Z JPC na Heysel
- Martin
- Juventino
JuvePoland Club organizuje wyjazd do Brukseli na uroczystości 25. rocznicy tragedii na Heysel.
Wyjazd przeznaczony jest dla wszystkich kibiców Juventusu, pragnących oddać hołd ofiarom.
Wyjazd przeznaczony jest dla wszystkich kibiców Juventusu.

Zapraszamy do zapoznania się z NEWSEM oraz dyskusji i zadawania pytań.
Zanim zadasz pytanie przeczytaj NEWSA jeszcze raz!
Wyjazd przeznaczony jest dla wszystkich kibiców Juventusu, pragnących oddać hołd ofiarom.
Wyjazd przeznaczony jest dla wszystkich kibiców Juventusu.

Zapraszamy do zapoznania się z NEWSEM oraz dyskusji i zadawania pytań.
Zanim zadasz pytanie przeczytaj NEWSA jeszcze raz!
Ostatnio zmieniony 21 maja 2010, 08:21 przez Martin, łącznie zmieniany 2 razy.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- tabo89
- Juventino
Świetna inicjatywa. Co prawda nie będzie mi dane raczej wziąć udziału w tym wyjeździe ale mam pytanie w związku z

To opcja z Katowic za 100 zł, latają też ze Stolicy ale ponad 3 razy drożej..
Co prawda później trzeba się dostać z lotniska do centrum (chyba 20euro). I później załatwić jakiś nocleg a nawet dwa. Ale to jakaś alternatywa dla autokaru jest. To taki luźny pomysł z mojej strony..
Czy myśleliście może o transporcie lotniczym:Wstępna cena wynosi 400 złotych. Niestety jest ona związana głównie z opłatami za autostradę w Niemczech, które do niskich nie należą.

To opcja z Katowic za 100 zł, latają też ze Stolicy ale ponad 3 razy drożej..
Co prawda później trzeba się dostać z lotniska do centrum (chyba 20euro). I później załatwić jakiś nocleg a nawet dwa. Ale to jakaś alternatywa dla autokaru jest. To taki luźny pomysł z mojej strony..
- Martin
- Juventino
Z powodu małej ilości chętnych wyjazd zostaje odwołany.
Jeśli ktoś jest zainteresowany indywidualnym wyjazdem zapraszamy do newsa: http://club.juvepoland.com/news.php?id=232
Jeśli ktoś jest zainteresowany indywidualnym wyjazdem zapraszamy do newsa: http://club.juvepoland.com/news.php?id=232
Log in: 15.12.1997