Koszulki na sezon 2010/2011

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2010, 12:53

Ktoś tu pisał o różowych i o tradycji. Extra by było gdyby na jakąś okrągła rocznicę typu 150 lat lub 200 :C zrobić taką domową(ewentualnie może być wyjazdowa). Tylko to dopiero w 2047r. trzeba myśleć...

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2010, 11:22

Jak na razie pewni jesteśmy tylko dwóch rzeczy:
- sponsorem na pasiakach będzie BetClic
- sponsorem na wyjazdówkach nie będzie New Holland i na razie nie wiadomo kto nim będzie

Jeśli chodzi o domówki to Marsylia ma tego samego sponsora i będzie mieć taką:
Obrazek
A więc najprawdopodobniej nam zrobią tą samą wersje loga, być może coś takiego
Obrazek

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2010, 19:07

Co jakiś czas przeglądam sieć w poszukiwaniu jakichś nowych projektów czy przecieków w sprawie wyglądu naszej nowej koszulki. Ale to co znalazłem dziś przerasta wszystko. Tym bardziej, że nie jest to jakiś projekt komputerowy czy fotomontaż a zdjęcie istniejącej koszulki. Nie mogę na to patrzeć. Z resztą oceńcie sami:

Obrazek

Komuś się na prawdę musiało bardzo nudzić. Może Jacyków? Nie mam pojęcia ale przecież nie będzie tak wyglądała koszulka Juventusu.. to musi być dzieło jakiegoś oszołoma :angry:

edit: W międzyczasie pojawił się także 3. strój Marsyli z inną kolorystyką loga BetClic:
http://www.footballshirtculture.com/10/ ... eaked.html
Świetna.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2010, 19:34 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2010, 19:12

Nic gorszego nie widziałem. Tyle w temacie.

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 13 maja 2010, 19:15

O cholera... :think: :shock:

Obrazek
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2010, 19:18

No co wy gadacie, fajny pasiak, ciekawe za ile będa się sprzedawac ? Chciałbym miec taką w kolekcji. Paski po środku koszulki, to istne dzieło.

Fajne koszulki Marsylii, no ale w końcu to jest Adidas a nie łyżwa (czyt. Nike), które gust co jak co, ma słaby. Ja liczę na koszulki coś a'la sezon 04/05, chociaż rok temu w podobnych graliśmy... :think:

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 13 maja 2010, 19:28

no w sumie pasuja na 7 druzyne serie a ;p hahaha
tak naprawde to beznadziejne jak fiks.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2010, 19:36

moge skomentowac to tylko tak...

http://www.youtube.com/watch?v=o5G1vG_QT7U

tragedia..mam nadzieje ze jakis chinczyk se jaja zrobil..

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2010, 20:15

tabo89 pisze:Co jakiś czas przeglądam sieć w poszukiwaniu jakichś nowych projektów czy przecieków w sprawie wyglądu naszej nowej koszulki. Ale to co znalazłem dziś przerasta wszystko. Tym bardziej, że nie jest to jakiś projekt komputerowy czy fotomontaż a zdjęcie istniejącej koszulki. Nie mogę na to patrzeć. Z resztą oceńcie sami:

Obrazek
Jeżeli to nie jest fotomontaż, czyli właśnie prywatny fantastyczny projekt komputerowy, to ja nie jestem boskim Azraelem. Ludzie, bez paniki, nawet sponsor techniczny Szczakowianki Jaworzno nie strzeliłby sobie w stopę takim projektem stroju, a Nike - jakkolwiek mamy do tej firmy żal o różne projekty - aż tak niepoważny nie jest.
To zdjęcie koszulki to nic innego jak nieudolna komputerowa przeróbka naszej obecnej koszulki z mijającego sezonu.

Co do koszulek wyjazdowych Marsylii, to dla mnie nic specjalnego - zwłaszcza ten badziewny czerwono-żółty niby pasek przechodzący przez klubowe logo. No ale o gustach się nie dyskutuje...

Pozdrawiam!
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2010, 20:57

tabo89 pisze:Z resztą oceńcie sami:
Obrazek
na szczęście to zwykły fotomontaż, a dokładniej przerobione real foto koszulki z aktualnego sezonu co można poznać po wykończeniach rękawów i tej wszywce flagi(?) Italii z boku. Przerobiony jest cały środek koszulki łącznie z kołnierzykiem i znaczkiem nike, zresztą przerobiony chyba w paincie bo ten pas na środku od razu widać jakie ma "schody" porobione na obrzeżach (widocznie koszulka krzywo wisiała i ciężko było przerobić na prosto :wink: ) a już wklejony prostokąt z nazwą sponsora i przerobiony kołnierzyk to totalna amatorka, spójrzcie na ostrość pomiędzy rękawami i otoczeniem (które nie zostało przerobione) a kołnierzyk i karkiem manekina. zwykły kibicowski beznadziejny zresztą projekt

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Del Piero1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2010, 21:21

BLE! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Nike to był błąd chyba bo robi dla nas koszulki na odwal!:płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę:

I mam nadzieje ,ze w tym roku zaszaleją :)

Hubson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2010, 21:31

mateo369 pisze:
tabo89 pisze:Z resztą oceńcie sami:
Obrazek
na szczęście to zwykły fotomontaż, a dokładniej przerobione real foto koszulki z aktualnego sezonu co można poznać po wykończeniach rękawów i tej wszywce flagi(?) Italii z boku. Przerobiony jest cały środek koszulki łącznie z kołnierzykiem i znaczkiem nike, zresztą przerobiony chyba w paincie bo ten pas na środku od razu widać jakie ma "schody" porobione na obrzeżach (widocznie koszulka krzywo wisiała i ciężko było przerobić na prosto :wink: ) a już wklejony prostokąt z nazwą sponsora i przerobiony kołnierzyk to totalna amatorka, spójrzcie na ostrość pomiędzy rękawami i otoczeniem (które nie zostało przerobione) a kołnierzyk i karkiem manekina. zwykły kibicowski beznadziejny zresztą projekt
Jak się dokładnie przyjrzę to faktycznie, na środkowym pasku są "schodki" i widać że jest to przerobiona wersja starego pasiaka ... kamień z serca :pray:

P.S. Tabo, już chyba po raz piąty daje się nabrać i zabijam tą muchę z twojego podpisu xD za niedługo monitor rozwalę... :smile:

artur_89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 13 maja 2010, 21:33

Azrael pisze:Ludzie, bez paniki, nawet sponsor techniczny Szczakowianki Jaworzno nie strzeliłby sobie w stopę takim projektem stroju, a Nike - jakkolwiek mamy do tej firmy żal o różne projekty - aż tak niepoważny nie jest.
Kto ma coś tutaj do Szczakowianki, bójcie się chamy do 4 ligi wracamy :C :C :C

Fake jak nic ta koszulka, widać schody, jak ktoś napisał. :prochno: :smile:

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 maja 2010, 21:38

No tak, jakby tak się lepiej przyjrzeć niż za pierwszym razem to widać w tym ingerencję Painta. BetClic się nie fałduje i te schody o których wspominacie.
Ale dałem się nabrać, muszę przyznać, że to zdjęcie a nie grafika..

Obrazek
dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 maja 2010, 21:55

z nudów.
ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek
i template dla kogoś kto chciałby się pobawić.
Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ