Koszulki na sezon 2010/2011
- Monte Cristo
- Juventino
Ciekawe dlaczego Nike nie moze zrobic dla nas czegos oryginalnego tylko wszystko to samo co roku (oprocz czarno bialego pasa w tym sezonie).tabo89 pisze: Przy okazji - widzieliście już nowe wyjazdówki interu:
http://www.passionemaglie.it/2010/05/il ... trasferta/
Ogolnie mi sie podoba.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Alfa i Omega
- Juventino
to jest cudne po prostu
te nowe koszulki Interu to idealne na wiejską dyskę.
jeśli to jest oryginalność w wykonaniu Nike, to ja się boję co nam wykombinują.
- Adamosus
- Juventino
- Adiquattro
- Juventino
I mowi to człowiek z Charizardem ;]stahoo pisze:Smok specjalnie dla Quaresmy, żeby nie bylo mu żal Porto
Nie podoba mi się takie coś 8)
- tabo89
- Juventino
Kolejna porcja propozycji:
Tutaj dosyć fajna wyjazdówka, domowa klasyczna, bez kolorków tylko elementy wykończeniowe czarne - mi się podoba:

W poniższych propozycjach natomiast więcej czerni ogólnie na pasiaku i w tym wypadku wyjazdówka z większą ilością bieli i Włoskimi barwami mogłaby pasować:

A teraz coś co mnie martwi.
Najpierw spójrzcie na przeciek w sprawie domowej koszulki interu (jak by nie było mamy tutaj dużo wspólnego - ten sam sponsor oraz pasy więc mogą nam zafundować niestety coś podobnego):
http://www.footballshirtculture.com/10/ ... eaked.html
I właśnie takiej wersji się obawiam:

Mam nadzieje, że coś tak brzydkiego zafundują tylko im
Tutaj dosyć fajna wyjazdówka, domowa klasyczna, bez kolorków tylko elementy wykończeniowe czarne - mi się podoba:

W poniższych propozycjach natomiast więcej czerni ogólnie na pasiaku i w tym wypadku wyjazdówka z większą ilością bieli i Włoskimi barwami mogłaby pasować:

A teraz coś co mnie martwi.
Najpierw spójrzcie na przeciek w sprawie domowej koszulki interu (jak by nie było mamy tutaj dużo wspólnego - ten sam sponsor oraz pasy więc mogą nam zafundować niestety coś podobnego):
http://www.footballshirtculture.com/10/ ... eaked.html
I właśnie takiej wersji się obawiam:

Mam nadzieje, że coś tak brzydkiego zafundują tylko im

- Simi
- Qualità Juventino
Pierwsza para koszulek najbardziej mi odpowiada, choc i druga nie jest zła. Natomiast domowa, która była projektowana chyba w Paintcie sprayem, jest ochydna co najwyżej. Nie rozumiem jednego, taki grafik z Nike za projekty koszulek trzepie niezłą sałatę, a gust ma co najmniej nikły (nie mogę się już doczekac do końca kontraktu z Nike). Co jak co, ale pasiaki najlepiej robi Adidas.
- gruzin_juve
- Juventino
byle nie ten ostatni projekt...
2 pierwsze pomysły ciekawe. ja skłaniałbym się do tych "z krótkimi rękawami", chociaż nie ukrywam że od zawsze jestem zwolennikiem kołnierzyków
2 pierwsze pomysły ciekawe. ja skłaniałbym się do tych "z krótkimi rękawami", chociaż nie ukrywam że od zawsze jestem zwolennikiem kołnierzyków
CIAO IL CAPITANO
- Diegol28
- Juventino
- PrzemasJuve
- Juventino
u siebie ta bialo czarna pasiakowa a na wyjazd biala z wloskimi barwami...byloby git nawet
tylko nie to z tymi pasami do niczego nie podobnymi...ja licz ejednak w miare na prostote..cos co ma barca albo atletico madryt...co na ten wzor
tylko nie to z tymi pasami do niczego nie podobnymi...ja licz ejednak w miare na prostote..cos co ma barca albo atletico madryt...co na ten wzor
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Mateuszello
- Juventino

Te pasiaki to podobne jak Barcy w tym? tamtym?(nie wiem jak to powiedzieć. Ooo w 2009/2010) I mi te koszulki najbardziej się podobają

- bajbek17
- Juventino
Jedyne, które przypadły mi do gustu w tym temacie. Mógłby być jeden komplet całej czarnej bądź białej koszulki bo dawno już takiej nie było.
- Kuben
- Juventino
Cała czarna, Away sezon 2006/2007bajbek17 pisze: Jedyne, które przypadły mi do gustu w tym temacie. Mógłby być jeden komplet całej czarnej bądź białej koszulki bo dawno już takiej nie było.
Wyjazdówka interu idealna na wiejską potupajkę. Ten smok przypomina mi koszule od Rumuna z targu :rotfl: Ale ! Oryginalne są

Co do naszych projektów, pierwszy z podanych na tej stronie przez Tabo. Fenomenalne !
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus