RZESZÓW || wspólne wypady na mecz
- Luna
- Juventino
Organizujemy jakiś wyjazd na piłkę ? Bo troszke cicho sie tu zrobiło od pamiętnego wypadku, bardzo chętnie zagrał bym w sobotnie lub niedzielne popołudnie. Myślę ze nie jestem jedyny który zagrał by więc zaczynam organizować drużynę, jeśli ktoś by mogł już zarezerwować na odpowiadającą mu godzinę to będe bardzo wdzięczny.
Jak narazie zainteresowani piłką są :
1. JA !
2.
3.
4.
5.
Dopiszę kto sie tu zgłosi lub poprostu wysle mi esa.
PS. PRECEL CIŚNIJ NA EGZAMINACH JESTEŚMY Z TOBĄ !!!!
Jak narazie zainteresowani piłką są :
1. JA !

2.
3.
4.
5.
Dopiszę kto sie tu zgłosi lub poprostu wysle mi esa.
PS. PRECEL CIŚNIJ NA EGZAMINACH JESTEŚMY Z TOBĄ !!!!

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ludzie, o zlocie coś powiedzcie, temat założyłem parę dni temu.
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=19836
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=19836
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Luna
- Juventino
Nie jestem zainteresowany zlotem więc się na jego temat nie wypowiadam. Co do piłki, Lubczyk oraz volto wyrazili zainteresowanie grą, zapewne zagra jeszcze kuzyn.
Narazie wygląda to tak :
1. Ja (jesli bedzie trzeba mogę sie zapytac moze wezne kumpla ze sobą)
2. Volto
3. Lubczyk
4. Kuzyn ?
5. Tristan (I jego ziomki
)
Caly czas czekam na odpowiedz volto w sprawie rezerwacji boiska. Ale równie dobrze mozna zagrać na boisku na staromieściu, nie ma tam rezerwacji jeszcze (orlik nie został jeszcze oficjalnie otwarty) ale mysle ze w godzinach 13~14~15 będzie to boisko wolne.
Dzisiaj wieczorem poinformuje wszystkich dokladniej
Pozdr
Narazie wygląda to tak :
1. Ja (jesli bedzie trzeba mogę sie zapytac moze wezne kumpla ze sobą)
2. Volto
3. Lubczyk
4. Kuzyn ?
5. Tristan (I jego ziomki

Caly czas czekam na odpowiedz volto w sprawie rezerwacji boiska. Ale równie dobrze mozna zagrać na boisku na staromieściu, nie ma tam rezerwacji jeszcze (orlik nie został jeszcze oficjalnie otwarty) ale mysle ze w godzinach 13~14~15 będzie to boisko wolne.
Dzisiaj wieczorem poinformuje wszystkich dokladniej
Pozdr
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
Zapomnialem o forum... Gierki nie dałem rady zorganizować bo juz w pon. wszystkie wolne terminy zostały zarezerwowane a było ich bardzo mało bo jakiś turniej na orliku ma być... Nie miałem szans.
- preclix
- Juventino
Można by zagrać coś w następnym tygodniu. Mnie się "sesja" kończy we środę, także dajcie znać wcześniej jak zarezerwujecie jakiś termin to może załatwię drużynę oponentów. 
PS. Muszę to zrobić... - polski 20/20

PS. Muszę to zrobić... - polski 20/20
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
Serie A / 38 kolejka
Milan - JUVENTUS
----------------------------------------------------------------------------------------
Na szczęście to już ostatnia kolejka...
Miejsce jeszcze dzisiaj podam. Co do gry to za chwilę się wybieram zrobić rezerwację. Jak wrócę zrobię edit.
PS: ja też z prezentacji miałem 20, wcale nie jestes lepszy
Obiecany edit: Na Orliku nikogo nie ma, choc niby ten turniej miał być... Gdzieś jednak na pewno boisko zorganizuję.
Co do meczu to myslałem, że w Cornerze juz większego kretyna nie może być niz ta blondi. Myliłem się. Przyjeli jakiegos nowego klocka. Najpierw mi wmawiał, że mamy dziś finał LM, potem coś mówił o finale Final Four (owszem jest, ale ... piłki wodnej!!!) na koniec stwierdził, że ma na dziś rezerwację na Grand Prix, które jest za tydzień... nie dało rady się go uprosic, żeby sprawdził czy mają kanał 26... Mecz oglądamy w Fokusie (cokolwiek to jest) dzięki uprzejmości milanistów. Jest on w jakiejś nowo otwartej galerii koło Sądu apelacyjnego (niedaleko Europy). Jeśli ktoś chce iść niech dotrze sam, albo będzie pod sądem 10 po 20.
Milan - JUVENTUS
----------------------------------------------------------------------------------------
Na szczęście to już ostatnia kolejka...
Miejsce jeszcze dzisiaj podam. Co do gry to za chwilę się wybieram zrobić rezerwację. Jak wrócę zrobię edit.
PS: ja też z prezentacji miałem 20, wcale nie jestes lepszy

Obiecany edit: Na Orliku nikogo nie ma, choc niby ten turniej miał być... Gdzieś jednak na pewno boisko zorganizuję.
Co do meczu to myslałem, że w Cornerze juz większego kretyna nie może być niz ta blondi. Myliłem się. Przyjeli jakiegos nowego klocka. Najpierw mi wmawiał, że mamy dziś finał LM, potem coś mówił o finale Final Four (owszem jest, ale ... piłki wodnej!!!) na koniec stwierdził, że ma na dziś rezerwację na Grand Prix, które jest za tydzień... nie dało rady się go uprosic, żeby sprawdził czy mają kanał 26... Mecz oglądamy w Fokusie (cokolwiek to jest) dzięki uprzejmości milanistów. Jest on w jakiejś nowo otwartej galerii koło Sądu apelacyjnego (niedaleko Europy). Jeśli ktoś chce iść niech dotrze sam, albo będzie pod sądem 10 po 20.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Tam jest sztuczna nawierzchnia. W zwykłych adidasach spokojnie się gra.Tristan pisze:niedziela aktualna??
jakie obuwie jest tam najlepsze bo jeszcze tam nie grałem??
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
macie full sklad? zapytalbym brata i ja moglibysmy wpasc pokopac cos. tylko nie w druzynie stracencow tylko w Juventusie 

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."