postawimy jak Ty.Lypsky pisze:14.03.16.03Lypsky pisze: CL wygra Inter, to drużyna absolutnie galaktyczna.dziękuję, dobranoc.Lypsky pisze: Teraz CSKA, następnie jakiś Arsenal i mój scenariusz - galaktyczny Inter zwycięzcą CL, ziści się!
beka pisze:bartekoo2 pisze: Błazen Mourinho? :doh:
Błazen Murinjo
Na podstawie tych zdjęć twierdzisz ze Mourinho to błazen? Czy rozumiesz znaczenie tego słowa?
Mourinho jest trenerem wybitnym, z bardzo przeciętnego, ale solidnego składu jaki miał w Porto potrafił rok po roku wygrać Puchar UEFA i Ligę Mistrzów. W Chelsea również wykonał kawał dobrej roboty, mimo że sukcesy miał mniejsze. Kręgosłup obecnej Chelsea bazuje na zawodnikach których ukształtował JM. W Interze, większość myślała, że po odejściu Ibry od dyspozycji którego zależała postawa drużyny w meczu, gra siądzie. Stało się zupełnie odwrotnie, Mourinho za pieniądze uzyskane ze sprzedaży Szweda przeprowadził doskonałe transfery. Z drużyny podporządkowanej pod jednego gracza zrobił zespół solidny, mocny, grający mimo że nie efektowną to skuteczną piłkę.