HipHopowa strona Forum.

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 13:29

aras191 pisze:
luks_wgs pisze:http://www.cgm.pl/video.php?video_ID=8761

całe "palę majki" z nowej płyty. mocne
jak jest w koncu z Tą płytą miała byc podobno w styczniu a teraz w maju ? hmmm a nawet cos mi sie odbiło ze i w grudniu miała byc .... Teraz trzeba było wykorzystać zamieszenie z Ryśkiem i jazda ...
Gdzie było, kurtyna, napisane, że płyta Eldoki wychodzi w grudniu?
Jak chcesz sobie nabić posta hejtem, to chociaż hejtuj z głową, a nie jak te pustaki z hip-hop.pl, którym niedługo dorównasz. Chcesz wszystko hejtować, to idź do nich, hejterze.

aras191

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 13:35

o sobie mówisz ja na Hip-Hop.pl nie wchodzę bo właśnie dla takich jak Ty jest ta strona ...NDL i nie kozacz tak przez neta co gul Ci skacze ? napisałem ze miała być w styczniu prawdopodobnie a w grudniu mi sie o uszy odbiło i tam masz

http://cgm.pl/video.php?video_ID=4857 masz hejterze

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 13:43

aras191 pisze:o sobie mówisz ja na Hip-Hop.pl nie wchodzę bo właśnie dla takich jak Ty jest ta strona ...NDL i nie kozacz tak przez neta co gul Ci skacze ? napisałem ze miała być w styczniu prawdopodobnie a w grudniu mi sie o uszy odbiło i tam masz

http://cgm.pl/video.php?video_ID=4857 masz hejterze
Tak, "kozaczę przez neta", tak. :ok:
Nie udzielam się na hip-hop.pl, czytam tylko interesujące mnie newsy i widzę, co tam się dzieje w komentarzach pod nimi.
Nie wiem, co chciałeś pokazać używając swojego wieśniackiego supertrendy skrótu. Weź go sobie wyskrob na czole.
W przeciwieństwie do Ciebie nie hejtuję bezmyślnie wszystkich, więc ogarnij bajerkę.
Informacje z linka, którego podałeś nie posiadają nic na obronę Twojej tezy. A może ich nie widzę, bo to jest link NDL - jak to mówisz, a ja jestem tym lamusem.. No cóż.. :płaczę:

Boksic9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 13:45

widze tutaj jest jak na piłka .pl fani interu tez sie tak zbierają i lubią atak na jedną osobe żałosne !!!!! Patus i ta cała reszta dno !!!! a gawron największy hejter na JP miała byc w styczniu i patus sie osrał i wykorzystał całe zamieszanie i w maju płyta żałosne ha ha ha gawron co zyłka pękła ? zaraz zwołasz zebranie koło gospodyń wiejskich i wpadną kumple i zaczną atakować

Ty pajacyku i menago twoj Jacykow
Tede Jakuza , LUKS WGS trzech przestrzelonych typów
luks_wgs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 13:47

aras191 pisze:
luks_wgs pisze:http://www.cgm.pl/video.php?video_ID=8761

całe "palę majki" z nowej płyty. mocne
jak jest w koncu z Tą płytą miała byc podobno w styczniu a teraz w maju ? hmmm a nawet cos mi sie odbiło ze i w grudniu miała byc .... Teraz trzeba było wykorzystać zamieszenie z Ryśkiem i jazda ...
płyta wychodzi 25 maja. miałą być 28, ale bodajże wczoraj się pojawiły newsy, że 3 dni wcześniej. pozdro
Boksic9 pisze:widze tutaj jest jak na piłka .pl fani interu tez sie tak zbierają i lubią atak na jedną osobe żałosne !!!!! Patus i ta cała reszta dno !!!! a gawron największy hejter na JP miała byc w styczniu i patus sie osrał i wykorzystał całe zamieszanie i w maju płyta żałosne ha ha ha gawron co zyłka pękła ? zaraz zwołasz zebranie koło gospodyń wiejskich i wpadną kumple i zaczną atakować
wróciłeś:* tęskniliśmy...

aras191

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 13:47

http://cgm.pl/video.php?video_ID=4857 a co to jest mówi w styczniu wyraźnie głuchy jesteś ? czy kurde udajesz ?

Gawron może Ty wyskrob na czole nie kumam prostych rzeczy !!!! a jak jesteś nie ogarnięty i nie myślisz to nie moja wina !!!

Zaraz widzę zacznie się tutaj wojna ...!!! :) ha ha ha

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 14:11

Żyłka mi pękła i na Twój post spadnie deszcz kału, bo tylko na to zasługuje. Spadłem do Twojego levelu, pewnie się będziesz bardzo cieszył, boksic.

Ja zawsze, kiedy jestem w błędzie, potrafię albo przynajmniej próbuję przyznać się do błędu i grzecznie przeprosić...

Ale przecież Eldoka mówił o styczniu 2010 (wywiad z listopada '09) i o czymś a'la mixtapie, a teraz wydaje zdaje się płytę normalną, do której musiał na pewno dograć "parę" kawałków, czyli premiera przesunęła się dalej. Chyba normalne?

Rozumiem, że jeżeli premiera miała by być w styczniu '11 i o pół roku (!) szybciej by tą płytę wydał to można by dyskutować o jakimś tam zabiegu marketingowym, choć nie słyszałem dawno, żeby z takim wyprzedzeniem ktoś wydał płytę. Wydaje teraz, odpowiedział na zaczepki Rysia i pewnie znowu to zrobią, co z tego. Gdyby się wtrącili pierwsi można by mówić o jakimś tam parciu na promocję, ale to określenie nie jest już odpowiednie, kiedy oni tylko odpowiedzieli na marne zaczepki Rysia.

Na wyzwiska postaram się nie reagować, bo nie chcę przyjąć karteczki. Przyjmę postawę lamusa.

aras191

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 14:23

Marne są Twoje wypociny nie będzie Cie przepraszał i nie mam zamiaru jak ty z takimi tekstami wyskakujesz od pustaków ? masz kompleksy w szkole Cie tak nazywali ?

Dalej widzę nie kumasz i trzymasz się swojego dobra nie chce sie dłużej kłócić bo kłótnie na temat Rycha vs Reszta świata będą trwały tak dalej i zaśmiecamy tylko forum.... Widać przynajmniej ile o Ryszardzie sie teraz pisze jak by był nikim to wcale nikt bu tu o nim nie wspominał a tak w kółko wciąż ten temat .... Piąteczka
:happy:

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 14:29

Na początku tego roku miała wyjść Dekada Eldoki. Sporo się jednak zmieniło, Eldo sam przyznał, że owa dekada minęła rok wcześniej i nie ma już sensu tego wydawać, poza tym woli nagrać nowe kawałki i wypuścić całkowicie nowy materiał, bo na dekadzie miały być remixy starych tracków i te, które nigdy nie znalazły się na płytach. Już niedługo, według zapowiedzi doczekamy się 23 tracków... Swoją drogą po sieci też hula możliwa okładka nowej płyty.

Na pewno Leszek potrzebował promocji od księcia Rysia, dlatego wszystko się opóźniło! Wiwat pener, wiwat Poznań, wiwat wszystkie stany...

aras191

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 14:43

Wiwat JP a mówią że jesteśmy jak Jedna Wielka Rodzina ha ha ha

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 15:04

aras191 pisze:Wiwat JP a mówią że jesteśmy jak Jedna Wielka Rodzina ha ha ha
Dzięki takim jak Ty niestety jest to niemożliwe.

I nie mów mi tutaj, że ja Cię wyzywam, proszę Cię. Na jedno moje "wyzwisko" przypada 10 Twoich i Twojego kompana boksicia.
Poza tym, zauważ, że napisałem, że niedługo, jak będziesz dawał popisy swoimi postami takimi, jak do tej pory, to dojdziesz do poziomu pustaków z forum hh.pl. No ale przecież to ja źle interpretuję wypowiedzi innych. Zresztą nie chcę się dalej kłócić, bo do kompromisu pewnie nie dojdziemy.

Nie ma co zaśmiecać tematu, który mógłby być jeszcze bardziej wartościowy, gdyby nie liczne bezsensowne kłótnie.

Żeby nie offtopować znowu podaję promo mix nowej płyty innych reprezentantów Poznania, czyli Aifam - Ponad Tym. KLIK! Jak zawsze hardkorowo i elektrycznie. Czekam.

aras191

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 15:18

a gdzie ja Ci ubliżyłem ? NDL ? hmmmm ciekawe :think: i dalej robisz to samo ja nie wiem jak jest na hip-hop.pl bo właśnie tam tacy jak Ty piszą wypociny .... było dobrze póki nie został napisany tekst o płycie Eldoki..

Kolega luks_wgs potrafił napisać to bez zbędnych komentarzy ale Tobie ciśnienie się podniosło i jazda ... a ten tekst "Nie udzielam się na hip-hop.pl, czytam tylko interesujące mnie newsy i widzę, co tam się dzieje w komentarzach pod nimi. " - naprawdę :angry: tak Cie to razi nie czytaj tego i tyle , poczytaj sobie te ciekawe newsy i tyle :pray:

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2010, 15:36

Wszyscy dobrzy, a ja zły. Idę leczyć nadciśnienie, nic tu po mnie. Postaram się już tu nie pisać w najbliższym czasie. :) Piona.

(Żeby offtopu nie było - Peja to jeden z najsilniejszych raperów w Polsce.)

Bez odbioru.

edit:
Się już dogadaliśmy z aras'em na niezawodnym gadu-gadu, więc te "kłótliwe" posty już są mniej aktualne. Pokój, ludzie.

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2010, 22:05

gawron pisze: Żeby nie offtopować znowu podaję promo mix nowej płyty innych reprezentantów Poznania, czyli Aifam - Ponad Tym. KLIK! Jak zawsze hardkorowo i elektrycznie. Czekam.
Bardzo podchodzi mi to do mixtape'u ekipy ze Szczecina ;) Oczywiście przyjemnie się słucha. Mam pytanie od początku maja po sieci krąży nowy kawałek Eminema pt "Not Afraid" i nikt o tym nie wspomniał no chyba, że nieuważnie śledzę temat. Singiel jak dla mnie kozak tylko troche ten drugi wokal mnie denerwuje ale da się znieść.

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2010, 22:22

Szykuje się chyba nowy beef pomiędzy Richardem zwanym Rychu Peja Solufka a Trzecim Wymiarem, można wnioskować po tym jak Nullo na juvenaliach powiedział "to nie zielona góra", a znając uporczywy charakter Peji można się doczekać odpowiedzi na zaczepki.

ODPOWIEDZ