Liga Mistrzów 2009/2010

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 22:51

byli lepsi o Milito. W meczu przeważał Bayern i to Inter miał te szczęście, że Milito ma genialną dyspozycję. Niemcy jakby bez wiary i pomysłu na atak. No szkoda.... wracamy do Juve. Już po finale nie będę go wspominał bo nie ma co.

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 22:57

Mam pytanie.

Z tego co pamiętam koronacja drużyny przegranej jak i zwycięskiej miały miejsce na środku boiska, ale od kilku lat koronacja odbywa się na trybunach. Jak dla mnie bezsensowna zmiana. Wie ktoś dlaczego to się zmieniło?

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 23:01

Bayern nie istnal w ogole... Sam Robben nie wygra nic... widac bylo brak Riberiego.. grali ciagle jednym skrzydlem. Ciagle na Robbena. Zero pomyslu.

Z drugiej strony jednak... Gdyby nie Milito i Snejder Inter tez bylby bezbarwny...

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 23:06

Pytanie teraz - kiedy MY zobaczymy JUVE w potrojnej koronie? Czy doczekamy tego my czy nasze wnuki...

sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 23:08

Marian. pisze:Mam pytanie.

Z tego co pamiętam koronacja drużyny przegranej jak i zwycięskiej miały miejsce na środku boiska, ale od kilku lat koronacja odbywa się na trybunach. Jak dla mnie bezsensowna zmiana. Wie ktoś dlaczego to się zmieniło?
Bodajże jest to wymysł pana Platiniego który chciał przywrócić to by zawodnicy cieszyli się razem z kibicami na trybunach:)

P.s. Gratulacje dla Interu, w tym sezonie byli najlepsi na wlasnym podworku jak i w Europie. I jak dla mnie pan Diego Milito zasługuje za ten sezon na złotą piłkę.

Mimo wszystko, Dobranoc:)

JUVE PER SEMPRE!!!
fallweiss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 23:11

Jakoś smutne wrażenie to pozostawia. Inter uciekł wszystkim trochę w Europie, a jak uciekł wszystkim we Włoszech ??. Dla nerrazurich to już 3 puchar, są w tej chwili od nas lepsi na Starym Kontynencie...

Juventus i Milan są naprawdę daleko. Oni będą walczyć o Super Puchar, kiedy my będziemy się męczyć w 3.QS LE...

ADP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 23:16

A ja pierwszy raz w życiu się ciesze ze zwycięstwa Interu w końcu grali nie tylko dla siebie ale i dla całej serie A dzięki nim nadal będą 4 miejsca w LM(może za rok się załapiemy) :) Swoją drogą zwycięstwo w pełni zasłużone gratuluje Interowi.

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 23:19

ADP pisze:A ja pierwszy raz w życiu się ciesze ze zwycięstwa Interu w końcu grali nie tylko dla siebie ale i dla całej serie A dzięki nim nadal będą 4 miejsca w LM(może za rok się załapiemy) :) Swoją drogą zwycięstwo w pełni zasłużone gratuluje Interowi.

Przestancie juz wszyscy z tym glupim 4 miejscem. Juventus ma walczyc o 1 miejsce nie o czwarte! Chrzanic 4 miejsce.

Inter teraz ma o 1 puchar LM wiecej niz my... to jest tragedia...

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 23:23

Nie wiem dlaczego, ale po tym meczu jestem po prostu zdołowany i czuję jakąś bezsilność
ADP pisze:A ja pierwszy raz w życiu się ciesze ze zwycięstwa Interu
To może poproś o zmianę rangi na interista i będziesz doznawał takich orgazmów częściej :angry:

Obrazek
Tharp

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 23:25

niema co, interowi pozazdroscic mozna tego Milito
heh, a pomyslec ze 3 lata temu jak wychodzilismy z serie b, to duuuzo sie mowilo o jego transferze do Juve... a skonczylo sie na kiepskim Iaquincie.
Troche bolalo mnie ogladac Platiniego wreczajacego medale me.rdazzurim :S

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 23:25

ADP pisze:się ciesze ze zwycięstwa Interu
Obrazek

Świetny mecz, kapitalne spotkanie, niesamowite widowisko i Moratti. Po 45 latach posuchy mają to, czego chcieli. Zazdrość? Zazdroszczę im tylko jednego. Że już nie mają kompleksów... A ja ciągle swoje :płaczę:

Aha, dostałem informacje (potwierdzoną) od pewnego informatora, że Interiści zjawią się jutro.

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 23:30

z mojej strony żałoba.ale mourinho przeczy wszystkiemu.najbardziej charyzmatyczny trener w światowej piłce.gratulacje dla niego.w sprawach interu koncze swoje wypowiedzi.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 23:31

Historia z Biblii się nie powtórzyła. Dawid przegrał z Goliatem... Cóż, gratulacje Interiści, zwycięstwo w pełni zasłużone.

Lucio-Samuel i Demichelis-Van Buyten. To się dopiero nazywa kontrast.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2010, 23:38 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
zebol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 23:37

Łukasz pisze:Historia z Biblii się nie powtórzyła. Dawid przegrał z Goliatem... Cóż, gratulacje Interiści, zwycięstwo w pełni zasłużone.
hahaha zwycięstwo w pełni zasłużone to ty chyba inny mecz oglądałeś.Naprawdę nie spodziewałem się ,że dożyję momentu w którym inter z błaznem(mourinho) i całym cyrkiem(materazzi) lub zoo(balotelli,muntari) zdobędzie potrójną koronę.A tak swoją drogą to lm nie zdobyli włosi bo grał tylko jeden i to tylko 3 minuty.

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 23:39

zebol pisze: hahaha zwycięstwo w pełni zasłużone to ty chyba inny mecz oglądałeś.
Ten mecz, ten. Powiedz, co z tego, że Bayern prowadził grę, skoro to Inter strzelał bramki? Mur z tyłu, 3 kontry, 2 bramki i po imprezie. Tak gra Mourinho. To przykre, ale skuteczne.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
ODPOWIEDZ