LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- romek20.20
- Juventino
JaPs pisze:od egzaltowania mojego 'pussy cat' mam czarnego, wiec sie laskawie odseparujromek20.20 pisze: a ile mu stuknie na karku?
:lol: :lol:
- Yoda666
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Pomimo zmiany terminu na meczu będę...
W akademiku kompa nie można zostawić włączonego bez opieki nawet na 10 sekund, przynajmniej przy moich współlokatorach. Aczkolwiek to co zamieścili tutaj to jeszcze nic :C
Taki ze mnie zielony jak i muzułmaninBukol87 pisze:Co ty jakiś Greenpeace jesteś?

W akademiku kompa nie można zostawić włączonego bez opieki nawet na 10 sekund, przynajmniej przy moich współlokatorach. Aczkolwiek to co zamieścili tutaj to jeszcze nic :C
- SantaPio
- Juventino
Witam...
Jako że moja pierwsza zapowiedz ewentualnej wizyty zbiega sie z pierwszą wiadomością... witam
Tak planuje pojawić się na sobotnim meczu i cieszyć się z pojechania milanu wspólnie z Wami
Tutaj pytanie... musze czytać całość aby dowiedzieć się gdzie odbywa się wspólne dopingowanie?
No i tak jeszcze poboczem... czy panują tam jakieś nie pisane zasady o których powinienem wiedzieć?
Koleżanka ma kurcze urodziny w sobotę więc raczej nie pozwoli mi obejrzeć u siebie... a meczu darować sobie nie można
Dobra, przelamane pierwsze lody...
Wiec...
Pozdro i do zobaczenia zapewne za dwa dni
Jako że moja pierwsza zapowiedz ewentualnej wizyty zbiega sie z pierwszą wiadomością... witam

Tak planuje pojawić się na sobotnim meczu i cieszyć się z pojechania milanu wspólnie z Wami

Tutaj pytanie... musze czytać całość aby dowiedzieć się gdzie odbywa się wspólne dopingowanie?

No i tak jeszcze poboczem... czy panują tam jakieś nie pisane zasady o których powinienem wiedzieć?
Koleżanka ma kurcze urodziny w sobotę więc raczej nie pozwoli mi obejrzeć u siebie... a meczu darować sobie nie można

Dobra, przelamane pierwsze lody...
Wiec...
Pozdro i do zobaczenia zapewne za dwa dni

- Bukol87
- Juventino
jest na kanale 26
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- JaPs
- Juventino
Tylko sie nie przyzwyczajaj. Ów kolega jeszcze nigdy nie wypowiedzial wiecej niz dwa zdania (czy to na forum czy live) w jednym procesie myslowym.Dragon pisze:kolega matej pokrótce Ci przedstawił sytuację
Witaj na ziemi, kolega Bukol pokrotce Ci przedstawil sytuacje.Dragon pisze:Jest problem, bo nasz mecz nie figuruje w programie canal+

P.S. Kolego SantaPio - mamy nadzieje, ze nie jestes skrytym interista, planujacym wykrasc przebywajaca na terenie Lublina flage fdp, ktory tylko w sobie znany sposob ma range "Ufficiale"

A'propo - Dragon&Stan?:lol:
- STAN
- Juventino
hmm vip room? nic mi nie wiadomo na ten temat,nie ma listy, nie ma mnie na meczu, niestety, ale mam tysiące innych spraw na głowie,karku pupie i takich tam.... temat wynajęcia vipa nawet przez chwile nie zawitał w mych myślach, zdaje się oglądacie na schodach:d pozdrowienia i ogólnie elo elo :lol:JaPs pisze:Tylko sie nie przyzwyczajaj. Ów kolega jeszcze nigdy nie wypowiedzial wiecej niz dwa zdania (czy to na forum czy live) w jednym procesie myslowym.Dragon pisze:kolega matej pokrótce Ci przedstawił sytuację
Witaj na ziemi, kolega Bukol pokrotce Ci przedstawil sytuacje.Dragon pisze:Jest problem, bo nasz mecz nie figuruje w programie canal+
P.S. Kolego SantaPio - mamy nadzieje, ze nie jestes skrytym interista, planujacym wykrasc przebywajaca na terenie Lublina flage fdp, ktory tylko w sobie znany sposob ma range "Ufficiale"Jesli tak , to Ty placisz za viproom.
A'propo - Dragon&Stan?:lol:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dobra, ciężko się w tym połapać ale wygląda to mniej wiećej tak:
1.Dragon
2.CZarnyZKultury
3.Maly
4.JaPs
5.Yoda666
6.kuba90
7.SantaPio
8.matej
9.nerinka
10.angelino
11.bukol
12.romek
13.Dyzio
Jako, że to sobotni wieczór bar będzie zawalony. Jutro koniecznie jakaś chętna osoba niech zrobi rezerwację, schody??? na mecz Juve. O vipie niestety nie ma mowy. Ponadto niech ta osoba upewni się, że nie będzie problemu z obejrzeniem meczu, na tym kanale, na którym ma być. Można na kogoś liczyć? Ogarnijcie to, bo inaczej nie ma szans, że znajdziemy miejsca... ja jestem zawalony robotą i studiami.
1.Dragon
2.CZarnyZKultury
3.Maly
4.JaPs
5.Yoda666
6.kuba90
7.SantaPio
8.matej
9.nerinka
10.angelino
11.bukol

12.romek

13.Dyzio

Jako, że to sobotni wieczór bar będzie zawalony. Jutro koniecznie jakaś chętna osoba niech zrobi rezerwację, schody??? na mecz Juve. O vipie niestety nie ma mowy. Ponadto niech ta osoba upewni się, że nie będzie problemu z obejrzeniem meczu, na tym kanale, na którym ma być. Można na kogoś liczyć? Ogarnijcie to, bo inaczej nie ma szans, że znajdziemy miejsca... ja jestem zawalony robotą i studiami.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
dajcie znaka czy cos bedzie z tego czy niekoniecznie
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dokładnie... wolnych miejsc nie znajdziemy, nawet na schodach... szkoda, że nikt nie zadzwonił :roll:matej pisze:co robimy bo w 10 osób bez rezerwacji to nie ma nawet po co iść
Ryzykujemy?