Inter - Milan 1-3
- DeeJay
- Juventino
No i niestety. Derby Mediolanu wyłoniły zwyciężce. A tak liczyłem na remis... Tyle dobrze, że Juve utrzymało fotel a Inter może popadnie w jakiś dołek. Już po 5 meczach nieco odstępuje od innych faworytów. Dosyć niespodziewanie wysoko plasuje się Parma. Ciekawe jak długo.
Dzisiaj Milan pokazał klasę
Dzisiaj Milan pokazał klasę

- BIGGI
- Qualità Juventino
Oglądałem mecz, bardzo udany występ Milanu i słabiutki Interu. Wynik mówi sam za siebie. W koncówce Martins powinien strzelić na 2-3 moze co by jeszcze z tego było...a tak...ehhh
ps. Ale co by nie gadac...pokonany i jednych i drugich.... :twisted:
ps. Ale co by nie gadac...pokonany i jednych i drugich.... :twisted:
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
No niestety ja też liczyłem na remis ale Milan jest leprzy ale niech poczekają Juve zagra mecze z Anocną i Brescią i jedą do Mediolanu po kolejne 3 pkt.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Nero
- Juventino
Sądziłem, że będzie remis lub zwycięstwo jedną bramką.
Milan rozbił Inter i to cenny rezultat.
Inter jest w kryzysie. To widać. Słabe mecze z Sampdorią, Udinese i Dynamem.
Milan miał te szczęście, że trafił na słaby Inter. Ta drużyna zacznie grać lepiej. Juve zmierzy się z silniejszym Interem.
Milan rozbił Inter i to cenny rezultat.
Inter jest w kryzysie. To widać. Słabe mecze z Sampdorią, Udinese i Dynamem.
Milan miał te szczęście, że trafił na słaby Inter. Ta drużyna zacznie grać lepiej. Juve zmierzy się z silniejszym Interem.
- kouba
- Qualità Juventino
no widziałem ten mecz, i musze powiedzieć że milan miał przewage i to wyrażną, inter nie był w stanie dobrze rozegrać piłek, a ta bramka martinsa poprostu cudowna :!:
a kto chce coś więcej wiedzieć o meczu to niech pyta...
a kto chce coś więcej wiedzieć o meczu to niech pyta...

- juve21
- Juventino
Spodziewałem sie że Milan wygra i to wyraźnie. Inter to taki papierowy Tygrys ,niby dobry skład ,ale nie ma drużyny.Za to Milan może być bardzo groźny w tym sezonie,choć przecież kilka razy go już pokonaliśmy 

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Sergi
- Juventino
Naiwnością było liczyć na zwycięstwo Interu, a potem już tylko na remis. Niestety Inter słabiutko gra w piłkę, przynajmniej w Serie A, ale przynajmniej gol Martinsa był najładniejszym w meczu. 

E' BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
- nookie
- Juventino
musze przyznac ze wynik mnie strasznie zaskoczyl..myslalem ze najwiekszy wynik jakis moze pasc to 1:1..a tu az 3:1..no cóz widac Milan jest w niezlej formie...a Inter po meczu z Arsenalem to juz nie to samo..mozna to bylo zobaczyc w ostatnim ich meczu CL- ledwo 2:1..no cóż...Inter chyba znowu wiekszej roli nie odegra...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Alexxxxx
- Juventino
Tak jak pisałem w typowaniu, że wygra lepszy i tak sie własnie stało
. Lepszy dzien miał Milan i to on wygrał 3:1. Bravo dla Milanu. Ale i tak ważne, że Juve z nimi i tak wygra
( odpukać ). Najważniejsze jest zwyciestwo Juve - Grande Juve.
Ps. Podoba wam się moj nowy avatar, ktory lepszy ten nowy czy ten stray?? dziś bede miał kolejnede 2 i pomuszcie i wybrac najładniejszy. Z gory Fenx.Nrazie z tych dwoch, ktory lepszy?

Ps. Podoba wam się moj nowy avatar, ktory lepszy ten nowy czy ten stray?? dziś bede miał kolejnede 2 i pomuszcie i wybrac najładniejszy. Z gory Fenx.Nrazie z tych dwoch, ktory lepszy?
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli