Koszulki na sezon 2010/2011

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2010, 22:00

coraz bardziej zaczynam tęsknić za Lotto. Zwłaszcza rocznik 02-03 - to była poezja. Nike robi bardzo fajne koszulki, ale wyjazdowe-różowe z pierwszego sezonu, świetne czerwone z ostatniego sezonu przed degradacją, rok wcześniej niebieskie, gdzieś tam też żółte, potem czarne w Serie B, że o złotych nie wspomnę-to były śliczne modele. Pasiaki w wykonaniu Nike jakoś do mnie nie trafiają. 2004-05 za rzadkie pasy, w Serie B znowu za gęste. Ciekawe co wymyślą z tym BetClickiem. No i jakie dadzą wyjazdówki. Tegoroczne jakoś mi się nie podobały.

@ dr. deV chyba najładniejsze te z żółto-szarym betclickiem.

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2010, 21:07

Być może będziemy mieli coś podobnego do koszulki Barcelony, w końcu technicznie to też Nike i też pasiak - dlatego ktoś przerobił tą zaprezentowaną koszulkę FCB na nasze barwy i wyszło coś takiego:

Obrazek

Mam nadzieję, że nie będzie taka obcisła jak na tym manekinie. Poza tym nie ma rewolucji, bo w pasiaku nie powinno jej być.

Ponadto znalazłem też taki oto projekt, zdaje się, że koszulki treningowej:

Obrazek

Całkiem fajna jak dla mnie.

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2010, 21:21

no tak masz racje ta druga fajna...ale na trening :whistle:

Zastanawiam się tylko czy na koszulkach musi być napis BetClic.it nie może być bez końcówki it ?
Na tej wersji co dał tabo jest ta końcówka na koszulkach OM nie ma ja mam nadzieje że nie zobacze tej końcówki...

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2010, 21:36

A ja natomiast jeśli chodzi o końcówkę mam zupełnie inne zdanie tzn jeśli miałbym wybierać to wolałbym żeby była.
W końcu jesteśmy klubem włoskim (nie jak inter, mającym tylko korzenie we Włoszech) i nie należy się tego wstydzić. Wręcz odwrotnie, zarówno ta końcówka .it jak i wszelkie odwołania do Italii i jej barw (tak jak w tym roku w wszywka na dole i metka na karku) jak najbardziej wskazane.

Obrazek
artur_89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 11:59

Ale boicie się tych obcisłych koszulek :rotfl: trzeba złapać formę, to będziecie mogli takie nosić :smile:

Diegol28

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2010, 21:39

A oni nie mogą zaprezentować nowych koszulek jeszcze bo nie znany jest sponsor na koszuli wyjazdowe...Przecież mamy mieć 2 sponsorów wiec jak będzie znany drugi to na pewno od razu będzie prezentacja strojów:) :-D :prochno:

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2010, 21:51

Diegol28 pisze:A oni nie mogą zaprezentować nowych koszulek jeszcze bo nie znany jest sponsor na koszuli wyjazdowe...Przecież mamy mieć 2 sponsorów wiec jak będzie znany drugi to na pewno od razu będzie prezentacja strojów:) :-D :prochno:
Prezentacja strojów wg mnie będzie najwcześniej w okolicach pierwszej połowy lipca z dwóch powodów:
1) po pierwsze w zeszłym roku było podobnie;
2) muszą się skończyć mistrzostwa świata w RPA, bo tam będą się skupiały wszelkie akcje promocyjne (a przecież prezentacja strojów taką akcją także jest) wszystkich największych marek sprzętu sportowego.

Nie zmienia to faktu, że baaardzo przybliżony kształt naszych strojów na sezon 2010/11 poznamy zapewne już w połowie czerwca. Jak na razie wizji na następny rok upatrywałbym w przeciekach strojów Atletico Madryt.

Pozdrawiam!
Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 maja 2010, 22:47

<<W@jTEk>> pisze:...Zastanawiam się tylko czy na koszulkach musi być napis BetClic.it nie może być bez końcówki it ?
Na tej wersji co dał tabo jest ta końcówka na koszulkach OM nie ma ja mam nadzieje że nie zobacze tej końcówki...
dość prawdopodobne , że betclic.it będzie na koszulkach w rozgrywkach krajowych , a w międzynarodowych betclic.com

Ciekaw jestem kto będzie drugim sponsorem . Nie przypominam sobie takiego numeru z różnymi sponsorami "home/away" - co innego liga/puchar/europa .
F.

dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 17 maja 2010, 23:22

Filippo911 pisze:
<<W@jTEk>> pisze:...Zastanawiam się tylko czy na koszulkach musi być napis BetClic.it nie może być bez końcówki it ?
dość prawdopodobne , że betclic.it będzie na koszulkach w rozgrywkach krajowych , a w międzynarodowych betclic.com

Ciekaw jestem kto będzie drugim sponsorem . Nie przypominam sobie takiego numeru z różnymi sponsorami "home/away" - co innego liga/puchar/europa .
F.
Tamoil/ Sky 2004/2005 ;P

Betclic nie bedzie w miedzynarodowych bo to bukmacherstwo a to zakazane przeca ;)

Obrazek
szczerbi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2010, 12:35

Obrazek

Tharp

Nieprzeczytany post 18 maja 2010, 13:03

te domowe wygladaja nienajgorzej, ale wyjazdowe... gorzej niz w tym sezonie. Obrzydlistwo.
Dobrze ze to tylko fan-art

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2010, 13:12

Ee tam mi się te wyjazdowe podobają, tylko fajnie by było jakby były ciemniejsze.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2010, 13:43

Jeśli chodzi o te powyższe to chciałem zauważyć, że naszym sponsorem będzie BetClic.. wydaje mi się, że BetClick to jakaś inna firma.

Jako, że nie znamy jeszcze sponsora na wyjazdówkę to wszystkie propozycję, które się pojawiają są robione z głównym sponsorem, pojawiła się właśnie taka wzorowana na reprezentacji USA:

Obrazek

Amatorska przeróbka Marsylii na Juve:

Obrazek

Natomiast tak z małym przymrużeniem oka, patrząc na to co się dzieję na rynku transferowym - Marotta, Del Neri i kilku piłkarzy z Sampdorii w Juve (jak mówi wiele plotek) powstał projekt nowej koszulki domowej tzw SAMPENTUS:

Obrazek

Przy okazji - widzieliście już nowe wyjazdówki interu:
http://www.passionemaglie.it/2010/05/il ... trasferta/

Obrazek
kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 maja 2010, 13:49

tabo89 pisze:Przy okazji - widzieliście już nowe wyjazdówki interu:
http://www.passionemaglie.it/2010/05/il ... trasferta/
Fajne.. :P