Mancini: Totti zasługuje na Złotą Piłkę
- Hybryd
- Juventino
Rome doprowadzil chyba tylko do rozpaczyjuve20 pisze:Dokładnie!! Złota piłkę powinien otrzymac piłkarz ktory odniósł jakiś sukces w rozgrywkach ,a czym się może pochwalić Totti? Do czego doprowadzil Rome??Juventinho pisze:Każdy ma jakieś swoje typy. Totti to bardzo dobry piłkarz, ale nie pokazał w tym roku nic specjalnego, za co można by przyznać złotą piłkę.
Roma dala w zeszlym sezonie plame na kazdym froncie
- Hybryd
- Juventino
Nedvedowi to tak ale z tym Del Piero to troche przesadziles raczej za bardzo go lubiszK@A pisze:Złota piłka powinna byc przyznana oczywiście dla któregos z pilkaży Juve . Muwie tu o Nedvedzie albo Del Piero . Przynajmniej takie jest moje zdanie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- K@A
- Juventino
Hybryt masz racje że bardzo lubie DEL PIERA ale przeciesz kiedy zespuł liczył na Del Piera on nigdy nie zawodził. Jak nie strzelał bramki w ważnych spotkaniach do zato dobrze dogrywal albo przynajmniej jakos przyczynić sie do tego aby zespuł wyszedl jak najlepiej. Ale skoro muwisz że Del Piero nie ma za co dostać złotej piłki to może masz racje, ale ja i tak nie cmienie zdania . :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
JUVE KING :] !!! FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALE
- juveluck
- Juventino
Moze i zasluguje ale nie tak bardzo jak Nedved. Za to wszystko co zrobil dla nas i reprezentacji nie wyobrazam sobie zeby mogl nie dostac tej nagrody. Totti w tym roku napewno nie mial takiego udzialu w sukcesach romy(jakich sekcesach zreszta) jak Pavel w naszych. Jest dobrym pilkarzem ale gorszym od Czecha

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Johnny777
- Juventino
Wiesz, Maldini może być groźny ze względu na niesławny finał LM.. :?bartol pisze:Totti moze co najwyżej dostać lizaka. Mnie bulwersuje jednak stawianie w roli faworyta Maldiniego. Tylko Nedved zasługuje na nagrodę!!!
Bo jak się uprą ci co decydują że jak juz nie mogą dać komuś z "gardłowego klubu" to dają milańskim... :evil:
- Hybryd
- Juventino
Dwie rzeczyK@A pisze:Hybryt masz racje że bardzo lubie DEL PIERA ale przeciesz kiedy zespuł liczył na Del Piera on nigdy nie zawodził. Jak nie strzelał bramki w ważnych spotkaniach do zato dobrze dogrywal albo przynajmniej jakos przyczynić sie do tego aby zespuł wyszedl jak najlepiej. Ale skoro muwisz że Del Piero nie ma za co dostać złotej piłki to może masz racje, ale ja i tak nie cmienie zdania . :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
1 jestem HYBRYD
2 Del Piero to swietny gracz i ja temu nie zaprzeczam ale fakty to fakty nie zasluzyl na zlota pilke
- Totnik
- Juventino
Seiru
masz racje ... kazdy wie ze seria a jest najlepsza liga swiata i zlota pilke powinien dstac pilkarz z tej ligi.. ale niestety istnieja kluby rozleklamowane typu real mu i oni przewaznie dostaja
masz racje ... kazdy wie ze seria a jest najlepsza liga swiata i zlota pilke powinien dstac pilkarz z tej ligi.. ale niestety istnieja kluby rozleklamowane typu real mu i oni przewaznie dostaja
Ieri Oggi Domani Roma per sempre!!!
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Nedved Nedved Nedved!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Totti może się zanim jedynie w kolejce po wydawanie pamiątkowych zdjęć ustawić :twisted:
Totti może się zanim jedynie w kolejce po wydawanie pamiątkowych zdjęć ustawić :twisted:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....