Roma będzie rozmawiała z Davidsem w styczniu
- swiergot
- Juventino
AS Roma zdementowała pogłoski, jakoby doszła już do porozumienia z gwiazdą Juventusu, Edgarem Davidsem.
Jesteśmy nim zainteresowani, ale nie zawrzemy umowy wcześniej niż w styczniu - powiedział dyrektor sportowy Romy, Franco Baldini.
Nie byłoby na miejscu prowadzić negocjacji wcześniej, ponieważ jego agent zapowiedział, że poczekają do Nowego Roku, aby wysłuchać ofert ze wszystkich klubów, łącznie z Juventusem - wyjaśnił Baldini.
Źródło: www.soccerage.com
No to Roma już zaczyna się wycofywać. Pewnie się boją, że jak za dużo się będą przechwalać, to Davids nawet nie będzie chciał na nich spojrzeć, a co dopiero wysłuchać ich oferty.
Jesteśmy nim zainteresowani, ale nie zawrzemy umowy wcześniej niż w styczniu - powiedział dyrektor sportowy Romy, Franco Baldini.
Nie byłoby na miejscu prowadzić negocjacji wcześniej, ponieważ jego agent zapowiedział, że poczekają do Nowego Roku, aby wysłuchać ofert ze wszystkich klubów, łącznie z Juventusem - wyjaśnił Baldini.
Źródło: www.soccerage.com
No to Roma już zaczyna się wycofywać. Pewnie się boją, że jak za dużo się będą przechwalać, to Davids nawet nie będzie chciał na nich spojrzeć, a co dopiero wysłuchać ich oferty.

- juveluck
- Juventino
No nie wiem czy sie tak wycofuja. Ja sie obawiam ze jednak wcale sie nie wycofaja i nam go zabiora :? . Bardzo tego nie chce no ale co zrobic. Nie obrazil bym sie jak by romie to sie nie udalo. No ale po tym wszystkim po tych wszystkich wypowiedziach. Nie widze za bardzo innej mozliwosci :evil:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Roma napewno się nie wycofa, ciekawe kto się jeszcze po niego zgłosi, podobno Chelsea miała go na oku ale po tym jak Makalele podpisał z nimi kontrakt to chyba już Edgara niepotrzebują.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Ironek
- Juventino
Nie noa, już dawno miałem dość tego zamieszania z DAVIDSEM, i cały czas coś innego Edgar zostaje, następnego dnia Edgar uzgodnił warunki z romą, natępnego, że na 100% zostaje. Ja ju poprostu nerwowo niewyrabiam.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mnie tylko ciekawi jak Davids dejdzie w niedajboże w styczniu to skąd Roma bedziem iała na niegio kasę? Ledwo co zatrzyamali Chivu to ciekawe za co kupią Davidsa, biedaki :evil:

- DeeJay
- Juventino
Davids: "Jestem szczęśliwy w Juventusie"
Edgar Davids zapewniał, iż jest szczęśliwy w Juventusie i całe zamiesznia wokół jego osoby jest jak najbardziej niepotrzebne.
źródło: channel4.com
Hmm, czyżby "zmądrzał"?? :-D
Edgar Davids zapewniał, iż jest szczęśliwy w Juventusie i całe zamiesznia wokół jego osoby jest jak najbardziej niepotrzebne.
- swiergot
- Juventino
Czyżbym miał deja vu? :-DJuventinho pisze:Davids: "Jestem szczęśliwy w Juventusie"

- laeti74
- Juventino
Czyżby sam nie wiedział czego chce??? Jakoś nie wierzę, żeby był tak bardzo szczęśliwy w Juve. Nadal twierdzę, że odejdzieJuventinho pisze:Davids: "Jestem szczęśliwy w Juventusie"

- Johnny777
- Juventino
Wiesz...on co jakiś czas wygłasza tą kwestię.... :?Juventinho pisze:Davids: "Jestem szczęśliwy w Juventusie"
- Ironek
- Juventino
Najgorszy wybór z możliwych to jest real. A jak Davids powiedział, że dobrze mu w JUVE to niech podpisze ten kontrakt i koniec.Hybryd pisze:dokladnie Roma to chyba najgorszy wybor z mozliwychkouba pisze:tylko nie do Romy :!:
- swiergot
- Juventino
Nawet jeżeli mu nie jest dobrze, to i tak niech podpisze - będzie kasa dla nas.Marcin-IRONEK pisze:Najgorszy wybór z możliwych to jest real. A jak Davids powiedział, że dobrze mu w JUVE to niech podpisze ten kontrakt i koniec.Hybryd pisze:dokladnie Roma to chyba najgorszy wybor z mozliwychkouba pisze:tylko nie do Romy :!: