Liga Mistrzów 2009/2010
- Eric6666
- Juventino
byli lepsi o Milito. W meczu przeważał Bayern i to Inter miał te szczęście, że Milito ma genialną dyspozycję. Niemcy jakby bez wiary i pomysłu na atak. No szkoda.... wracamy do Juve. Już po finale nie będę go wspominał bo nie ma co.
- Marian.
- Juventino
Mam pytanie.
Z tego co pamiętam koronacja drużyny przegranej jak i zwycięskiej miały miejsce na środku boiska, ale od kilku lat koronacja odbywa się na trybunach. Jak dla mnie bezsensowna zmiana. Wie ktoś dlaczego to się zmieniło?
Z tego co pamiętam koronacja drużyny przegranej jak i zwycięskiej miały miejsce na środku boiska, ale od kilku lat koronacja odbywa się na trybunach. Jak dla mnie bezsensowna zmiana. Wie ktoś dlaczego to się zmieniło?
- Slim
- Juventino
Bayern nie istnal w ogole... Sam Robben nie wygra nic... widac bylo brak Riberiego.. grali ciagle jednym skrzydlem. Ciagle na Robbena. Zero pomyslu.
Z drugiej strony jednak... Gdyby nie Milito i Snejder Inter tez bylby bezbarwny...
Z drugiej strony jednak... Gdyby nie Milito i Snejder Inter tez bylby bezbarwny...
- sharikk
- Juventino
Bodajże jest to wymysł pana Platiniego który chciał przywrócić to by zawodnicy cieszyli się razem z kibicami na trybunach:)Marian. pisze:Mam pytanie.
P.s. Gratulacje dla Interu, w tym sezonie byli najlepsi na wlasnym podworku jak i w Europie. I jak dla mnie pan Diego Milito zasługuje za ten sezon na złotą piłkę.
Mimo wszystko, Dobranoc:)
JUVE PER SEMPRE!!!
- fallweiss
- Juventino
Jakoś smutne wrażenie to pozostawia. Inter uciekł wszystkim trochę w Europie, a jak uciekł wszystkim we Włoszech ??. Dla nerrazurich to już 3 puchar, są w tej chwili od nas lepsi na Starym Kontynencie...
Juventus i Milan są naprawdę daleko. Oni będą walczyć o Super Puchar, kiedy my będziemy się męczyć w 3.QS LE...
Juventus i Milan są naprawdę daleko. Oni będą walczyć o Super Puchar, kiedy my będziemy się męczyć w 3.QS LE...
- ADP
- Juventino
A ja pierwszy raz w życiu się ciesze ze zwycięstwa Interu w końcu grali nie tylko dla siebie ale i dla całej serie A dzięki nim nadal będą 4 miejsca w LM(może za rok się załapiemy)
Swoją drogą zwycięstwo w pełni zasłużone gratuluje Interowi.

- Slim
- Juventino
ADP pisze:A ja pierwszy raz w życiu się ciesze ze zwycięstwa Interu w końcu grali nie tylko dla siebie ale i dla całej serie A dzięki nim nadal będą 4 miejsca w LM(może za rok się załapiemy)Swoją drogą zwycięstwo w pełni zasłużone gratuluje Interowi.
Przestancie juz wszyscy z tym glupim 4 miejscem. Juventus ma walczyc o 1 miejsce nie o czwarte! Chrzanic 4 miejsce.
Inter teraz ma o 1 puchar LM wiecej niz my... to jest tragedia...
- bendzamin
- Redaktor
- Tharp
niema co, interowi pozazdroscic mozna tego Milito
heh, a pomyslec ze 3 lata temu jak wychodzilismy z serie b, to duuuzo sie mowilo o jego transferze do Juve... a skonczylo sie na kiepskim Iaquincie.
Troche bolalo mnie ogladac Platiniego wreczajacego medale me.rdazzurim :S
heh, a pomyslec ze 3 lata temu jak wychodzilismy z serie b, to duuuzo sie mowilo o jego transferze do Juve... a skonczylo sie na kiepskim Iaquincie.
Troche bolalo mnie ogladac Platiniego wreczajacego medale me.rdazzurim :S
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
ADP pisze:się ciesze ze zwycięstwa Interu

Świetny mecz, kapitalne spotkanie, niesamowite widowisko i Moratti. Po 45 latach posuchy mają to, czego chcieli. Zazdrość? Zazdroszczę im tylko jednego. Że już nie mają kompleksów... A ja ciągle swoje :płaczę:
Aha, dostałem informacje (potwierdzoną) od pewnego informatora, że Interiści zjawią się jutro.
- Łukasz
- Juventino
Historia z Biblii się nie powtórzyła. Dawid przegrał z Goliatem... Cóż, gratulacje Interiści, zwycięstwo w pełni zasłużone.
Lucio-Samuel i Demichelis-Van Buyten. To się dopiero nazywa kontrast.
Lucio-Samuel i Demichelis-Van Buyten. To się dopiero nazywa kontrast.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2010, 23:38 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- zebol
- Juventino
hahaha zwycięstwo w pełni zasłużone to ty chyba inny mecz oglądałeś.Naprawdę nie spodziewałem się ,że dożyję momentu w którym inter z błaznem(mourinho) i całym cyrkiem(materazzi) lub zoo(balotelli,muntari) zdobędzie potrójną koronę.A tak swoją drogą to lm nie zdobyli włosi bo grał tylko jeden i to tylko 3 minuty.Łukasz pisze:Historia z Biblii się nie powtórzyła. Dawid przegrał z Goliatem... Cóż, gratulacje Interiści, zwycięstwo w pełni zasłużone.
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- Łukasz
- Juventino
Ten mecz, ten. Powiedz, co z tego, że Bayern prowadził grę, skoro to Inter strzelał bramki? Mur z tyłu, 3 kontry, 2 bramki i po imprezie. Tak gra Mourinho. To przykre, ale skuteczne.zebol pisze: hahaha zwycięstwo w pełni zasłużone to ty chyba inny mecz oglądałeś.