Liga Mistrzów 2009/2010

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Feeps

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 17:43

<<W@jTEk>> pisze:Dziś finał LM.Sędzią meczu jest Howard Webb dla
Do rozpoczęcia ani do zakończenia tego meczu nie kibicuje żadnej z dróżyn szkoda że akurat te dwie dróżyny muszą grać w finale CL :angry:
"dróżyny,dróżyn" mm :) Proszę, nie pisz tak już bo razi w oczy troszkę.

Co do finału, idę obejrzeć mecz w gronie znajomych i wszyscy chcemy obejrzeć po prostu ciekawe widowisko.
Nie kibicuję Bayernowi bo ich zwyczajnie nie lubię a Interowi to już sami wiecie.

Liczę na jakieś imponujące taktycznie ustawienie Jose i obronie autobusowej mówię stanowcze NIE !

Nie ma nic piękniejszego niż Juve
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 18:42

Dzisiaj finał. Obejrzę, jak każdy który do tej pory miałem okazje obejrzeć. Niestety podejrzewam, że ekipa z Mediolanu będzie cały mecz się bronić i nie wychodzić prawie z własnej połowy, byleby tylko nie strzelić gola. Jeśli natomiast Bayernowi uda się szybko strzelić bramkę, to Inter nie będzie mógł się tylko bronić i grać defensywnie, co może wpłynąć na przebieg meczu. Jeśli natomiast bramki szybko nie padną, to będziemy oglądać beznadziejną "grę" w obronie Interku. Możliwe też, że sprawdzi sie przysłowie, że na końcu zawsze wygrywają Niemcy, prawdopodobnie w lepszym humorze kończyłbym ten dzień wtedy. Jedno jest pewne. Aby były emocje muszą być bramki, a boję się, że tych może dzisiaj zabraknąć, niestety.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 18:52

Majos pisze:Dzisiaj finał. Obejrzę, jak każdy który do tej pory miałem okazje obejrzeć. Niestety podejrzewam, że ekipa z Mediolanu będzie cały mecz się bronić i nie wychodzić prawie z własnej połowy, byleby tylko nie strzelić gola. Jeśli natomiast Bayernowi uda się szybko strzelić bramkę, to Inter nie będzie mógł się tylko bronić i grać defensywnie, co może wpłynąć na przebieg meczu. Jeśli natomiast bramki szybko nie padną, to będziemy oglądać beznadziejną "grę" w obronie Interku. Możliwe też, że sprawdzi sie przysłowie, że na końcu zawsze wygrywają Niemcy, prawdopodobnie w lepszym humorze kończyłbym ten dzień wtedy. Jedno jest pewne. Aby były emocje muszą być bramki, a boję się, że tych może dzisiaj zabraknąć, niestety.
Mam dokładnie takie same pobudki do oglądania dzisiejszego finału. Nie zgodzę się jednak z teorią, jakoby inter miał od początku się bronić. Co innego rewanż z Barceloną z przewagą, a co innego finał CL. Mou to strateg, ale też bardzo emocjonalna osoba. Podejrzewam że ta cała napinka mediów (spotęgowana wypowiedzią Van Ghaala) o defensywnym charakterze interu spowoduje, że mou będzie chciał wszystkich zaskoczyć. Odpowiednio agresywna postawa interu może utemperować ofensywne zapędy Bayernu.
Nienawidzę interu i dlatego nie chciałbym żeby wygrali. Nie lubię też Bayernu, dlatego im również nie życzę sukcesu. Z dwojga złego jednak niech wygrają Szwabki :prochno:
Już od dawna mówiłem że życzę interowi finału, bo porażka w nim będzie bolała ich najbardziej. Podtrzymuję tę opinię. :C

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 19:44

jestem za Bayernem:
1. graja z Interem
2. przydałoby się utrzeć nosa Mou, chciałbym to zobaczyć
3. ciekawe ile minut po końcu meczu przyjdą dzieci Interku na forum Juve:D
Hyde pisze:Nie kibicuję Bayernowi bo to niemcy, a oni budowali obozy koncentracyjne i są tymi złymi w call of duty
ahhaah 10/10:D Bayern to nie niemcy tylko zespół z niemiec:d
Ostatnio zmieniony 22 maja 2010, 19:48 przez Eric6666, łącznie zmieniany 1 raz.

Hyde

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 19:44

Nie kibicuję Bayernowi bo to niemcy, a oni budowali obozy koncentracyjne i są tymi złymi w call of duty

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 19:50

Inter czy Bayern? Oczywiście wolę Bayern.
Bayern zaimponował mi sposobem w jaki rozniósł Juventus i Manchester przede wszystkim. Na papierze wyglądają gorzej, ale w piłce same umiejętności nie grają.
No to zapuszczam Polsat i czekam na duecik Borek-Kołtoń :dance:

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 21:38

Na razie to Bayern stoi a nie gra... Barca biegała i nic nie zrobiła.
Czarno to widzę. Niby mają przewagę posiadania piłki, ale co z tego jak nie potrafią wejść w pole karne i tylko oddają strzały zza "pudła" w kosmos.

PS. Dwie ręki w polu karnym Interu = dwa karne?

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 21:45

Mourinho zabił we mnie chęć oglądania piłki nożnej. Najpierw ten rewanż z Barcelona, a teraz Bayern. Myślałem, że zastosuje inną taktykę zwłaszcza, że mimo wszystko Bayern to słabsza drużyna niż Barca. Nie mam ochoty na oglądanie drugiej połowy, znowu bicie głową w mur, no chyba, że Robben się obudzi.

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 22:15

mamy im czego zazdrościc :/ potrójna korona cholera jasna

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 22:17

2-0 i praktycznie już po zawodach. Mam wrażenie, że od 2006 roku świat się zatrzymał.
Gratulacje :roll:

Ciągnik_Na_Gąsienicach

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 22:20

Mecz bardzo defensywny jeśli chodzi o Inter. Ale panie i panowie, powiem wam 2 rzeczy. Sneijdera mi szkoda, mógł być nasz. A druga: Diego Milito jest przechujem. :shock: Dziękuję. :| :bravo:

Bo żeby wyjść to trzeba wejść, a żeby wejść to trzeba wyjść !
dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 22:40

Why??Juve Why??

Wybraliście Amauriego z Palermo a nie Milito z Genuii :prochno:

Jakby Muller strzelił na początku 2 połowy mogło być ciekawiej a tak 2-0 Inter pozostało pogratulować niesamowitego wyczyniu potrójnej korony :doh:
Ostatnio zmieniony 22 maja 2010, 22:42 przez dp10, łącznie zmieniany 1 raz.

filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 22:41

Dzisiejszy sukces interu zostal zbudowany na katastrofie Juve z 2006 roku. I nie ma co do tego wątpliwosci ze gdyby nas nie udupili to my bysmy dzis byli na szczycie. Tyle w temacie

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 22:42

Obstawiam ze w przeciagu 90 minut zamelduje sie na tym forum pierwszy wszarz :lol:

Obrazek
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2010, 22:44

Gratulację dla Mourinho. Gratulację dla Milito. Gratulację dla Interu.

Bayern w tym meczu atakował, to prawda, ale Inter pokazał co to znaczy catenaccio. Mourinho wspaniale ich poukładał na boisku i to zaowocowało.
Żoze to jednak najlepszy trener na świecie. Cieszmy się, że odchodzi z Interu :lol:

Z. Boniek:

"On jest profesjonistą na 100% albo nawet więcej"
"Myślałem, że wpuści Balotiego..."
:D

ODPOWIEDZ