Kto wygra pierwszą ligę w sezonie 2003/04?
- BianconeriFan
- Juventino
Bo jest cienki... jak cała polska liga... teraz atak Legii opiera się na Saganowskim.... i chyba nikim... ja mogę powiedzieć jedno - Górnik Łęczna mistrzem... to jest pewne...RUDI pisze:No wlasnie skoro ta Legia ma tak zabojczo fenomenalny atak to czemu po 3 kolejkach tak srednio przedzie ? i czemu etn zabojczo fenomenlany Svitlica nie mzoe nawet znalesc zatrudnienia w dolnej czesci rosyjskiej ligi ?Rybeq pisze:ChciałbyśMarcin-IRONEK pisze:LEGIA ma najlepszy atak w kraju:
Frankowski-Żurawski
Moskała-Rasiak-Rocki-Niedzielan
Kryszałowicz-Dawidowski
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja wierzę w moich GÓRNIK ZABRZE
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- fanka-juve
- Juventino
ja jestem fanka Wisły Kraków wiec jestem pewna ze ona wygra...w lidze na Wisełke nie ma mocnych...nie rozchodzi mi sie ze wisłe nikt nie pokona w meczu ale na koncu tabeli sezonu 2003/2004 Wisła bedzie na czele przed Groclinem....ja na rowni kocham i Juve i Wisłe to sa moje dwie najwieksze milosci... 
Wisła i Juve 4ever...
I LOVE YOU(WISŁA)

Wisła i Juve 4ever...
I LOVE YOU(WISŁA)
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- Villya
- Juventino
Wislaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! tylko Wislaaaaaaaaaaaaaaaaaa i regionalnie wierze w WKS Wroclaw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Legia W-wa
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Rybeq
- Juventino
Fajnie wyglądały kartki z datą 1994 :twisted: :evil:Johnny777 pisze:A ja po dzisiejszym (KSG-Legia) na Twoim miejscu miałbym.... :twisted:miloo7 pisze:po wczorajszym meczu legia -wisła niemam watpliwosci ze legia
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.