HipHopowa strona Forum.
- flying_birds
- Juventino
Póki co żurom spłodził dissa, nawet całkiem zabawny.
Co do Pei, to nie jest kwestia charakteru, a przecpania.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Moim zdaniem to co teraz zrobił zurom to tragedia i żenada.flying_birds pisze:Póki co żurom spłodził dissa, nawet całkiem zabawny.
Dla mnie to co spłodził to dno i czymś takim nie wygra z Ryśkiem.
- Smok-u
- Juventino
FalsoVero pisze:Czy ktoś mógłby wrzucić linka tego dissa? Ponieważ tyle jest tego na YT i innych serwisach, że nie mam pojęcia o który chodzi. Dzięki z góry
Kurrr słucham tego drugi raz i wrzody mi się same robią od tego GÓWNA!
- gawron
- Juventino
Ja słyszałem to raz wczoraj i mi starczy. Od dawna wiadomo, że Żurom jest słabym raperem, więc nie ma co na niego nawet zwracać uwagi. Jak ma okazję to próbuje jakoś coś od siebie wtrącić, jak to on mówi "dla zabawy". Diss porównywalny poziomem do tych niejakiego Gandziora. Może oni powinni jakiś "pod-beef" zrobić, bo to raczej nie jest ich liga.
- sieka
- Juventino
Trochę w niewłaściwym momencie Żurom się wtrąca, już swoje 5 minut miał ale jako że prezentuje się tak a nie inaczej praktycznie nie zaistniał w beefie. Peja podejrzewam że już mu nie odpowie i bedzie czekał na odpowiedz Pariasu...
...............JUVE...........
- gawron
- Juventino
Ktoś się tu pytał, kiedy będzie TLL. Otóż znamy już odpowiedź!
"Totem Leśnych Ludzi" Gurala nadejdzie 11.06.2010!

Macie okładkę płyty i Making of nowych teledysków.
Do tego, dla fanów Tedzika też dobre informacje. Dzisiaj pojawił się filmik na "ukrytym" kanale Sir Micha, który ma wyraźne przesłanie: Notes 3 już 10 października 2010 (10.10.10). FILMIK! Choć nikt z WJ nie zapowiadał jeszcze tej płyty to kolejne "wyciekające" rzeczy zbliżają nas do owego albumu.
Mimo wszystko wolałbym o wiele bardziej, żeby wydali w końcu Wielkie Joł ALLMANACH, a nie kolejne solówki. Wolno im to idzie.
"Totem Leśnych Ludzi" Gurala nadejdzie 11.06.2010!

Macie okładkę płyty i Making of nowych teledysków.
Do tego, dla fanów Tedzika też dobre informacje. Dzisiaj pojawił się filmik na "ukrytym" kanale Sir Micha, który ma wyraźne przesłanie: Notes 3 już 10 października 2010 (10.10.10). FILMIK! Choć nikt z WJ nie zapowiadał jeszcze tej płyty to kolejne "wyciekające" rzeczy zbliżają nas do owego albumu.
Mimo wszystko wolałbym o wiele bardziej, żeby wydali w końcu Wielkie Joł ALLMANACH, a nie kolejne solówki. Wolno im to idzie.
- gawron
- Juventino
Wergawer - 0710.butleg

Ten Bootleg jest bardziej formą zamknięcia pewnych rozdziałów, niż otwierania nowych, które gdzieś tam już tętnią nowym rapem. Zebrałem tu kilka numerów, które jeśli wyszły z mojej szuflady to tylko ukradkiem, bez finalizacji, a ich opracowywanie miało miejsce od roku 2007. Z góry przepraszam za brak mastera, ale moim zdaniem nie było sensu. Dziękuję osobom, które wraz ze mną maczały w tym palce - tyle o albumie pisze sam raper.
DOWNLOAD: http://sendfile.pl/8267/Wergawer_-_0710.Butleg.rar
Jak się podoba to podajcie dalej, jak nie to też.

Ten Bootleg jest bardziej formą zamknięcia pewnych rozdziałów, niż otwierania nowych, które gdzieś tam już tętnią nowym rapem. Zebrałem tu kilka numerów, które jeśli wyszły z mojej szuflady to tylko ukradkiem, bez finalizacji, a ich opracowywanie miało miejsce od roku 2007. Z góry przepraszam za brak mastera, ale moim zdaniem nie było sensu. Dziękuję osobom, które wraz ze mną maczały w tym palce - tyle o albumie pisze sam raper.
DOWNLOAD: http://sendfile.pl/8267/Wergawer_-_0710.Butleg.rar
Jak się podoba to podajcie dalej, jak nie to też.
- Smok-u
- Juventino
11.06.10r. Wychodzi nowa płyta Gurala "Totem leśnych ludzi"
Wcześniej nie przepadałem za jego twórczością, jego muzyka nie przemawiała do mnie, jednak po wysłuchaniu tego:
http://www.hip-hop.pl/video/projector.php?id=1274690747
Mam ogromną ochotę na kupno tej płytki!
Wcześniej nie przepadałem za jego twórczością, jego muzyka nie przemawiała do mnie, jednak po wysłuchaniu tego:
http://www.hip-hop.pl/video/projector.php?id=1274690747
Mam ogromną ochotę na kupno tej płytki!

- sk1le
- Juventino
Na to czekałem ! już jest pełny pierwszy singiel ! "DZIECI OGNIA" SŁONIA.
Album zapowiada się niesamowicie.
"I może igram z ogniem, lecz to do mnie nie trafia
Watykan jak mafia zbiera hajs od parafian
Nie macie prawa mówić nam, czego robić nie wolno
Mam w c***u czy to muzułmanin, katolik czy mormon"
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Tak tutaj gadka o dissie peji, o płytach gurala i pdg, a o starym "all starze"
zapomnieliście. Słuchaliście album Brudny Zachód ? Trzeba przyznać, że zaskoczyli mnie pozytywnie. Muszę przyznać, że to właśnie na 5 2 Dębiec, Owalu i Ascetach "wychowałem" się. Później zaczęli powoli schodzić na złą drogę, choć Owal i Hans z Deep'em trzymali i trzymają poziom. Tak z ciekawości skusiło mnie coś, aby ściągnąć mixtape BZ po paru miesiącach ( premiera była bodajże 12 grudnia 2009) Wcześniej nie ściągałem bo spodziewałem się śpiewania o jakichś panienkach, zranionej miłości itp. Niedawno jednak przesłuchałem i jestem pozytywnie zaskoczony, przypomnieli o sobie i przy okazji przypomnieli mi o starych dobrych czasach. Mam też wrażenie jakoby po cichutku zaczepiali peję, tedego i paru innych. Dla mnie warta przesłuchania płytka, przemyślane teksty z przesłaniem, a nie tylko bluzganie słowne. Ci co nie słuchali to polecam.
Wiecie może jak prezentują się na tą chwilę relacje pomiędzy Owalem a Peją ? Może ktoś bardziej obeznany powie mi co tak naprawdę się między nimi stało ( kiedyś widziałem wywiad z peją i nie wypowiadał się pozytywnie o Owalu ) ale to było dawno, teraz może już się pogodzili i może kiedyś usłyszymy ich znów razem, coś w styłu :
Czekam na odpowiedź

zapomnieliście. Słuchaliście album Brudny Zachód ? Trzeba przyznać, że zaskoczyli mnie pozytywnie. Muszę przyznać, że to właśnie na 5 2 Dębiec, Owalu i Ascetach "wychowałem" się. Później zaczęli powoli schodzić na złą drogę, choć Owal i Hans z Deep'em trzymali i trzymają poziom. Tak z ciekawości skusiło mnie coś, aby ściągnąć mixtape BZ po paru miesiącach ( premiera była bodajże 12 grudnia 2009) Wcześniej nie ściągałem bo spodziewałem się śpiewania o jakichś panienkach, zranionej miłości itp. Niedawno jednak przesłuchałem i jestem pozytywnie zaskoczony, przypomnieli o sobie i przy okazji przypomnieli mi o starych dobrych czasach. Mam też wrażenie jakoby po cichutku zaczepiali peję, tedego i paru innych. Dla mnie warta przesłuchania płytka, przemyślane teksty z przesłaniem, a nie tylko bluzganie słowne. Ci co nie słuchali to polecam.
Wiecie może jak prezentują się na tą chwilę relacje pomiędzy Owalem a Peją ? Może ktoś bardziej obeznany powie mi co tak naprawdę się między nimi stało ( kiedyś widziałem wywiad z peją i nie wypowiadał się pozytywnie o Owalu ) ale to było dawno, teraz może już się pogodzili i może kiedyś usłyszymy ich znów razem, coś w styłu :
Czekam na odpowiedź