Reprezentacja Włoch na mecz z Azerbejdżanem
- ballack13
- Juventino
ehh dobrze nam idzie duza liczba naszych gwiazd w reprez.
można powiedziec że reprezentacja włoch jest oparta na JUVE
ale to dobrze ze wybiera sie najlepszych ino
brakuje Del Piero(kontuzja tak to by był napewno) i Alesio (niewiem czemu)
można powiedziec że reprezentacja włoch jest oparta na JUVE
ale to dobrze ze wybiera sie najlepszych ino
brakuje Del Piero(kontuzja tak to by był napewno) i Alesio (niewiem czemu)
- Dionizos
- Juventino
Boże kochany, Trap daj spokoj... Delvecchio? Juz w samej Romie jest 2 lepszych napastnikow. Po co jeszcze ten stary pryk, beztalencie na miare Wichniarka. Mam nadzieje, że chociaż na ME zostawi go w domu. Może jakas powazna kontuzja??? 8)
- Cross
- Juventino
sklad reprezentacji( dla mnie ) na mecz z azerbejdzanem :
---------------------------------------Buffon---------------------------------------
---Panucci---------------Cannavaro---------Legrottaglie----------Nesta-------
--------------------------------------Perrotta--------------------------------------
--------Camoranesi----------------------------------------Zambrotta------------
--------------------------------------Totti------------------------------------------
------------------------ Miccoli-------------------Di Vaio----------------------------
Choc znajac Trepa to postawi w ataku na Vieriego i Inzaghiego , a wobronie zamiast Legro bedzie Zambrotta
---------------------------------------Buffon---------------------------------------
---Panucci---------------Cannavaro---------Legrottaglie----------Nesta-------
--------------------------------------Perrotta--------------------------------------
--------Camoranesi----------------------------------------Zambrotta------------
--------------------------------------Totti------------------------------------------
------------------------ Miccoli-------------------Di Vaio----------------------------
Choc znajac Trepa to postawi w ataku na Vieriego i Inzaghiego , a wobronie zamiast Legro bedzie Zambrotta
- laeti74
- Juventino
Dziwi mnie brak Maldiniego.....
O wynik jestem spokojna. Nie pogniewam się na 3:0 lub 4:0. Mam nadzieję, że Trapp nie ograniczy się do Buffona w bramce
i innym bianconerim też da pograć. Szkoda, że nie powołał Tacchinardiego.
O wynik jestem spokojna. Nie pogniewam się na 3:0 lub 4:0. Mam nadzieję, że Trapp nie ograniczy się do Buffona w bramce

- TomekW
- Juventino
laeti74 pisze:Dziwi mnie brak Maldiniego.....
Te wypowiedzi lepiej pozostawic bez komentarzy. Niech ich autorzy nadal uwazaja sie za osoby zaznajomione z realiami wloskiej pilki.swiergot pisze:Zgadzam się w 100% :!: On by tylko wszystkich faulował :!:Seiru pisze:Gattuso bym z reprezentacji wywalił :?
Nie trawie tego zawodnika!!!
Co do skladu to nie rozumiem czemu nie ma Pirlo i co tam robi drewniany Perrotta...
Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
- Milanista
Maldini nie gra ( dla nie doinformowanych ) ponieważ juz dawno se zakonczył reprezentacyjną kariere , a Gattuso nie fauluje celowo
- swiergot
- Juventino
A teraz, czy powiesz coś sensownego czy poprzestaniesz na tej zaczepce?TomekW pisze:laeti74 pisze:Dziwi mnie brak Maldiniego.....Te wypowiedzi lepiej pozostawic bez komentarzy. Niech ich autorzy nadal uwazaja sie za osoby zaznajomione z realiami wloskiej pilki.swiergot pisze:Zgadzam się w 100% :!: On by tylko wszystkich faulował :!:Seiru pisze:Gattuso bym z reprezentacji wywalił :?
Nie trawie tego zawodnika!!!
Hipokryta.TomekW pisze:Co do skladu to nie rozumiem czemu nie ma Pirlo i co tam robi drewniany Perrotta...

- swiergot
- Juventino
Nawet wtedy jak ktoś sobie stoi bez piłki a ten rozpędzony wpada na niego i pociąga mu z bara? (przepraszam, że nie podam konkretnego przykładu, bo nie pamiętam, jednak widziałęm dużo razy jak tak robi)Milanista pisze:Maldini nie gra ( dla nie doinformowanych ) ponieważ juz dawno se zakonczył reprezentacyjną kariere , a Gattuso nie fauluje celowo

- TomekW
- Juventino
Dobrze, ze wypowiedziales sie sensownie i na temat. No i pokazales klase :lol:swiergot pisze:A teraz, czy powiesz coś sensownego czy poprzestaniesz na tej zaczepce?TomekW pisze:laeti74 pisze:Dziwi mnie brak Maldiniego.....Te wypowiedzi lepiej pozostawic bez komentarzy. Niech ich autorzy nadal uwazaja sie za osoby zaznajomione z realiami wloskiej pilki.swiergot pisze:
Zgadzam się w 100% :!: On by tylko wszystkich faulował :!:
Hipokryta.TomekW pisze:Co do skladu to nie rozumiem czemu nie ma Pirlo i co tam robi drewniany Perrotta...
Nie podasz konkretnego przykladu, bo takie sytuacje nie maja miejsca. Po prostu wymysliles sobie to na potrzebe posta.swiergot pisze:Nawet wtedy jak ktoś sobie stoi bez piłki a ten rozpędzony wpada na niego i pociąga mu z bara? (przepraszam, że nie podam konkretnego przykładu, bo nie pamiętam, jednak widziałęm dużo razy jak tak robi)Milanista pisze:Maldini nie gra ( dla nie doinformowanych ) ponieważ juz dawno se zakonczył reprezentacyjną kariere , a Gattuso nie fauluje celowo
Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Pfff, i znów brak Tacchinardiego i znów Trap ma klapki na oczach :? Dla mnie to bardzo duże zaskoczenie, tym bardziej, że w na pomoc powołał UWAGA! C.Zanettiego z Interu, ludzie! Przecież ten zawodnik niepotrafi grać w piłkę! I dalej...Perrottę!! Nie no nierozmieszajmy się, już Trap widzę, że niamił kogo powołać i Perottę pewnie jak zwykle wystawi w 1 sładzie :evil: Cyrk...
Skład w sumie mocny poza tym co wymieniłem, na Azerbejdżan starczy, wążne by wygrali.
Muszę sie zgodzić z TomkiemW, że Pirlo powinin zostać powołany, no ludzie jak jest Perotta i C.Zanetti to przecież Pirlo jest od nich o klasę lepszy, to szczere zdanie :?
Skład w sumie mocny poza tym co wymieniłem, na Azerbejdżan starczy, wążne by wygrali.
Muszę sie zgodzić z TomkiemW, że Pirlo powinin zostać powołany, no ludzie jak jest Perotta i C.Zanetti to przecież Pirlo jest od nich o klasę lepszy, to szczere zdanie :?

- swiergot
- Juventino
Z mojej strony EOT, bo widzę że ta dyskusja (?) nie ma sensu. Rozumiem, że bronisz swój ukochany klub, ale przynajmniej nie zaprzeczałbyś temu, o czym wszyscy wiedzą.TomekW pisze:Dobrze, ze wypowiedziales sie sensownie i na temat. No i pokazales klase :lol:swiergot pisze:A teraz, czy powiesz coś sensownego czy poprzestaniesz na tej zaczepce?TomekW pisze:
Te wypowiedzi lepiej pozostawic bez komentarzy. Niech ich autorzy nadal uwazaja sie za osoby zaznajomione z realiami wloskiej pilki.
Nie podasz konkretnego przykladu, bo takie sytuacje nie maja miejsca. Po prostu wymysliles sobie to na potrzebe posta.swiergot pisze:Nawet wtedy jak ktoś sobie stoi bez piłki a ten rozpędzony wpada na niego i pociąga mu z bara? (przepraszam, że nie podam konkretnego przykładu, bo nie pamiętam, jednak widziałęm dużo razy jak tak robi)Milanista pisze:Maldini nie gra ( dla nie doinformowanych ) ponieważ juz dawno se zakonczył reprezentacyjną kariere , a Gattuso nie fauluje celowo